تیتر امروز

رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «پشت صحنه» با رئیس پیشین سازمان ملی جوانان

رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید

دیدارنیوز در برنامه «پشت صحنه» این بار میزبان رحیم عبادی، رئیس پیشین سازمان ملی جوانان بود. او معتقد است نسلی که روزی مخاطب سازمان ملی جوانان بود، امروز به میانسالی رسیده است.
علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد
گفت و گوی دیدار در برنامه «تیتر» با نماینده پیشین مجلس شورای اسلامی

علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد

«تیتر» در یکی دیگر از سری برنامه‌های خود و با توجه به اهمیت افزایش قیمت بنزین به سراغ یکی از نمایندگان پیشین مجلس و عضو کمیسیون انرژی رفت تا در مورد قیمت بنزین حقایق را برای مردم بگوید.
رضایی خبر داد

طرحی برای پاسخ به فعال‌سازی مکانیسم ماشه

ابراهیم رضایی، سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس اعلام کرد که کمیسیون امنیت ملی در حال تدوین طرحی برای پاسخ به فعال‌سازی مکانیسم ماشه است.

کد خبر: ۱۸۷۷۸۴
۱۷:۵۵ - ۰۵ مرداد ۱۴۰۴

طرحی برای پاسخ به فعال‌سازی مکانیسم ماشه

دیدارنیوز: سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی گفت: کمیسیون امنیت ملی در حال تدوین طرحی است که به موجب آن در صورت فعال‌سازی مکانیسم ماشه، دولت ملزم به خروج از NPT است.

ابراهیم رضایی با اشاره به جلسه امروز کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس گفت: در ابتدای این جلسه نبویان نایب رئیس کمیسیون گزارشی از سفر هیئت پارلمانی کمیسیون به کشور عراق و دیدار با مقامات، شخصیت‌ها، مراجع، عشایر و مردم عراق به اعضای کمیسیون ارائه کرد.

وی اضافه کرد: در ادامه، بحثی در کمیسیون راجع به پیامد‌ها و موضوع فعال‌سازی مکانیسم ماشه توسط اعضای برجام به ویژه تروئیکای اروپایی مطرح شد و اکثریت اعضای کمیسیون پیشنهاد کردند که طرحی تهیه و به مجلس ارائه شود با این مضمون و محتوا که در صورت فعال‌سازی مکانیسم ماشه یا اسنپ‌بک، دولت ملزم به خروج از NPT شود.

رضایی بیان کرد: این طرح در کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی به جریان افتاده و در حال تدوین است و روی آن کار خواهد شد.

وی در پایان گفت: همچنین در این جلسه طرح تقویت مرزبانی جمهوری اسلامی ایران با حضور فرماندهان و نمایندگان ستاد کل نیرو‌های مسلح، مرزبانی جمهوری اسلامی ایران، ارتش و مرکز پژوهش‌های مجلس و برخی دستگاه‌های دیگر مورد بررسی قرار گرفت و برای بررسی بیشتر و کارشناسی‌تر به کمیته دفاعی کمیسیون ارجاع شد.

ارسال نظرات
امروز دوشنبه ۱۷ آذر
امروز دوشنبه ۱۷ آذر
امروز دوشنبه ۱۷ آذر
امروز دوشنبه ۱۷ آذر