تیتر امروز

رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «پشت صحنه» با رئیس پیشین سازمان ملی جوانان

رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید

دیدارنیوز در برنامه «پشت صحنه» این بار میزبان رحیم عبادی، رئیس پیشین سازمان ملی جوانان بود. او معتقد است نسلی که روزی مخاطب سازمان ملی جوانان بود، امروز به میانسالی رسیده است.
علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد
گفت و گوی دیدار در برنامه «تیتر» با نماینده پیشین مجلس شورای اسلامی

علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد

«تیتر» در یکی دیگر از سری برنامه‌های خود و با توجه به اهمیت افزایش قیمت بنزین به سراغ یکی از نمایندگان پیشین مجلس و عضو کمیسیون انرژی رفت تا در مورد قیمت بنزین حقایق را برای مردم بگوید.
جنگ و بی‌رحمی در غزه ادامه دارد

کشورهای عربی جنایات اسرائیل را محکوم کردند

وزارت‌های خارجه عربستان، عمان و قطر امروز (سه‌شنبه) با انتشار بیانیه‌هایی تجاوزات اسرائیل در غزه را محکوم کرده و خواهان پایان این جنگ شدند.

کد خبر: ۱۸۹۱۲۹
۱۸:۱۲ - ۰۴ شهريور ۱۴۰۴

کشورهای عربی جنایات اسرائیل را محکوم کردند

دیدارنیوز: عربستان، قطر و عمان جنایت‌های اسرائیل در غزه را محکوم کردند.

کابینه عربستان اعلام کرد: ما از جامعه بین‌الملل می‌خواهیم تا برای پایان دادن به وضعیت قحطی در نوار غزه و توقف جنگ کشتارجمعی که توسط ارتش رژیم اشغالگر صورت می‌گیرد، هرچه سریعتر مداخله کند.

کابینه عربستان خاطرنشان کرد: ما تاکید داریم که ادامه تجاوزات اسرائیل بدون بازخواست یا مجازات آن، باعث از بین بردن نظم بین‌المللی شده و دامنه درگیری را گسترش می‌دهد.

در همین حال، وزارت خارجه عمان اعلام کرد: ما تجاوزات مداوم نیرو‌های اشغالگر علیه نوار غزه که آخرین آن هدف قرار دادن عمدی کادر‌های پزشکی، امدادرسانی و رسانه‌ای در مجتمع پزشکی ناصر در خان یونس بود، محکوم می‌کنیم.

همزمان، وزارت خارجه قطر تصریح کرد که وزیر خارجه اسپانیا تماس تلفنی با همتای قطری خود برقرار کرد که در این تماس در خصوص تحولات اوضاع در نوار غزه و اراضی فلسطین اشغالی گفت‌و‌گو شد.

وزیر خارجه قطر از اسپانیا به خاطر حمایت از برقراری صلح در منطقه و جهان قدردانی کرد.

وزیر خارجه قطر در این تماس بر لزوم افزایش تلاش‌ها جهت پایان جنگ وحشیانه علیه نوار غزه و تضمین رسیدن کمک‌های انسانی تاکید کرد.

ارسال نظرات
امروز دوشنبه ۱۷ آذر
امروز دوشنبه ۱۷ آذر
امروز دوشنبه ۱۷ آذر
امروز دوشنبه ۱۷ آذر