تیتر امروز

اندر مصائب یک وکالت انحصاری!/ عبدالصمد خرمشاهی، وکیل باسابقه: چرا باید یک عده خاص با تبعیض وارد مرحله مهمی مثل مرحله دادسرا بشوند؟/ محمد حسین ساکت، قاضی بازنشسته: تبصره ماده ۴۸ به خودی خود از مصادیق بارز رانت است
در گفت‌وگوی دیدار با دو حقوقدان بررسی شد

اندر مصائب یک وکالت انحصاری!/ عبدالصمد خرمشاهی، وکیل باسابقه: چرا باید یک عده خاص با تبعیض وارد مرحله مهمی مثل مرحله دادسرا بشوند؟/ محمد حسین ساکت، قاضی بازنشسته: تبصره ماده ۴۸ به خودی خود از مصادیق بارز رانت است

دیدار به سراغ دو تن از حقوقدان‌ها برجسته رفته و به تشریح وضعیت و مشقات خانواده افراد بازداشتی در اعتراضات دی‌ماه پرداخته است.
پوریا عالمی: ما برای بزرگ شدن، باید درخت پیشگی کنیم/فردای هفت سالگی من، خلق بی آیندگی بود!
دیدار گزارش می دهد

پوریا عالمی: ما برای بزرگ شدن، باید درخت پیشگی کنیم/فردای هفت سالگی من، خلق بی آیندگی بود!

«زندگی در سایه جنگ»، عنوان رویدادی کاربردی بود که به همت متولیانِ «آی قصه»، مرکز تولید و نشر صوتی قصه‌های کودک، و مدرسه دایناماینا و با همکاری مؤسسه خیریه رعد برگزار شد.
تعداد دستگیرشدگان بسیار گسترده است، در شهرستان‌ها نیز بسیار زیاد است/ از آقای اژه‌ای می‌خواهیم تا تسلیم این جوسازی‌ها نشود
مجتهدزاده، وکیل دادگستری در گفت‌و‌گو با مجله خبری دیدارنیوز:

تعداد دستگیرشدگان بسیار گسترده است، در شهرستان‌ها نیز بسیار زیاد است/ از آقای اژه‌ای می‌خواهیم تا تسلیم این جوسازی‌ها نشود

علی مجتهدزاده، وکیل دادگستری در گفت‌وگو با دیدارنیوز درباره اعتراضات دی‌ماه و وضعیت دستگیرشدگان می‌گوید: گرچه آمار رسمی از تعداد دستگیرشدگان اعلام نشده، اما آنچه می‌بینیم تعداد دستگیرشدگان بسیار...
بدنه جمهوری اسلامی روی شاسی ایران سوار است

وکیلی: با مرور زمان بین مردم و حکومت شکاف افتاد/ تفکر حاکم بر صداوسیما علیه انسجام ملی

محمدعلی وکیلی، فعال سیاسی با انتقاد از تفکر حاکم بر صداوسیمای جمهوری اسلامی که علیه انسجام ملی عمل می‌کند، گفت: متأسفانه با مرور زمان بین مردم و حکومت شکاف افتاد، چون مردم حس وطنی نداشتند. وقتی حس وطنی در جامعه ایران تضعیف شد قیمت جاسوسی کاهش پیدا کرد و نفوذ گسترده شد. اسرائیل و آمریکا در جنگ ۱۲ روزه موجودیت ایران را تهدید کردند که حساسیت مردم را در پی داشت و همه برای ایران و به خاطر ایران انسجام و همبستگی پیدا کردند.

کد خبر: ۱۸۷۵۱۳
۰۹:۱۷ - ۳۱ تير ۱۴۰۴

وکیلی: با مرور زمان بین مردم و حکومت شکاف افتاد/ تفکر حاکم بر صداوسیما علیه انسجام ملی

دیدارنیوز: محمدعلی وکیلی گفت: این جماعت کاتولیک‌تر از پاپ همچنان با روایت امت گرایی تلاش می‌کنند تنها عنصر انسجام بخشی ملی را از بین ببرند که این بازی در زمین نتانیاهو، آتش تهیه ریختن برای دشمن و بازگرداندن کشور به پیشا جنگ ۱۲ روزه است.

رهبر انقلاب از حاج محمود کریمی در شب عاشورا خواستند «ای ایران بخواند»، بر همین اساس در بسیاری از هیات‌های مذهبی محرم امسال آهنگ‌هایی از ایران به عنوان مداحی خوانده شد و مردم سینه زدند.

حالا ویدیویی از صحبت‌های مهدی جمشیدی از چهره‌های سوپرانقلابی در برنامه «نصرالله» که ۱۷ تیر ۱۴۰۴ پخش شده -دو روز بعد از مراسم بیت رهبری و فرمان ایشان به حاج محمود- مورد توجه قرار گرفته که زیرآب «ای ایران» را می‌زند.

البته چنین مواضعی از صداوسیما تازگی ندارد، بعد از جنگ ۱۲ روزه وقتی روحیه وحدت و همبستگی ملی در جامعه احیا شده بود، قائم مقام صداوسیما این موضوع را تاب نیاورد در اظهاراتی به این روحیه تاخت و گفت «همبستگی ملت ما بر گِرد معرفت ما و معنویت ماست. وطن برای ما صرفاً یک مفهوم جغرافیایی نیست. یک مفهوم تاریخی است. بعضی‌ها می‌خواهند وطن را به آغل تبدیل کنند».

این مصادیق نشان می‌دهد منظومه فکری حاکم بر سازمان صداوسیما تا چه میزان با نگرش رهبری فاصله دارد، از این رو ضرورت دارد تا به شکل اساسی در مدیریت و نگرش فکری حاکم بر این سازمان بازنگری شود.

محمدعلی وکیلی در گفت‌و‌گو با نامه نیوز درباره تلاش صداوسیما برای کم رنگ کردن وحدت ملی گفت: بدنه جمهوری اسلامی روی شاسی ایران سوار است. گروهی که امروز قصد دارند روایت متضادی را با نگاه رهبری در صداوسیما منعکس کنند، تا پیش از جنگ ۱۲ روزه تلاش داشتند با شعار امت‌گرایی، بدنه‌ای را فراتر از طاقت این شاسی طراحی کنند. حال آنکه بدنه‌ای که فراتر از طاقت شاسی باشد کمرشکن می‌شود. البته گروهی نیز می‌خواستند بدنه پراید را برای شاسی ایران ارائه بدهند که چنین بدنه‌ای نیز با شاسی منطبق نبود.

وی افزود: متأسفانه با مرور زمان بین مردم و حکومت شکاف افتاد، چون مردم حس وطنی نداشتند. وقتی حس وطنی در جامعه ایران تضعیف شد قیمت جاسوسی کاهش پیدا کرد و نفوذ گسترده شد. اسرائیل و آمریکا در جنگ ۱۲ روزه موجودیت ایران را تهدید کردند که حساسیت مردم را در پی داشت و همه برای ایران و به خاطر ایران انسجام و همبستگی پیدا کردند.

این فعال سیاسی یادآور شد: رهبر انقلاب به درستی تشخیص دادند که ایران نقطه کانونی برای انسجام بخشی مردم است و این انسجام ملی شکل گرفته حول ایران باعث شکست دشمن در تجزیه ایران شد، از این رو در شب عاشورا از مداح جلسه خواستند که «ای ایران» بخواند.

وی ادامه داد: حالا این جماعت کاتولیک‌تر از پاپ همچنان با روایت امت گرایی تلاش می‌کنند تنها عنصر انسجام بخشی ملی را از بین ببرند که این بازی در زمین نتانیاهو، آتش تهیه ریختن برای دشمن و بازگرداندن کشور به پیشا جنگ ۱۲ روزه است. قبل از جنگ ۱۲ روزه قریب به ۸۰ درصد مردم حساسیت شان را نسبت به سرنوشت کشور از دست داده بودند، اما این جنگ کمک کرد که مردم به خاطر ایران برگردند و حساسیت شان را نسبت به سرنوشت کشور بازیابند.

این فعال مطبوعاتی گفت: حالا در کمال بی خردی این جماعت تلاش می‌کنند که ما را دوباره به همان نقطه بی حساسیتی اکثریت ملت نسبت به آینده کشور برگردانند.

ارسال نظرات
امروز يکشنبه ۲۶ بهمن
امروز يکشنبه ۲۶ بهمن
امروز يکشنبه ۲۶ بهمن
امروز يکشنبه ۲۶ بهمن
پرطرفدارترین ها