تیتر امروز

اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور

این صد و سی و هفتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۱۷ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «پشت صحنه» با رئیس پیشین سازمان ملی جوانان

رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید

دیدارنیوز در برنامه «پشت صحنه» این بار میزبان رحیم عبادی، رئیس پیشین سازمان ملی جوانان بود. او معتقد است نسلی که روزی مخاطب سازمان ملی جوانان بود، امروز به میانسالی رسیده است.
علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد
گفت و گوی دیدار در برنامه «تیتر» با نماینده پیشین مجلس شورای اسلامی

علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد

«تیتر» در یکی دیگر از سری برنامه‌های خود و با توجه به اهمیت افزایش قیمت بنزین به سراغ یکی از نمایندگان پیشین مجلس و عضو کمیسیون انرژی رفت تا در مورد قیمت بنزین حقایق را برای مردم بگوید.
هواشناسی ایران ۱۱ شهریور ۱۴۰۴

آسمان صاف در اغلب مناطق و هوای بارانی ارتفاعات مازندران

سازمان هواشناسی از آسمان صاف در بیشتر مناطق کشور طی دو روز آینده خبر داد. بعد از ظهر امروز (سه‌شنبه) در ارتفاعات مرکزی مازندران و پنجشنبه در ارتفاعات شرقی تهران، احتمال رگبار باران با رعد و برق وجود دارد.

کد خبر: ۱۸۹۴۰۹
۰۹:۵۲ - ۱۱ شهريور ۱۴۰۴

آسمان صاف در اغلب مناطق و هوای بارانی ارتفاعات مازندران

دیدارنیوز: سازمان هواشناسی آسمان بیشتر مناطق کشور طی دو روز آینده را صاف پیش‌بینی کرد.

به نقل از سازمان هواشناسی، از اواخر وقت چهارشنبه در شمال استان‌های آذربایجان غربی و آذربایجان شرقی و از اواخر وقت پنجشنبه در استان‌های ساحلی دریای خزر و اردبیل، رگبار پراکنده باران، گاهی با رعدوبرق و وزش باد پیش بینی می‌شود و این وضعیت به‌تناوب تا شنبه در مناطق فوق ادامه دارد.

شایان ذکر است با توجه به ناپایداری‌های فصلی، طی پنج روز آینده به‌ویژه چهارشنبه و پنجشنبه در ساعات بعد از ظهر و اوایل شب در برخی نقاط جنوب سیستان و بلوچستان، هرمزگان، جنوب کرمان و جنوب فارس، رشد ابر‌های همرفتی، رگبار باران، گاهی با رعدوبرق و وزش باد شدید لحظه‌ای مورد انتظار است.

همچنین بعد از ظهر امروز در ارتفاعات مرکزی مازندران و پنجشنبه در ارتفاعات شرقی تهران، احتمال رگبار باران با رعد و برق وجود دارد.

امروز و فردا دمای هوا به‌طور نسبی در استان‌های واقع در شمال غرب و سواحل دریای خزر افزایش و از پنجشنبه تا شنبه کاهش می‌باید.

پدیده غالب طی پنج روز آینده در شرق و شمال شرق به ویژه در شمال سیستان و بلوچستان در برخی ساعات، وزش باد شدید و خیزش گردوخاک است.

همچنین امروز در برخی مناطق جنوب و جمعه و شنبه علاوه بر جنوب، در نوار مرزی غرب و جنوب غرب کشور، افزایش سرعت وزش باد و خیزش گردوخاک دور از انتظار نیست.

شمال خلیج فارس امروز و دریای خزر پنجشنبه و جمعه مواج است. همچنین دریای عمان، تنگه هرمز و شرق خلیج فارس طی پنج روز آینده به تناوب مواج است.

امروز آسمان تهران صاف است. بیشینه دمای امروز پایتخت به ۳۴ و کمینه دمای آن به ۲۴ درجه سانتی گراد بالای صفر خواهد رسید.

ارسال نظرات
امروز سه‌شنبه ۱۸ آذر
امروز سه‌شنبه ۱۸ آذر
امروز سه‌شنبه ۱۸ آذر
امروز سه‌شنبه ۱۸ آذر