تیتر امروز

اندر مصائب یک وکالت انحصاری!/ عبدالصمد خرمشاهی، وکیل باسابقه: چرا باید یک عده خاص با تبعیض وارد مرحله مهمی مثل مرحله دادسرا بشوند؟/ محمد حسین ساکت، قاضی بازنشسته: تبصره ماده ۴۸ به خودی خود از مصادیق بارز رانت است
در گفت‌وگوی دیدار با دو حقوقدان بررسی شد

اندر مصائب یک وکالت انحصاری!/ عبدالصمد خرمشاهی، وکیل باسابقه: چرا باید یک عده خاص با تبعیض وارد مرحله مهمی مثل مرحله دادسرا بشوند؟/ محمد حسین ساکت، قاضی بازنشسته: تبصره ماده ۴۸ به خودی خود از مصادیق بارز رانت است

دیدار به سراغ دو تن از حقوقدان‌ها برجسته رفته و به تشریح وضعیت و مشقات خانواده افراد بازداشتی در اعتراضات دی‌ماه پرداخته است.
پوریا عالمی: ما برای بزرگ شدن، باید درخت پیشگی کنیم/فردای هفت سالگی من، خلق بی آیندگی بود!
دیدار گزارش می دهد

پوریا عالمی: ما برای بزرگ شدن، باید درخت پیشگی کنیم/فردای هفت سالگی من، خلق بی آیندگی بود!

«زندگی در سایه جنگ»، عنوان رویدادی کاربردی بود که به همت متولیانِ «آی قصه»، مرکز تولید و نشر صوتی قصه‌های کودک، و مدرسه دایناماینا و با همکاری مؤسسه خیریه رعد برگزار شد.
تعداد دستگیرشدگان بسیار گسترده است، در شهرستان‌ها نیز بسیار زیاد است/ از آقای اژه‌ای می‌خواهیم تا تسلیم این جوسازی‌ها نشود
مجتهدزاده، وکیل دادگستری در گفت‌و‌گو با مجله خبری دیدارنیوز:

تعداد دستگیرشدگان بسیار گسترده است، در شهرستان‌ها نیز بسیار زیاد است/ از آقای اژه‌ای می‌خواهیم تا تسلیم این جوسازی‌ها نشود

علی مجتهدزاده، وکیل دادگستری در گفت‌وگو با دیدارنیوز درباره اعتراضات دی‌ماه و وضعیت دستگیرشدگان می‌گوید: گرچه آمار رسمی از تعداد دستگیرشدگان اعلام نشده، اما آنچه می‌بینیم تعداد دستگیرشدگان بسیار...
معاون اول رئیس‌جمهور می‌گوید ایران تهدیدات را تبدیل به فرصت کرده است

عارف: جمهوری اسلامی مخالف دخالت خارجی در امور لیبی است

محمدرضا عارف، معاون اول رئیس‌جمهور در جریان سفر به ترکمنستان و در دیدار با محمد المنفی، رئیس شورای ریاستی لیبی گفت: جمهوری اسلامی مخالف هرگونه دخالت خارجی در امور داخلی لیبی است و موضع ایران گفت‌و‌گو لیبیایی- لیبیایی است و مردم لیبی توانایی کامل در حل مسائل و حفظ یکپارچگی کشور خود را دارند.

کد خبر: ۱۸۸۱۷۳
۱۰:۰۰ - ۱۴ مرداد ۱۴۰۴

عارف: جمهوری اسلامی مخالف دخالت خارجی در امور لیبی است

دیدارنیوز: معاون اول رئیس‌جمهور با اشاره به روابط دیرینه و مشترکات فرهنگی و تاریخی ایران و لیبی و ظرفیت‌های بالقوه برای توسعه روابط فی مابین در همه زمینه‌ها و آمادگی برای تقویت این روابط به ویژه در بخش‌های علمی، فناوری و اقتصادی تاکید کرد: سیر صعودی ارتباطات سیاسی و بازگشایی سفارت جمهوری اسلامی ایران در طرابلس در کنار رشد مبادلات اقتصادی نشانگر پیشرفت در مناسبات دوجانبه است.

محمدرضا عارف در ادامه سفر به ترکمنستان و در دیدار با محمد المنفی رئیس شورای ریاستی لیبی با تاکید بر این‌که «جمهوری اسلامی ایران با وجود تحریم‌های شدید خارجی، این تهدیدات را تبدیل به فرصت کرده است»، خاطرنشان کرد: ایران دستاورد‌های بزرگی در زمینه‌های علمی و فناوری داشته است و با توجه به سابقه تحریم‌ها علیه لیبی، آمادگی داریم تجارب خود را در اختیار لیبی قرار دهیم.

وی به پیشنهاد فعال‌سازی کمیسیون مشترک به عنوان چارچوبی برای پیشبرد همکاری‌ها و تبادل کارشناسان و هیئت‌های عالیرتبه بین دو کشور اشاره کرد و ضرورت تقویت رایزنی‌های ایران و لیبی و تأثیرگذاری بر روند تحولات در جهت منافع مشترک دو کشور و جهان اسلام را خاطرنشان ساخت؛ و با ابراز خرسندی از برقراری امنیت نسبی در کشور دوست و برادر لیبی نسبت به حل کامل مسائل امنیتی و سیاسی این کشور ابراز امیدواری کرد و با تاکید بر حفظ یکپارچگی، وحدت و حاکمیت لیبی گفت: جمهوری اسلامی ایران مخالف هرگونه دخالت خارجی در امور داخلی لیبی است و موضع جمهوری اسلامی ایران گفت‌و‌گو لیبیایی- لیبیایی است و مردم لیبی توانایی کامل در حل مسائل و حفظ یکپارچگی کشور خود را دارند.

معاون اول رئیس‌جمهور ادامه داد: برای ارتقاء جایگاه دو کشور در منطقه و پیگیری مسائل دنیای اسلام و رسیدن به نقاط مشترک بین‌المللی افزایش تبادلات سیاسی ضروری است.

وی با قدردانی از مواضع لیبی در جنگ تحمیلی ۱۲ روزه علیه جمهوری اسلامی ایران و محکومیت جنایات رژیم غاصب صهیونیستی در غزه و تشدید نسل کشی مردم فلسطین محروم سازی آنان از آب و غذا، تحرک و اقدام جدی و فوری کشور‌های دوست در ممانعت از استمرار جنایات رژیم کودک کش صهیونیستی را خواستار شد.

وی با بیان این‌که «قبل و بعد از پیروزی انقلاب اسلامی همبستگی بالایی بین مردم ایران و لیبی وجود داشته است»، از رئیس شورای ریاستی لیبی برای سفر به ایران دعوت کرد.

ایران می‌تواند نقشی مهمی در حفظ و ارتقای ثبات در لیبی داشته باشد

محمد المنفی رئیس شورای ریاستی لیبی با ابراز خرسندی از دیدار و گفت‌و‌گو با معاون اول رئیس‌جمهور، این دیدار را گامی مهم برای تحکیم و گسترش روابط دو کشور عنوان کرد و گفت: ما نیازمند حضور سفرا در دو کشور برای رشد و توسعه روابط فی مابین هستیم و گسترش روابط دراز مدت دو کشور حائز اهمیت اساسی است.

وی با محکومیت حمله رژیم صهیونیستی به جمهوری اسلامی ایران و ابراز همبستگی و همدردی با دولت و مردم ایران تاکید کرد: ما از جمهوری اسلامی ایران در تمامی مسائل منطقه‌ای و بین‌المللی حمایت می‌کنیم و جمهوری اسلامی ایران حق دارد در تولید انرژی خودکفا باشد.

رئیس شورای ریاستی لیبی تصریح کرد: ایران می‌تواند نقشی مهمی در حفظ و ارتقاء ثبات در لیبی داشته باشد و لیبی از مواضع جمهوری اسلامی ایران در قبال مردم فلسطین و غزه کاملا حمایت می‌کند.

ارسال نظرات
امروز يکشنبه ۲۶ بهمن
امروز يکشنبه ۲۶ بهمن
امروز يکشنبه ۲۶ بهمن
امروز يکشنبه ۲۶ بهمن
پرطرفدارترین ها