تیتر امروز

اندر مصائب یک وکالت انحصاری!/ عبدالصمد خرمشاهی، وکیل باسابقه: چرا باید یک عده خاص با تبعیض وارد مرحله مهمی مثل مرحله دادسرا بشوند؟/ محمد حسین ساکت، قاضی بازنشسته: تبصره ماده ۴۸ به خودی خود از مصادیق بارز رانت است
در گفت‌وگوی دیدار با دو حقوقدان بررسی شد

اندر مصائب یک وکالت انحصاری!/ عبدالصمد خرمشاهی، وکیل باسابقه: چرا باید یک عده خاص با تبعیض وارد مرحله مهمی مثل مرحله دادسرا بشوند؟/ محمد حسین ساکت، قاضی بازنشسته: تبصره ماده ۴۸ به خودی خود از مصادیق بارز رانت است

دیدار به سراغ دو تن از حقوقدان‌ها برجسته رفته و به تشریح وضعیت و مشقات خانواده افراد بازداشتی در اعتراضات دی‌ماه پرداخته است.
پوریا عالمی: ما برای بزرگ شدن، باید درخت پیشگی کنیم/فردای هفت سالگی من، خلق بی آیندگی بود!
دیدار گزارش می دهد

پوریا عالمی: ما برای بزرگ شدن، باید درخت پیشگی کنیم/فردای هفت سالگی من، خلق بی آیندگی بود!

«زندگی در سایه جنگ»، عنوان رویدادی کاربردی بود که به همت متولیانِ «آی قصه»، مرکز تولید و نشر صوتی قصه‌های کودک، و مدرسه دایناماینا و با همکاری مؤسسه خیریه رعد برگزار شد.
تعداد دستگیرشدگان بسیار گسترده است، در شهرستان‌ها نیز بسیار زیاد است/ از آقای اژه‌ای می‌خواهیم تا تسلیم این جوسازی‌ها نشود
مجتهدزاده، وکیل دادگستری در گفت‌و‌گو با مجله خبری دیدارنیوز:

تعداد دستگیرشدگان بسیار گسترده است، در شهرستان‌ها نیز بسیار زیاد است/ از آقای اژه‌ای می‌خواهیم تا تسلیم این جوسازی‌ها نشود

علی مجتهدزاده، وکیل دادگستری در گفت‌وگو با دیدارنیوز درباره اعتراضات دی‌ماه و وضعیت دستگیرشدگان می‌گوید: گرچه آمار رسمی از تعداد دستگیرشدگان اعلام نشده، اما آنچه می‌بینیم تعداد دستگیرشدگان بسیار...
لهستان می‌گوید پهپادها را سرنگون کرده است

نقض حریم هوایی ناتو از سوی روسیه؛ اقدام مسکو «تجاوزکارانه» است

ارتش لهستان بامداد چهارشنبه از ورود پهپاد‌های روسیه به حریم هوایی لهستان خبر داد و اعلام کرد که سامانه‌های پدافند هوایی این کشور و متحدان ناتو را برای سرنگونی پهپاد‌های روسی به کار گرفته است.

کد خبر: ۱۸۹۸۰۶
۰۹:۲۸ - ۱۹ شهريور ۱۴۰۴

نقض حریم هوایی ناتو از سوی روسیه؛ اقدام مسکو «تجاوزکارانه» است

دیدارنیوز: این نخستین بار از زمان آغاز جنگ اوکراین است که لهستان در حریم هوایی خود با پهپاد‌های روسیه درگیر می‌شود.

فرماندهی ارتش لهستان در بیانیه‌ای اعلام کرد: «در جریان حمله امروز فدراسیون روسیه به اهدافی در خاک اوکراین، حریم هوایی ما بار‌ها توسط پهپاد‌ها نقض شد.»

در این بیانیه آمده است: «عملیاتی برای شناسایی و خنثی‌سازی این اهداف در حال انجام است. از سلاح استفاده شده و نیرو‌های ارتش در جستجوی بقایای پهپاد سرنگون‌شده هستند.»

فرماندهی ارتش لهستان اعلام کرد که عملیات نظامی همچنان ادامه دارد. این ارتش استان‌های پودلاسکی، ماسوویان و لوبلین را مناطق پرخطر دانست و از مردم خواست در خانه‌ها بمانند.

در ادامه بیانیه آمده است: «فرماندهی عملیاتی نیرو‌های مسلح لهستان در حال رصد وضعیت است و نیرو‌ها و واحد‌های تحت امر برای واکنش فوری در آمادگی کامل قرار دارند.»

فرماندهی ارتش لهستان همچنین در بیانیه دیگری، ورود پهپاد‌های روسیه به آسمان لهستان را «نقض بی‌سابقه حریم هوایی» این کشور دانست و اقدام مسکو را «تجاوزکارانه» و «تهدید واقعی برای شهروندان لهستان توصیف کرد.

ارتش لهستان همچنین اعلام کرد که «برخی از پهپاد‌هایی که وارد آسمان لهستان شدند» سرنگون شده‌اند.

به گزارش اداره هوانوردی فدرال آمریکا، لهستان همچنین چهار فرودگاه، از جمله فرودگاه اصلی شوپن در ورشو را تعطیل کرده است. اما مقامات لهستانی به طور رسمی بستن این فرودگاه‌ها را تایید نکرده‌اند.

اداره هوانوردی فدرال آمریکا اعلام کرد که فرودگاه ژشوف–یاسیونکا در جنوب‌شرقی لهستان، که به‌عنوان مرکز انتقال مسافران و سلاح به اوکراین عمل می‌کند، از جمله فرودگاه‌هایی بود که به طور موقت بسته شد.

دونالد توسک، نخست‌وزیر لهستان اعلام کرد: «عملیاتی در ارتباط با نقض مکرر حریم هوایی لهستان در حال انجام است. ارتش علیه این اهداف از سلاح استفاده کرده است. من در تماس دائم با رئیس‌جمهور و وزیر دفاع هستم و گزارش مستقیم را از فرمانده عملیاتی دریافت کرده‌ام.»

پیش‌تر نیروی هوایی اوکراین از ورود پهپاد‌های روسیه به حریم هوایی لهستان که عضو ناتو است خبر داده بود.

به گزارش سی‌ان‌ان، مارکو روبیو، وزیر خارجه آمریکا در جریان تحولات لهستان قرار گرفته است.

این تحولات در حالی رخ می‌دهد که دونالد ترامپ، رئیس‌جمهوری آمریکا روز سه‌شنبه اعلام کرد که قرار است در هفته جاری یا اوایل هفته آینده با ولادیمیر پوتین تماس تلفنی داشته باشد.

ترامپ روز دوشنبه، پس از حملات هوایی سنگین روسیه به اوکراین اعلام کرده بود که برای وضع تحریم‌های جدید بر مسکو آماده است.

جو ویلسون، عضو جمهوری‌خواه مجلس نمایندگان ورود پهپاد‌های روسیه به آسمان لهستان را مصداق اعلان جنگ به ناتو دانست و خواستار اعمال تحریم‌های سنگین آمریکا بر روسیه شد.

ویلسون در شبکه اجتماعی ایکس نوشت: «روسیه کمتر از یک هفته پس از آنکه رئیس‌جمهور ترامپ در کاخ سفید میزبان کارول ناوروتسکی، رئیس‌جمهوری لهستان بود، با پهپاد‌های شاهد ایرانی به لهستان، متحد ناتو حمله کرده است. این اقدامی خصمانه و معادل اعلان جنگ است.»

او افزود: «من از رئیس‌جمهور ترامپ می‌خواهم، در پاسخ به این اقدامات، با اعمال تحریم‌های اجباری، ماشین جنگی روسیه را به ورشکستگی بکشاند و اوکراین را به سلاح‌هایی مجهز کند که توانایی حمله به اهداف در خاک روسیه را داشته باشند. ولادیمیر پوتین دیگر به باخت در اوکراین و بمباران مادران و کودکان بسنده نمی‌کند، او اکنون مستقیما عزم ما را در قلمرو ناتو به چالش می‌کشد.»

ارسال نظرات
امروز يکشنبه ۲۶ بهمن
امروز يکشنبه ۲۶ بهمن
امروز يکشنبه ۲۶ بهمن
امروز يکشنبه ۲۶ بهمن
پرطرفدارترین ها