تیتر امروز

استقبال ايران از مذاکره واقعی با آمریکا/ خط و نشان پزشکیان برای خودروسازان/ باید راهی برای مذاکره پیدا کرد
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

استقبال ايران از مذاکره واقعی با آمریکا/ خط و نشان پزشکیان برای خودروسازان/ باید راهی برای مذاکره پیدا کرد

این صد و سی و دومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۲۶ آبان ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
زیدآبادی: آنقدر بر سر مجلس فیلتر گذاشتند که امروز صدای رسایی‌ها و ثابتی‌ها را از آن می‌شنویم/ پشت شما، جمهوری اسلامی است!/ عبدالکریمی: پشت من، هیچکس نیست، خداست!/ ناتو، صهیونیست‌ها و رضا پهلوی، نمی‌توانند برای ما دموکراسی بیاورند
در مناظره دو فعال سیاسی در دیدارنیوز مطرح شد

زیدآبادی: آنقدر بر سر مجلس فیلتر گذاشتند که امروز صدای رسایی‌ها و ثابتی‌ها را از آن می‌شنویم/ پشت شما، جمهوری اسلامی است!/ عبدالکریمی: پشت من، هیچکس نیست، خداست!/ ناتو، صهیونیست‌ها و رضا پهلوی، نمی‌توانند برای ما دموکراسی بیاورند

در ادامه سلسله مناظرات دیدارنیوز در خصوص مسائل روز کشور و منافع ملی، میزبان بیژن عبدالکریمی، استاد فلسفه دانشگاه و احمد زیدآبادی، روزنامه نگار و فعال سیاسی بودیم که در ادامه می‌‌خوانید.
سجاد عبدالله‌پور: اگر بپرسید علم بهتر است یا ثروت قطعا می‌گویم علم/ در کار روی اصول اخلاقی‌ا‌م پا نگذاشتم/ فکر می‌کردم در دبی برایم فرش قرمز پهن می‌کنند، اما اینطور نبود
گفت‌وگوی دیدار با یک کارآفرین

سجاد عبدالله‌پور: اگر بپرسید علم بهتر است یا ثروت قطعا می‌گویم علم/ در کار روی اصول اخلاقی‌ا‌م پا نگذاشتم/ فکر می‌کردم در دبی برایم فرش قرمز پهن می‌کنند، اما اینطور نبود

دیدارنیوز در یکی از گفت‌و‌گو‌های ویژه خود به سراغ سجاد عبدالله‌پور، مهندس معمار و کارآفرین که این روز‌ها در دبی زندگی می‌کند، رفته و از او درباره لایه‌های پنهان و پیدا مهاجرت و کار کردن در یک...
نماینده اهواز در مجلس بیان کرد

گرمای شدید و خاموشی‌ها در خوزستان؛ «این عدالت نیست»

محسن موسوی‌زاده، نماینده اهواز در مجلس با انتقاد شدید از قطعی برق اعلام کرد: خوزستان در گرمای طاقت‌فرسا با بی‌برقی دست و پنجه نرم می‌کند، لوازم خانگی مردم می‌سوزد و کسی پاسخگو نیست، در حالی که وزارت نیرو به جای توسعه انرژی‌های نو و تعمیر نیروگاه‌ها، تنها راهکار قطع برق را دنبال کرده است.

کد خبر: ۱۸۹۴۰۲
۱۹:۵۱ - ۱۰ شهريور ۱۴۰۴

گرمای شدید و خاموشی‌ها در خوزستان؛ «این عدالت نیست»

دیدارنیوز _ استان خوزستان: نماینده اهواز در مجلس شورای اسلامی گفت: استان خوزستان در حالی با خاموشی‌های پی‌درپی روبه‌رو است که شهر‌های آن جزو گرم‌ترین نقاط جهان شناخته می‌شوند.

سیدمحسن موسوی‌زاده در گفت‌و‌گو با ایسنا با اشاره به شرایط اقلیمی ویژه خوزستان اظهار کرد: این بی‌عدالتی است که استانی با چنین شرایط طاقت‌فرسا بیشترین فشار ناشی از ناترازی برق کشور را تحمل کند.

وی با انتقاد از قطعی‌های مکرر برق افزود: خوزستان در گرمای طاقت‌فرسا با بی‌برقی دست و پنجه نرم می‌کند، لوازم خانگی مردم می‌سوزد و کسی پاسخگو نیست، در حالی که وزارت نیرو به جای توسعه انرژی‌های نو و تعمیر نیروگاه‌ها، تنها راهکار قطع برق را دنبال کرده است.

موسوی‌زاده گفت: چه کسی پاسخگوی مردم است و چه کسی خسارت‌های ناشی از قطعی برق را جبران خواهد کرد؟ هر روز گزارش‌هایی از سوختن کولرها، یخچال‌ها و لوازم خانگی به دست ما می‌رسد؛ خسارت‌هایی که گاه ده‌ها میلیون تومان هزینه دارد و مردم توان پرداخت آن را ندارند.

وی ادامه داد: خاموشی‌ها تنها زندگی مردم را مختل نکرده است بلکه صنایع نیز با خسارت‌های جدی مواجه شده‌اند و وزارت نیرو نمی‌تواند از زیر بار این مسئولیت شانه خالی کند.

موسوی‌زاده با اشاره به فرسودگی زیرساخت‌ها گفت: طبق قانون باید نیروگاه‌ها اورهال و بازسازی شوند تا ظرفیت تولید افزایش یابد، اما این مهم به فراموشی سپرده شده است. نیروگاه‌های سیکل ترکیبی خوزستان فرسوده‌اند و بار‌ها از مدار خارج شده‌اند. بار‌ها خواستار تکمیل فاز‌های جدید نیروگاه رامین بودم، اما چرا قبل از رسیدن به بحران ناترازی، هیچ توجهی به این مطالبه نشد؟

وی با انتقاد از بی‌توجهی به انرژی‌های تجدیدپذیر افزود: وقتی پشت سد‌ها با کمبود آب روبه‌رو هستیم، چرا وزارت نیرو برای تجهیز خوزستان به انرژی‌های نو، به ویژه انرژی خورشیدی، برنامه‌ای ارائه نکرده است؟ چرا فقط خاموشی راهکار وزارتخانه برای مردم خوزستان است؟

نماینده اهواز، کارون، باوی و حمیدیه در مجلس شورای اسلامی با اشاره به تامین بخش عمده‌ای از برق کشور در خوزستان اضافه کرد: خوزستان در جایگاه تامین برق کشور شرایطی یکسان با دیگر استان‌ها ندارد و وزارت نیرو باید نگاه ویژه‌ای به این استان داشته باشد؛ در غیر این صورت، خاموشی‌ها علاوه بر نارضایتی، خسارت‌های جبران‌ناپذیری به اقتصاد و زندگی مردم وارد خواهد کرد.

ارسال نظرات