تیتر امروز

احمد بخارایی: پیام مردم در انتخابات مجلس و ریاست جمهوری روشن بود/ اعتراضات آرام بود، اما به خشونت کشیده شد/ امروز با خشونت اقتصادی، اجتماعی و سیاسی رو‌به‌رو هستیم/ با ارزپاشی مشکل حل نشد صورت مساله پاک شد
گفت و گوی دیدار با یک جامعه شناس:

احمد بخارایی: پیام مردم در انتخابات مجلس و ریاست جمهوری روشن بود/ اعتراضات آرام بود، اما به خشونت کشیده شد/ امروز با خشونت اقتصادی، اجتماعی و سیاسی رو‌به‌رو هستیم/ با ارزپاشی مشکل حل نشد صورت مساله پاک شد

احمد بخارایی، استاد دانشگاه و جامعه شناس در گفت و گوی با دیدار تاکید می‌کند که مردم در انتخابات مجلس و ریاست جمهوری پیام خود را ارسال کرده بودند.
غلامرضا ظریفیان: جامعه در یک شوک سنگین روحی به سر می‌برد/ با توجه به مشکلات هیبریدی جامعه، بروز اعتراضات قابل پیش‌بینی بود/ نسبت دانش‌آموزان به دانشجویان در اعتراضات دی‌ماه، حدود یک به ۶ بود/ کارشناسان صد نامه فرستادند و صد راه نشان دادند، آقایان یا نامه نمی‌خوانند یا راه نمی‌دانند!/ متاسفانه برخی، اعتراضات را در فروکش کردن آن و بعدش هم آخیش گفتن خودشان می‌بینند!
در گفت‌وگوی دیدار با معاون وزیر علوم در دولت اصلاحات مطرح شد

غلامرضا ظریفیان: جامعه در یک شوک سنگین روحی به سر می‌برد/ با توجه به مشکلات هیبریدی جامعه، بروز اعتراضات قابل پیش‌بینی بود/ نسبت دانش‌آموزان به دانشجویان در اعتراضات دی‌ماه، حدود یک به ۶ بود/ کارشناسان صد نامه فرستادند و صد راه نشان دادند، آقایان یا نامه نمی‌خوانند یا راه نمی‌دانند!/ متاسفانه برخی، اعتراضات را در فروکش کردن آن و بعدش هم آخیش گفتن خودشان می‌بینند!

یک فعال سیاسی و استاد باسابقه دانشگاه در گفت‌وگویی با دیدار، معتقد است که اعتراضات دی‌ماه قابل پیش‌بینی بوده و نباید ریشه آن را صرفا اقتصادی قلمداد کرد. وی همچنین به تاکید بر این باور است که...
حسین راغفر: اعتراضات مردم، پاسخ منطقی دریافت نکرد/ با قطع اینترنت، فعالیت ۵ میلیون نفر پیک موتوری و ۸ میلیون راننده اسنپ آسیب دیده/ مردم در سیاست‌های اقتصادی کشور احساس بی‌پناهی می‌کنند/ حمایت یک میلیون تومانی دولت به هیچ وجه کاهش‌دهنده آلام معیشتی مردم نیست
در گفت‌وگوی دیدار با یک اقتصاددان بررسی شد

حسین راغفر: اعتراضات مردم، پاسخ منطقی دریافت نکرد/ با قطع اینترنت، فعالیت ۵ میلیون نفر پیک موتوری و ۸ میلیون راننده اسنپ آسیب دیده/ مردم در سیاست‌های اقتصادی کشور احساس بی‌پناهی می‌کنند/ حمایت یک میلیون تومانی دولت به هیچ وجه کاهش‌دهنده آلام معیشتی مردم نیست

استاد اقتصاد دانشگاه الزهرا در گفت‌و‌گو با دیدار به تبیین و تحلیل وضعیت کنونی اقتصاد ایران و تبعات قطع اینترنت در کوتاه‌مدت و ‌میان‌مدت پرداخته است.
تحریم‌های سنگین ادامه دارد

شمخانی و شدیدترین تحریم‌ها از ۲۰۱۸/ جزییات بزرگترین بسته‌ تحریمی آمریکا علیه کشتیرانی ایران

آمریکای دونالد ترامپ در ادامه فشارها و تحریم‌های سنگین خود علیه جمهوری اسلامی ایران، بزرگترین بسته‌ تحریمی علیه شبکه کشتیرانی کشورمان که ادعا می‌شود تحت کنترل حسین شمخانی است را اعمال کرد.

کد خبر: ۱۸۷۹۶۹
۱۰:۱۱ - ۰۹ مرداد ۱۴۰۴

شمخانی و شدیدترین تحریم‌ها از ۲۰۱۸/ جزییات بزرگترین بسته‌ تحریمی آمریکا علیه کشتیرانی ایران

دیدارنیوز: وزارت دارایی آمریکا در یکی از شدیدترین تحریم‌هایی که از سال ۲۰۱۸ تا کنون علیه ایران اعمال کرده است، بیش از ۵۰ فرد و نهاد همچنین بیش از ۵۰ کشتی مرتبط با «امپراتوری گسترده کشتیرانی» محمدحسین شمخانی را تحریم کرد.

به نقل از یورونیوز، مقامات ایالات متحده آمریکا می‌گویند محمدحسین شمخانی فرزند علی شمخانی، متهم است که با استفاده از نفوذ سیاسی پدرش، شبکه‌ای عظیم از نفتکش‌ها و کشتی‌های باری را راه‌اندازی کرده است و از آن برای انتقال نفت و فرآورده‌های نفتی ایران و روسیه همچنین دیگر محموله‌ها برای خریداران در نقاط مختلف جهان استفاده می‌کند؛ شبکه‌ای که گفته می‌شود ده‌ها میلیارد دلار سود به همراه داشته است.

اسکات بسنت، وزیر خزانه‌داری آمریکا در بیانیه‌ای ادعا کرد: «امپراتوری کشتیرانی خانواده شمخانی نشان می‌دهد مقام‌های ارشد جمهوری اسلامی چگونه از جایگاه خود برای انباشت ثروت و تامین مالی اقدامات خطرناک حکومت بهره می‌برند.»

او مدعی شد: «این تحریم‌ها بزرگ‌ترین اقدام از زمان کارزار فشار حداکثری دولت ترامپ علیه ایران است. این اقدامات در راستای تامین امنیت آمریکا، مقامات نظام را هدف قرار می‌دهد.»

به گفته وزارت خزانه‌داری آمریکا، شبکه تحت کنترل محمدحسین شمخانی بخش مهمی از صادرات نفت خام ایران را در اختیار دارد و درآمد حاصل از آن به نفع خانواده او و حکومت ایران صرف می‌شود.

علی شمخانی پیش‌تر در سال ۲۰۲۰ از سوی آمریکا تحریم شده بود. این خانواده متهم است با ثروتی که به دست آورده‌اند به امتیاز‌هایی دسترسی پیدا کرده‌اند که مردم عادی ایران از آن محروم هستند؛ از جمله خرید املاک لوکس در خارج و دریافت گذرنامه‌های خارجی در ازای سرمایه‌گذاری‌های کلان؛ گذرنامه‌هایی که به آنها امکان می‌دهد بدون اینکه شناسایی شوند، سفر کنند و روابطشان با ایران را در معاملات خارجی پنهان نگه دارند.

وزارت خارجه آمریکا همزمان ۲۰ نهاد و ۱۰ کشتی دیگر را به دلیل مشارکت در تجارت و انتقال نفت و محصولات پتروشیمی ایران تحریم کرد.

در ادامه بیانیه امده است: «بیش از ۱۱۵ تحریمی که امروز صادر شده، بزرگترین تحریم‌ها از زمان اجرای کمپین فشار حداکثری ما علیه ایران توسط دولت ترامپ است. شبکه محمد حسین شمخانی شامل ناوگان وسیعی از کشتی‌ها، شرکت‌های مدیریت کشتی و شرکت‌های صوری است که برخی خود را به عنوان شرکت‌های خدمات مالی مشروع جا می‌زنند و میلیارد‌ها دلار سود حاصل از فروش جهانی نفت خام و سایر فرآورده‌های نفتی ایران و روسیه را، اغلب از مسیر خریدارانی در چین، پولشویی می‌کنند.»

در بخش دیگری از بیانیه آمده است: «شبکه حسین از جمله شرکت کشتیرانی کریوس، در سال ۲۰۲۴ به دلیل مشارکت در حمل موشک، قطعات پهپاد و کالا‌های دو منظوره از ایران به روسیه در ازای محموله‌های نفت روسیه، علناً افشا شد. شرکت‌های حسین متعاقباً به خریداران خارجی فروخته شدند و درآمد حاصل از فروش نیز به شبکه حسین سود رساند.»

بیانیه درباره ترفند‌های مالی این شبکه برای کسب درآمد نیز اعلام می‌دارد: «میلیارد‌ها دلار درآمد حاصل از تجارت غیرقانونی شبکه حسین، از طریق یک شبکه جهانی از شرکت‌های صوری که برای پنهان کردن ردپای ایران طراحی شدند، منتقل می‌شود. لایه‌هایی از شرکت‌های صوری با ظاهری بی‌خطر و بدون ارتباط قابل تشخیص با شبکه حسین، به آن اجازه می‌دهد تا سود‌های هنگفتی را به دست آورد و در عین حال از نظارت خارجی فرار کند.»

در پایان بیانیه ضمن فهرست نام تمامی شرکت‌های صوری و افرادی که در آنجا مشغول فعالیت هستند، آمده است: «در نتیجه اقدام امروز، تمام اموال و منافع افراد معرفی شده در این بیانیه که در ایالات متحده، یا در اختیار یا در کنترل افراد آمریکایی هستند، مسدود می‌شوند و باید به وزارت خزانه‌داری گزارش شوند. علاوه بر این، هر نهادی که بطور مستقیم یا غیرمستقیم، به صورت جداگانه یا در مجموع صاحب۵۰ درصد یا بیشتر از سهم این شرکت‌ها باشد نیز دارایی‌اش مسدود می‌شود مگر اینکه مجوز عمومی یا خاص صادر شده توسط خزانه داری را داشته باشد. مقررات این وزارتخانه همچنین انجام هرگونه معامله توسط افراد آمریکایی یا در داخل ایالات متحده با این افراد را ممنوع می‌کند. نقض تحریم‌های ایالات متحده، ممکن است منجر به اعمال مجازات‌های مدنی یا کیفری علیه اشخاص آمریکایی و خارجی شود.»

ارسال نظرات
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی : ۰
غیر قابل انتشار : ۰
کمال
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۶:۵۱ - ۱۴۰۴/۰۵/۰۹
0
0
دستورالعملهای پولش اورد
امروز دوشنبه ۰۶ بهمن
امروز دوشنبه ۰۶ بهمن
امروز دوشنبه ۰۶ بهمن
امروز دوشنبه ۰۶ بهمن
پرطرفدارترین ها