تیتر امروز

علی فرزین: صدای دانشجویان استان‌های دیگر به تهران نمی‌رسد/ هیچ فرقی بین دولت روحانی، رئیسی و پزشکیان نیست/ پویا درودی: دانشجویان برای خروج از ایران فقط بلیت رفت می‌گیرند/ به آینده ایران امید دارم
دیدار به مناسبت روز دانشجو برگزار کرد

علی فرزین: صدای دانشجویان استان‌های دیگر به تهران نمی‌رسد/ هیچ فرقی بین دولت روحانی، رئیسی و پزشکیان نیست/ پویا درودی: دانشجویان برای خروج از ایران فقط بلیت رفت می‌گیرند/ به آینده ایران امید دارم

دیدارنیوز به مناسبت روز دانشجو، یک نشست هم اندیشی با حضور دو دانشجو برگزار کرد تا به این بهانه ناگفته‌ها گفته شود.
اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور

این صد و سی و هفتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۱۷ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «پشت صحنه» با رئیس پیشین سازمان ملی جوانان

رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید

دیدارنیوز در برنامه «پشت صحنه» این بار میزبان رحیم عبادی، رئیس پیشین سازمان ملی جوانان بود. او معتقد است نسلی که روزی مخاطب سازمان ملی جوانان بود، امروز به میانسالی رسیده است.
در دیدار با عمار حکیم، رهبر جریان حکمت ملی عراق مطرح شد

آملی‌لاریجانی: خیال‌های برخی درباره نظام بعد از جمهوری اسلامی نقش بر آب شد

صادق آملی لاریجانی، رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام در دیدار با عمار حکیم، رهبر جریان حکمت ملی عراق گفت: خیال خام و نقشه‌های آنانی که در جلسات خود، نظام سیاسی بعد از جمهوری اسلامی را در ذهن می‌پروراندند، نقش بر آب کرد.

کد خبر: ۱۸۹۶۷۷
۱۷:۱۴ - ۱۶ شهريور ۱۴۰۴

آملی‌لاریجانی: خیال‌های برخی درباره نظام بعد از جمهوری اسلامی نقش بر آب شد

دیدارنیوز: رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: اقتدار نیرو‌های مسلح و انسجام مردم ایران در جنگ ۱۲روزه، خیال خام و نقشه‌های آنانی که در جلساتشان، نظام سیاسی بعد از جمهوری اسلامی را در ذهن می‌پروراندند، نقش بر آب کرد.

صادق آملی لاریجانی در دیدار سیدعمار حکیم، رهبر جریان حکمت ملی عراق که برای دیدار و رایزنی با مقامات ایرانی به تهران سفر کرده اظهار کرد: پیوند میان ملت ایران و عراق خدشه‌ناپذیر است. باید هوشیاری نسبت به تفرقه‌افکنی دشمنان که با هدف تضعیف حاکمیت کشور‌های اسلامی از جمله عراق صورت می‌گیرد، حفظ شود.

وی تصریح کرد: هدف آمریکا و رژیم صهیونیستی از فشار بر حشدالشعبی، زمینه‌سازی برای تجزیه یا تضعیف کشور‌های منطقه به منظور تشکیل اسرائیل بزرگ است. 

رئیس مجمع تشیخص مصلحت نظام در ادامه به برخی ویژگی‌های جنگ ۱۲روزه اشاره کرد و گفت: در این جنگ، حقایق بسیاری برای همگان روشن شد. دشمن با چهره عریان و بدون نقاب به میدان آمد و آمریکایی‌ها که مدام از مذاکره دم می‌زدند، ماهیت خود را آشکار کردند.

وی با یادآوری حمله دشمن به کشورمان در حین مذاکرات، تاکید کرد: این جنگ باعث شد تا برخی افراد که در داخل ایران، نظام را مخالف با مذاکره تصویر می‌کردند، به فکر فرو روند. 

آملی لاریجانی با اشاره به اقتدار نیرو‌های مسلح و انسجام مردم ایران در جنگ ۱۲روزه، اظهار کرد: این اقتدار و انسجام، خیال خام و نقشه‌های آنانی که در جلسات خود، نظام سیاسی بعد از جمهوری اسلامی را در ذهن می‌پروراندند، نقش بر آب کرد.

وی با یادآوری تدابیر رهبری انقلاب در انتصاب جانشینان فرماندهان شهید نیرو‌های مسلح گفت: در این جنگ نگاه بصیر و شجاعانه فرمانده کل قوا و عملکرد دلیرانه نیرو‌های مسلح از جمله توانمندی چشمگیر و دقیق موشک‌های ایرانی، انسجام ملی و حمایت همه‌جانبه مردم از نظام اسلامی را در برابر دشمنان رقم زد. 

سیدعمار حکیم هم در این دیدار با بیان اینکه مردم عراق و کشور‌های اسلامی از پیروزی ایران در جنگ ۱۲روزه احساس غرور کردند، ادامه داد: ایستادگی ملت ایران در مقابل تجاوزگری‌های رژیم صهیونیستی، جایگاه بین‌المللی جمهوری اسلامی را ارتقاء داد و باعث دلگرمی جهان اسلام شد. ملت‌‎های ایران و عراق برادرند و ما بر گسترش همکاری‌های همه‌جانبه به‌خصوص تبادلات تجاری تاکید داریم و برای رهبر معظم انقلاب، مسئولان و ملت ایران، آرزوی توفیق می‌کنیم.

ارسال نظرات
امروز سه‌شنبه ۱۸ آذر
امروز سه‌شنبه ۱۸ آذر
امروز سه‌شنبه ۱۸ آذر
امروز سه‌شنبه ۱۸ آذر