تیتر امروز

اندر مصائب یک وکالت انحصاری!/ عبدالصمد خرمشاهی، وکیل باسابقه: چرا باید یک عده خاص با تبعیض وارد مرحله مهمی مثل مرحله دادسرا بشوند؟/ محمد حسین ساکت، قاضی بازنشسته: تبصره ماده ۴۸ به خودی خود از مصادیق بارز رانت است
در گفت‌وگوی دیدار با دو حقوقدان بررسی شد

اندر مصائب یک وکالت انحصاری!/ عبدالصمد خرمشاهی، وکیل باسابقه: چرا باید یک عده خاص با تبعیض وارد مرحله مهمی مثل مرحله دادسرا بشوند؟/ محمد حسین ساکت، قاضی بازنشسته: تبصره ماده ۴۸ به خودی خود از مصادیق بارز رانت است

دیدار به سراغ دو تن از حقوقدان‌ها برجسته رفته و به تشریح وضعیت و مشقات خانواده افراد بازداشتی در اعتراضات دی‌ماه پرداخته است.
پوریا عالمی: ما برای بزرگ شدن، باید درخت پیشگی کنیم/فردای هفت سالگی من، خلق بی آیندگی بود!
دیدار گزارش می دهد

پوریا عالمی: ما برای بزرگ شدن، باید درخت پیشگی کنیم/فردای هفت سالگی من، خلق بی آیندگی بود!

«زندگی در سایه جنگ»، عنوان رویدادی کاربردی بود که به همت متولیانِ «آی قصه»، مرکز تولید و نشر صوتی قصه‌های کودک، و مدرسه دایناماینا و با همکاری مؤسسه خیریه رعد برگزار شد.
تعداد دستگیرشدگان بسیار گسترده است، در شهرستان‌ها نیز بسیار زیاد است/ از آقای اژه‌ای می‌خواهیم تا تسلیم این جوسازی‌ها نشود
مجتهدزاده، وکیل دادگستری در گفت‌و‌گو با مجله خبری دیدارنیوز:

تعداد دستگیرشدگان بسیار گسترده است، در شهرستان‌ها نیز بسیار زیاد است/ از آقای اژه‌ای می‌خواهیم تا تسلیم این جوسازی‌ها نشود

علی مجتهدزاده، وکیل دادگستری در گفت‌وگو با دیدارنیوز درباره اعتراضات دی‌ماه و وضعیت دستگیرشدگان می‌گوید: گرچه آمار رسمی از تعداد دستگیرشدگان اعلام نشده، اما آنچه می‌بینیم تعداد دستگیرشدگان بسیار...
رنجبرزاده می‌گوید باید برای مصرف‌کنندگان نظارت شود تا انحرافی در این مسیر اتفاق نیفتد

پشت پرده گرانی برنج چیست؟

علی‌اکبر رنجبرزاده، نماینده مردم اسدآباد در مجلس درباره پشت پرده گرانی برنج گفت: برنجی که باید بالاترین قیمت آن در موضوع صادرات از ۱۳۰ هزار تومان بیشتر نباشد، با ۷۰ هزار تومان وارد می‌شود قیمت آن با افزایش دو درصدی باید ۷۵ هزار تومان شود و خرده‌فروش نیز با ۱۲ درصد یعنی ۸۵ هزار تومان این را به دست مصرف‌کننده برساند، اما اکنون ۱۳۰ هزار تومان و مبالغ بالاتر به فروش می‌رسد.

کد خبر: ۱۹۰۰۵۲
۱۴:۲۹ - ۲۴ شهريور ۱۴۰۴

پشت پرده گرانی برنج چیست؟

دیدارنیوز: نماینده مردم اسدآباد در مجلس از تخصیص ارز ترجیحی برای واردات اقلام اساسی خبر داد و با ابراز تاسف از جهش‌های قیمتی عجیب در بازار مصرف عنوان کرد: این وضعیت، سایه سنگین سوداگری دلالان را بر سفره مردم انداخته و به نظارت‌قاطع و برخورد جدی نیازمنداست.

علی‌اکبر رنجبرزاده، نماینده مردم اسدآباد در مجلس شورای اسلامی در گفت‌و‌گو با تسنیم، با اشاره به اقداماتی که مجلس در حوزه بهبود معیشت مردم انجام داده است، گفت: آنچه در قانون مصوب شده این است که کالا‌های اساسی مورد نیاز مردم به شکل یارانه‌ای و با ارز ترجیحی در اختیار واردکنندگان قرار می‌گیرد. باید برای مصرف‌کنندگان نظارت شود تا انحرافی در این مسیر اتفاق نیفتد.

پشت پرده گرانی برنج چیست؟

وی افزود: البته انحرافاتی را هم شاهد هستیم؛ از ارز ترجیحی استفاده می‌شود، فرضاً برای شکر، حبوبات، نهاده‌های دامی، سویا و اقلام مورد نیاز مانند گوشت و برنج و وقتی که این کالا‌ها وارد بازار می‌شوند با آن ارزی است که به آنها تعلق گرفته و این واردات انجام شده است.

نماینده مردم اسدآباد درمجلس با ابراز تاسف بیان کرد: زمانی که اقلام به مصرف‌کننده عرضه می‌شود، شاهد جهش در قیمت‌ها هستیم، البته این مسئله بیشتر برمی‌گردد به واردکنندگان اصلی که هم مجلس حساسیتش را در این زمینه بالا برده و هم تعزیرات حکومتی باید بسیار مراقبت کند.

وی با تاکید بر اینکه باید با کسانی که در ایام بسیار سخت معیشتی، دنبال سوءاستفاده از فقر مردم هستند، برخورد شدید شود گفت: دلالانی که به عنوان دلالان ارز، در نوسانات ارز دنبال فرصت‌هایی برای انباشت ثروت برای خودشان هستند، این افراد باید به شدت مورد مراقبت قرار گیرند و تنبیه شوند.

رنجبرزاده با اشاره به اقدامات مجلس درمورد گم شدن برنج‌ها عنوان کرد: کمیسیون‌ها فعال هستند، وزرا را فراخوانده‌اند، مذاکراتی صورت گرفته، پیگیری‌هایی در حال انجام است. کمیسیون اصل نود نیز فعال شده است. مجلس به وظایف ذاتی خود عمل می‌کند. اما وجدان‌های بیدار کسانی که در عرصه تجارت فعال هستند و ارز دولتی دریافت می‌کنند، باید مواظب رفتار‌های خودشان باشند.

وی عنوان کرد: برنجی که باید بالاترین قیمت آن در موضوع صادرات از ۱۳۰ هزار تومان بیشتر نباشد، با ۷۰ هزار تومان وارد می‌شود قیمت آن با افزایش دو درصدی باید ۷۵ هزار تومان شود و خرده‌فروش نیز با ۱۲ درصد یعنی ۸۵ هزار تومان این را به دست مصرف‌کننده برساند، اما اکنون ۱۳۰ هزار تومان و مبالغ بالاتر به فروش می‌رسد.

نماینده مردم اسدآباد در مجلس با اشاره به برنج‌هایی که خارج از چارچوب عرضه می‌شوند توضیح داد: فاکتور‌ها به درستی صادر می‌شود مطابق با سامانه، ولی شفاهاً با یکدیگر رد و بدل می‌کنند که قیمت‌ها را بالا ببرند و اعلام نکنند که قیمت افزایش‌یافته‌تری به بازار عرضه شده، این موارد را ما متوجه هستیم و رصد می‌کنیم و با برخورد‌های قاطع قانونی مواجه خواهند شد.

ارسال نظرات
امروز شنبه ۲۵ بهمن
امروز شنبه ۲۵ بهمن
امروز شنبه ۲۵ بهمن
امروز شنبه ۲۵ بهمن
پرطرفدارترین ها