تیتر امروز

رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «پشت صحنه» با رئیس پیشین سازمان ملی جوانان

رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید

دیدارنیوز در برنامه «پشت صحنه» این بار میزبان رحیم عبادی، رئیس پیشین سازمان ملی جوانان بود. او معتقد است نسلی که روزی مخاطب سازمان ملی جوانان بود، امروز به میانسالی رسیده است.
علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد
گفت و گوی دیدار در برنامه «تیتر» با نماینده پیشین مجلس شورای اسلامی

علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد

«تیتر» در یکی دیگر از سری برنامه‌های خود و با توجه به اهمیت افزایش قیمت بنزین به سراغ یکی از نمایندگان پیشین مجلس و عضو کمیسیون انرژی رفت تا در مورد قیمت بنزین حقایق را برای مردم بگوید.
پس از اخراج سفیر ایران مطرح شد

ادعای استرالیا: حکومت ایران از «خط قرمز» عبور کرده بود

پنی وانگ، وزیر خارجه استرالیا، مدعی شد که حکومت ایران از «خط قرمز» عبور کرده و با «دستور حمله به مراکز یهودیان» در خاک استرالیا، با «اقدام متناسب» روبه‌رو شده است.

کد خبر: ۱۸۹۱۷۹
۱۸:۱۰ - ۰۵ شهريور ۱۴۰۴

ادعای استرالیا: حکومت ایران از «خط قرمز» عبور کرده بود

دیدارنیوز: یک روز پس از اخراج سفیر ایران در کانبرا، پنی وانگ، وزیر خارجه استرالیا، با رد اتهامات تهران تاکید کرد حکومت ایران از «خط قرمز» عبور کرده و با «دستور حمله به مراکز یهودیان» در خاک استرالیا، با «اقدام متناسب» روبه‌رو شده است.

به گزارش «آسوشیتدپرس»، وزیر خارجه استرالیا روز چهارشنبه در پاسخ به واکنش تهران که اخراج سفیر خود را ناشی از «اعمال نفوذ» تل‌آویو دانسته بود، خاطرنشان کرد این تصمیم در پی یک تحقیقات طولانی گرفته شده است. او همچنین به ایرانی‌تبار‌های استرالیا هشدار داد وزارت خارجه مدت‌هاست توصیه کرده که اتباع استرالیایی به ایران سفر نکنند و «اگر در ایران هستید به کشور خود بازگردید».

پنی وانگ در مصاحبه با رادیو «ای‌بی‌سی» گفت از آن‌جا که رفتار تهران «غیرقابل پیش‌بینی» است، پیش از اعلام موضوع «اقدام به خارج کردن تمام کارکنان سفارت استرالیا در تهران کردیم، چرا که اولویت اصلی ما حفظ امنیت افراد است».

به نقل از العربیه فارسی، دولت استرالیا روز سه‌شنبه ادعا کرده بود تحقیقات سازمان امنیت و اطلاعات استرالیا نشان می‌دهد که ایران آمر دو حمله به مراکز یهودیان بوده و در پاسخ به این اقدام، سفیر ایران را اخراج و فعالیت سفارت خود در تهران را به حال تعلیق درآورده است. در همین راستا، احمد صادقی، سفیر ایران، «عنصر نامطلوب» اعلام و به همراه سه مقام ارشد سفارت ایران در کانبرا اخراج شد. آنها هفت روز فرصت دارند خاک استرالیا را ترک کنند.

همچنین، آنتونی آلبانیزی، نخست‌وزیر استرالیا، اعلام کرد مقدمات قرار دادن نام «سپاه پاسداران» در فهرست گروه‌های تروریستی این کشور درحال انجام است.

اسماعیل بقایی، سخنگوی وزارت خارجه ایران، روز سه‌شنبه هشدار داد این اقدام استرالیا با واکنش متقابل روبه‌رو خواهد شد. عباس عراقچی، وزیر خارجه ایران، نیز در واکنش به اتهامات استرالیا آنها را رد کرد و در توییتی نخست‌وزیر استرالیا را «سیاستمداری ضعیف» توصیف کرد. او نوشت: «من عادت ندارم با جنایتکاران جنگی همراهی کنم، اما نتانیاهو در یک نکته درست می‌گوید: نخست‌وزیر استرالیا واقعاً یک سیاستمدار ضعیف است.»

رسیدگی قضایی به حمله آتش‌زا در ملبورن

روز چهارشنبه دادگاه ملبورن جلسه رسیدگی به حمله آتش‌زا به کنیسه «عداس اسرائیل» را برگزار کرد.

یونس علی یونس، ۲۰ ساله، از طریق ویدئوکنفرانس در دادگاه حاضر و با اتهام دست داشتن در این حمله روبه‌رو شد. این حادثه در دسامبر گذشته رخ داد و به تخریب ساختمان و خسارت چندمیلیون دلاری منجر شد. پلیس می‌گوید دو نفر دیگر نیز به اتهام همدستی بازداشت شده‌اند.

به گفته مقام‌های قضایی استرالیا، حکومت ایران در سال ۲۰۲۴ به باند‌های تبهکار در استرالیا دستور حمله به مراکز یهودی را داده است.

اخراج سفیر ایران در استرالیا با استقبال سخنگوی دولت اسرائیل روبه‌رو شد. روابط کانبرا و تل‌آویو پیش‌تر پس از تصمیم استرالیا برای به‌رسمیت شناختن کشور فلسطین دچار تنش شده بود. بنیامین نتانیاهو نخست‌وزیر اسرائیل پس از اعلام این تصمیم در مجمع عمومی سازمان ملل در سپتامبر آینده، آنتونی آلبانیز را «سیاستمداری ضعیف» خوانده بود.

این نخستین بار در تاریخ معاصر است که دولت استرالیا سفیر یک کشور خارجی را اخراج می‌کند.

ارسال نظرات
امروز دوشنبه ۱۷ آذر
امروز دوشنبه ۱۷ آذر
امروز دوشنبه ۱۷ آذر
امروز دوشنبه ۱۷ آذر