تیتر امروز

استقبال ايران از مذاکره واقعی با آمریکا/ خط و نشان پزشکیان برای خودروسازان/ باید راهی برای مذاکره پیدا کرد
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

استقبال ايران از مذاکره واقعی با آمریکا/ خط و نشان پزشکیان برای خودروسازان/ باید راهی برای مذاکره پیدا کرد

این صد و سی و دومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۲۶ آبان ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
زیدآبادی: آنقدر بر سر مجلس فیلتر گذاشتند که امروز صدای رسایی‌ها و ثابتی‌ها را از آن می‌شنویم/ پشت شما، جمهوری اسلامی است!/ عبدالکریمی: پشت من، هیچکس نیست، خداست!/ ناتو، صهیونیست‌ها و رضا پهلوی، نمی‌توانند برای ما دموکراسی بیاورند
در مناظره دو فعال سیاسی در دیدارنیوز مطرح شد

زیدآبادی: آنقدر بر سر مجلس فیلتر گذاشتند که امروز صدای رسایی‌ها و ثابتی‌ها را از آن می‌شنویم/ پشت شما، جمهوری اسلامی است!/ عبدالکریمی: پشت من، هیچکس نیست، خداست!/ ناتو، صهیونیست‌ها و رضا پهلوی، نمی‌توانند برای ما دموکراسی بیاورند

در ادامه سلسله مناظرات دیدارنیوز در خصوص مسائل روز کشور و منافع ملی، میزبان بیژن عبدالکریمی، استاد فلسفه دانشگاه و احمد زیدآبادی، روزنامه نگار و فعال سیاسی بودیم که در ادامه می‌‌خوانید.
سجاد عبدالله‌پور: اگر بپرسید علم بهتر است یا ثروت قطعا می‌گویم علم/ در کار روی اصول اخلاقی‌ا‌م پا نگذاشتم/ فکر می‌کردم در دبی برایم فرش قرمز پهن می‌کنند، اما اینطور نبود
گفت‌وگوی دیدار با یک کارآفرین

سجاد عبدالله‌پور: اگر بپرسید علم بهتر است یا ثروت قطعا می‌گویم علم/ در کار روی اصول اخلاقی‌ا‌م پا نگذاشتم/ فکر می‌کردم در دبی برایم فرش قرمز پهن می‌کنند، اما اینطور نبود

دیدارنیوز در یکی از گفت‌و‌گو‌های ویژه خود به سراغ سجاد عبدالله‌پور، مهندس معمار و کارآفرین که این روز‌ها در دبی زندگی می‌کند، رفته و از او درباره لایه‌های پنهان و پیدا مهاجرت و کار کردن در یک...
جنایات اسرائیل در غزه ادامه دارد

قحطی در غزه قابل انکار نیست

سازمان بین‌المللی برای پناهجویان اعلام کرد که انکار قحطی اقدامی آگاهانه برای سرپوش گذاشتن بر بحران انسانی در غزه قلمداد می‌شود.

کد خبر: ۱۸۸۹۷۷
۱۳:۴۹ - ۰۱ شهريور ۱۴۰۴

قحطی در غزه قابل انکار نیست

دیدارنیوز: سازمان بین‌المللی برای پناهجویان اعلام کرد که شیوه اعلام قحطی و گرسنگی در غزه کاملاً با دستورالعمل‌های سازمان ملل متحد مطابقت داشته و برخلاف ادعا‌های رژیم صهیونیستی با معیار‌های بین‌المللی تناقضی ندارد.

بر اساس گزارش شبکه خبری الجزیره، این نهاد در ادامه تأکید کرد که مواضع و بیانیه‌های رژیم صهیونیستی در خصوص گزارش‌های رسمی درباره قحطی و گرسنگی در غزه نشأت گرفته از «برداشت نادرست» نیست، بلکه بخشی از یک کمپین هدفمند و سازمان‌یافته با هدف گمراه‌سازی افکار عمومی و تضعیف اعتبار اطلاعات به دست آمده نهاد‌های بین‌المللی است.

در این بیانیه همچنین آمده است جامعه جهانی باید توجه داشته باشد که انکار قحطی در غزه اقدامی آگاهانه برای سرپوش گذاشتن بر بحران انسانی و ادامه یافتن فشار بر غیرنظامیان فلسطینی است.

از آغاز فعالیت بنیاد بشردوستانه غزه در سه ماه قبل در نوار غزه، سازمان ملل می‌گوید صد‌ها فلسطینی در نتیجه تیراندازی نیرو‌های رژیم صهیونیستی و مقاطعه کاران نظامی خارجی در داخل یا نزدیک این مکان‌های توزیع کمک‌ها کشته می‌شوند.

در این راستا به نقل از شبکه خبری سی. بی. اس، یکی از شاهدان با نام «مایک» گفته وقتی از سوی یک کمپانی لجستیکی آمریکایی برای رانندگی کامیون‌های مواد غذایی به سمت اراضی اشغالی استخدام شد شاهد بوده مقاطعه کاران نظامی آمریکایی هم به سوی فلسطینی‌هایی که در صفوف دریافت غذا بودند، شلیک کرده‌اند.

بر اساس گزارش‌ها، رژیم صهیونیستی به طور سیستماتیک به مراکز توزیع کمک‌ها و مناطق مسکونی حمله و از ورود کمک‌های بشردوستانه به غزه جلوگیری می‌کند. این حملات باعث تشدید بحران انسانی در غزه شده است.

غزه از ماه‌ها پیش با بحران شدید انسانی مواجه است و مردم این منطقه، به ویژه کودکان و زنان، در شرایط بسیار سختی زندگی می‌کنند.

کمبود شدید غذا، آب و دارو، جان بسیاری از مردم را به خطر انداخته است.

از هفتم اکتبر ۲۰۲۳، رژیم صهیونیستی با حمایت آمریکا، جنگ کشتار جمعی در غزه را آغاز کرده است که شامل قتل، گرسنگی، تخریب و آوارگی اجباری می‌شود. این رژیم همه فراخوان‌های بین‌المللی و دستورات دیوان بین‌المللی دادگستری برای توقف این جنایات را نادیده گرفته است.

رژیم صهیونیستی از زمان فروپاشی آتش‌بس شکننده در ماه مارس، جنگ خود علیه غزه را از سر گرفته است. نیرو‌های ارتش به بسیاری از مناطق نوار غزه، به ویژه در جنوب پیشروی کرده‌اند و خواستار تخلیه مناطق وسیعی در شمال شده‌اند. ارتش اشغالگر تهدید کرده است که در غزه می‌ماند و از مناطق جدیدی که از مارس تصرف کرده و محاصره‌ای خفقان‌آور که بر کمک‌های غذایی و پزشکی اعمال کرده است، عقب‌نشینی نمی‌کند.

نهاد‌های داخلی و بین‌المللی و کمیته‌های حقوق بشر سازمان ملل متحد از جامعه بین‌المللی خواسته‌اند تا برای توقف جنگ کشتار جمعی در غزه رژیم صهیونیستی را تحت فشار قرار دهند.

پیشتر، «مایک هاکبی»، سفیر آمریکا در فلسطین اشغالی در اظهاراتی مضحک مدعی شد: ۹۲ درصد از کمک‌های غذایی برای ساکنان غزه توسط جنبش حماس سرقت می‌شود.

سفیر آمریکا در فلسطین اشغالی در ادامه اظهاراتش ادعا کرد: سازمان ملل «فاسد و بی‌کفایت و ناکارآمد» است.

مایک هاکبی در ادامه ادعاهایش گفت: رسانه‌های بین‌المللی داستان واقعی قحطی و گرسنگی در غزه را پوشش نمی‌دهند و حقایق را نادیده می‌گیرند.

این ادعا‌ها در حالی مطرح می‌شود که سازمان ملل متحد روز جمعه رسماً قحطی در غزه را اعلام کرد که اولین اعلامیه از این نوع در منطقه محسوب می‌شود.

منبع: ایسنا
ارسال نظرات