تیتر امروز

دیدار نتانیاهو با ترامپ؛ حمله دوباره به ایران؟/ جدی بودن خطر ابرتورم در ایران/ محمد خاتمی: راهی جز اصلاحات وجود ندارد
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

دیدار نتانیاهو با ترامپ؛ حمله دوباره به ایران؟/ جدی بودن خطر ابرتورم در ایران/ محمد خاتمی: راهی جز اصلاحات وجود ندارد

این صد و چهل و دومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۴ دی‌ماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
شیرین هانتر: بزرگترین خطر این است که تهران فکر کند؛ مسئله نظامی آمریکا درباره ایران منتفی است/ تهران باید مستقیما و بدون واسطه با واشینگتن مذاکره کند/ نباید بگذاریم که نتانیاهو تنها کسی باشد که شرایط خاورمیانه را برای ترامپ تعریف می‌کند
گفت و گوی دیدار در برنامه «ایرانشهر» با استاد پیشین دانشگاه جرج تاون از واشینگتن

شیرین هانتر: بزرگترین خطر این است که تهران فکر کند؛ مسئله نظامی آمریکا درباره ایران منتفی است/ تهران باید مستقیما و بدون واسطه با واشینگتن مذاکره کند/ نباید بگذاریم که نتانیاهو تنها کسی باشد که شرایط خاورمیانه را برای ترامپ تعریف می‌کند

دیدارنیوز در برنامه «ایرانشهر» به سراغ شیرین هانتر، استاد برجسته و پیشین دانشگاه جرج تاون و تحلیلگر ارشد مسائل سیاسی رفته و موضوعات مختلف از تحولات ونزوئلا، سند ملی ایالات متحده، مذاکره ایران...
مهدی پازوکی: مذاکره یعنی تسلیم، تفکر اسراییلی‌هاست که تندرو‌ها آن را بیان می‌کنند/ حدادعادل با مصوبه تثبیت قیمت بنزین گفت به مردم عیدی دادم!/ طرفداران وفاق بانیان وضع موجود هستند
گفت و گوی دیدار در برنامه تیتر با یک اقتصاددان و استاد دانشگاه

مهدی پازوکی: مذاکره یعنی تسلیم، تفکر اسراییلی‌هاست که تندرو‌ها آن را بیان می‌کنند/ حدادعادل با مصوبه تثبیت قیمت بنزین گفت به مردم عیدی دادم!/ طرفداران وفاق بانیان وضع موجود هستند

«تیتر» در یکی دیگر از برنامه‌های خود میزبان مهدی پازوکی استاد دانشگاه و اقتصاددان بود؛ در این برنامه تخصصی درباره دلایل افزایش قیمت ارز و بحران‌های اقتصادی صحبت شد، ببینید و بخوانید.
پاکنژاد، وزیر نفت می‌گوید که در حال حاضر ما هیچ مشکلی در فروش نفت نداریم

مکانیسم ماشه، جلوی فروش نفت را می‌گیرد؟

محسن پاکنژاد، وزیر نفت درباره وضعیت فروش نفت ایران پس از فعال‌سازی احتمالی مکانیسم ماشه گفت: قرار نیست اسنپ‌بک بیش از آنچه که محدودیت‌های یکجانبه آمریکا و وزارت خزانه‌داری آن بر فروش نفت ما تحمیل کرده است، محدودیتی به وجود آورد. طبیعتا ما بر اساس شرایطی که در آن قرار می‌گیریم تدابیر لازم را اتخاذ خواهیم کرد.

کد خبر: ۱۸۹۴۸۳
۱۳:۵۲ - ۱۲ شهريور ۱۴۰۴

مکانیسم ماشه، جلوی فروش نفت را می‌گیرد؟

دیدارنیوز: وزیر نفت درباره درباره سرنوشت فروش نفت پس از فعال‌سازی احتمالی اسنپ بک توضیحاتی ارائه کرد.

محسن پاکنژاد در پایان جلسه امروز چهارشنبه هیئت دولت با حضور در جمع خبرنگاران در خصوص احتمال اجرایی شدن اسنپ‌بک و تاثیر آن بر فروش نفت، گفت: قرار نیست اسنپ‌بک بیش از آنچه که محدودیت‌های یکجانبه آمریکا و وزارت خزانه‌داری آن بر فروش نفت ما تحمیل کرده است، محدودیتی به وجود آورد.

وزیر نفت افزود: طبیعتاً ما بر اساس شرایطی که در آن قرار می‌گیریم تدابیر لازم را اتخاذ خواهیم کرد.

پاکنژاد در توضیحی نسبت به میدان گازی آرش گفت: در بخشی از این مجموعه تحت عنوان آرش یک اثبات شده ذخایر هیدروکربونی ما آنجا داریم حدود هفتصد و پنجاه متر این چاه که حفاری شده تا مرز ترسیمی سال‌های دور قرار گرفته و طبیعتا بحثی است که دوستان ما در وزارت امور خارجه دارند دنبال می‌کنند. بعد از نهایی شدن ما این آمادگی را داریم در وزارت نفت که برای توسعه‌اش اگر بخشی از آن متعلق به ما بود اقدام کنیم.

وی در مورد میزان تولید نفت در حال حاضر گفت: ظرفیت تولید چهار میلیون و هشتصد هزار بشکه در روز باید برسیم که این ظرفیت است ولی در واقع میزان تولیدات هزار بشکه خواهد بود که طبیعتا در واقع تامین منابع مالی مورد نیاز برای رسیدن به این اهداف کمی خودش یکی از چالش‌ها است که داریم دنبال می‌کنیم.

وزیر نفت گفت: در حال حاضر ما هیچ مشکلی در فروش نفت نداریم و برای اینکه مردم عزیز ما هم خوشحال باشند بدانید در چهار ماه اول امسال نسبت به سال گذشته به لحاظ کمی بیست و یک هزار بشکه در روز یعنی یک چیزی حدود ششصد و سی هزار بشکه در ماه به لحاظ کمی ما بیشتر فروختیم.

پاکنژاد در توضیح خود درباره واردات بنزین سوپر گفت: به زودی شاهد حضور این بنزین با آن مختصاتی که قبلا عرض کردم خواهیم بود و مجددا هم تکرار می‌کنم که تاثیری در سهمیه‌ها و تاثیری در قیمت ندارد و صرفا یک خدمت جدیدی است که وزارت نفت ارائه خواهد کرد.

وی درباره قیمت آن گفت: عرضه کننده‌های بخش خصوصی دخیل در این ماجرا هستند و قیمتی که تمام می‌شود را مشخص می‌کنند مردم عزیزمان هر کسی مایل باشد استفاده می‌کنند و آنها که مایل نیستند از همان سهمیه‌هایی که تا حالا بوده و کماکان برقرار خواهد بود استفاده می‌کنند.

ارسال نظرات
امروز يکشنبه ۰۷ دی
امروز يکشنبه ۰۷ دی
امروز يکشنبه ۰۷ دی
امروز يکشنبه ۰۷ دی