تیتر امروز

اندر مصائب یک وکالت انحصاری!/ عبدالصمد خرمشاهی، وکیل باسابقه: چرا باید یک عده خاص با تبعیض وارد مرحله مهمی مثل مرحله دادسرا بشوند؟/ محمد حسین ساکت، قاضی بازنشسته: تبصره ماده ۴۸ به خودی خود از مصادیق بارز رانت است
در گفت‌وگوی دیدار با دو حقوقدان بررسی شد

اندر مصائب یک وکالت انحصاری!/ عبدالصمد خرمشاهی، وکیل باسابقه: چرا باید یک عده خاص با تبعیض وارد مرحله مهمی مثل مرحله دادسرا بشوند؟/ محمد حسین ساکت، قاضی بازنشسته: تبصره ماده ۴۸ به خودی خود از مصادیق بارز رانت است

دیدار به سراغ دو تن از حقوقدان‌ها برجسته رفته و به تشریح وضعیت و مشقات خانواده افراد بازداشتی در اعتراضات دی‌ماه پرداخته است.
پوریا عالمی: ما برای بزرگ شدن، باید درخت پیشگی کنیم/فردای هفت سالگی من، خلق بی آیندگی بود!
دیدار گزارش می دهد

پوریا عالمی: ما برای بزرگ شدن، باید درخت پیشگی کنیم/فردای هفت سالگی من، خلق بی آیندگی بود!

«زندگی در سایه جنگ»، عنوان رویدادی کاربردی بود که به همت متولیانِ «آی قصه»، مرکز تولید و نشر صوتی قصه‌های کودک، و مدرسه دایناماینا و با همکاری مؤسسه خیریه رعد برگزار شد.
تعداد دستگیرشدگان بسیار گسترده است، در شهرستان‌ها نیز بسیار زیاد است/ از آقای اژه‌ای می‌خواهیم تا تسلیم این جوسازی‌ها نشود
مجتهدزاده، وکیل دادگستری در گفت‌و‌گو با مجله خبری دیدارنیوز:

تعداد دستگیرشدگان بسیار گسترده است، در شهرستان‌ها نیز بسیار زیاد است/ از آقای اژه‌ای می‌خواهیم تا تسلیم این جوسازی‌ها نشود

علی مجتهدزاده، وکیل دادگستری در گفت‌وگو با دیدارنیوز درباره اعتراضات دی‌ماه و وضعیت دستگیرشدگان می‌گوید: گرچه آمار رسمی از تعداد دستگیرشدگان اعلام نشده، اما آنچه می‌بینیم تعداد دستگیرشدگان بسیار...
هواشناسی ایران ۲۷ شهریور ۱۴۰۴

بارش باران در شمال و هوای خنک در تهران

صادق ضیاییان، رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا از بارش باران در استان‌های شمالی کشور خبر داد و گفت: آسمان تهران امروز (۲۷ شهریورماه) صاف تا کمی ابری در بعضی از ساعات افزایش باد با حداکثر و حداقل دمای ۳۱ و ۲۰ درجه سانتیگراد و طی روز جمعه (۲۸ شهریورماه) صاف در بعضی ساعت‌ها وزش باد شدید گاهی گردوخاک با حداکثر و حداقل دمای ۳۳ و ۲۱ درجه سانتیگراد پیش‌بینی می‌شود.

کد خبر: ۱۹۰۱۸۰
۰۹:۵۶ - ۲۷ شهريور ۱۴۰۴

بارش باران در شمال و هوای خنک در تهران

دیدارنیوز: رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا از بارش باران در استان‌های شمالی کشور خبر داد.

صادق ضیاییان درباره وضعیت هوای کشور با بیان اینکه امروز پنجشنبه ۲۷ شهریورماه در گیلان و نوار شرقی اردبیل بارش پراکنده مورد انتظار است گفت: از اواخر وقت پنجشنبه ۲۷ شهریورماه در شمال آذربایجان غربی و جمعه ۲۸ شهرویورماه علاوه بر آن در مناطقی از گیلان و شمال استان‌های آذربایجان شرقی و اردبیل شاهد بارش خواهیم بود.

وی با بیان اینکه شنبه ۲۹ شهریورماه بارش در استان‌های ساحلی دریای خزر تقویت می‌شود گفت: همچنین در اردبیل، خراسان شمالی و امتداد ارتفاعات البرز مرکزی و شرقی نیز بارش پراکنده رخ می‌دهد. یکشنبه ۳۰شهریورماه در استان‌های ساحلی دریای خزر بارش شدید باران همراه با رعد و برق به ویژه مازندران و گیلان با احتمال تگرگ و همچنین در اردبیل، نیمه شرقی آذربایجان شرقی، شمال سمنان و امتداد دامنه‌ها و ارتفاعات رشته کوه البرز رگبار باران گاهی با رعد و برق و وزش باد پیش
بینی می‌شود.

ضیاییان ادامه داد: دوشنبه ۳۱ شهریورماه برای گیلان و مازندران و ارتفاعات البرز مرکزی رگبار و رعد و برق و وزش باد رخ می‌دهد و امروز و فردا (۲۷ و ۲۸ شهریورماه) شرایط برای رخداد رگبار و رعد و برق و تندباد لحظه‌ای در برخی نقاط واقع در ارتفاعات استان‌های هرمزگان، نیمه جنوبی کرمان و جنوب سیستان و بلوچستان وجود دارد.

وی تاکید کرد: دمای هوا پنجشنبه و جمعه در توار شمالی کشور و دامنه‌های جنوبی البرز بطور محسوسی افزایش و شنبه و یکشنبه مجددا کاهش می‌یابد.

ضیاییان ادامه داد: طی سه روز آینده در شمال شرق، شرق به ویژه منطقه زابل و بخش‌هایی از جنوب غرب کشور در برخی ساعات وزش باد شدید با احتمال خیزش گردوخاک و کاهش کیفیت هوا می‌دهد.

وی با بیان اینکه جمعه ۲۸ شهریورماه در نیمه غربی و مرکز کشور و شنبه و یکشنبه (۲۹ و ۳۰ شهریورماه) علاوه بر این مناطق در شمال شرق و شرق کشور وزش باد شدید و در مناطق مستعد خیزش گردوخاک پیش بینی می‌شود گفت: دریای عمان طی سه روز آینده و خلیج فارس شنبه و یکشنبه (۲۹ و ۳۰ شهریورماه) مواج است و دریای خزر نیز از بعد از ظهر جمعه تا یکشنبه مواج و متلاطم است.

رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا درباره وضعیت جوی تهران طی دو روز آینده نیز اظهار کرد: آسمان تهران امروز (۲۷ شهریورماه) صاف تا کمی ابری در بعضی از ساعات افزایش باد با حداکثر و حداقل دمای ۳۱ و ۲۰ درجه سانتیگراد و طی روز جمعه (۲۸ شهریورماه) صاف در بعضی ساعت‌ها وزش باد شدید گاهی گردوخاک با حداکثر و حداقل دمای ۳۳ و ۲۱ درجه سانتیگراد پیش‌بینی می‌شود.

منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز يکشنبه ۲۶ بهمن
امروز يکشنبه ۲۶ بهمن
امروز يکشنبه ۲۶ بهمن
امروز يکشنبه ۲۶ بهمن
پرطرفدارترین ها