تیتر امروز

اندر مصائب یک وکالت انحصاری!/ عبدالصمد خرمشاهی، وکیل باسابقه: چرا باید یک عده خاص با تبعیض وارد مرحله مهمی مثل مرحله دادسرا بشوند؟/ محمد حسین ساکت، قاضی بازنشسته: تبصره ماده ۴۸ به خودی خود از مصادیق بارز رانت است
در گفت‌وگوی دیدار با دو حقوقدان بررسی شد

اندر مصائب یک وکالت انحصاری!/ عبدالصمد خرمشاهی، وکیل باسابقه: چرا باید یک عده خاص با تبعیض وارد مرحله مهمی مثل مرحله دادسرا بشوند؟/ محمد حسین ساکت، قاضی بازنشسته: تبصره ماده ۴۸ به خودی خود از مصادیق بارز رانت است

دیدار به سراغ دو تن از حقوقدان‌ها برجسته رفته و به تشریح وضعیت و مشقات خانواده افراد بازداشتی در اعتراضات دی‌ماه پرداخته است.
پوریا عالمی: ما برای بزرگ شدن، باید درخت پیشگی کنیم/فردای هفت سالگی من، خلق بی آیندگی بود!
دیدار گزارش می دهد

پوریا عالمی: ما برای بزرگ شدن، باید درخت پیشگی کنیم/فردای هفت سالگی من، خلق بی آیندگی بود!

«زندگی در سایه جنگ»، عنوان رویدادی کاربردی بود که به همت متولیانِ «آی قصه»، مرکز تولید و نشر صوتی قصه‌های کودک، و مدرسه دایناماینا و با همکاری مؤسسه خیریه رعد برگزار شد.
تعداد دستگیرشدگان بسیار گسترده است، در شهرستان‌ها نیز بسیار زیاد است/ از آقای اژه‌ای می‌خواهیم تا تسلیم این جوسازی‌ها نشود
مجتهدزاده، وکیل دادگستری در گفت‌و‌گو با مجله خبری دیدارنیوز:

تعداد دستگیرشدگان بسیار گسترده است، در شهرستان‌ها نیز بسیار زیاد است/ از آقای اژه‌ای می‌خواهیم تا تسلیم این جوسازی‌ها نشود

علی مجتهدزاده، وکیل دادگستری در گفت‌وگو با دیدارنیوز درباره اعتراضات دی‌ماه و وضعیت دستگیرشدگان می‌گوید: گرچه آمار رسمی از تعداد دستگیرشدگان اعلام نشده، اما آنچه می‌بینیم تعداد دستگیرشدگان بسیار...
پیش بینی قیمت دلار، طلا و سکه فردا سه‌شنبه ۳۱ تیر ۱۴۰۴

رشد ۱۰۰۰ تومانی دلار و جهش میلیونی سکه

قیمت دلار روز دوشنبه با رشد یک هزار تومانی روی قیمت ۸۷ هزار و ۸۰۰ تومان بسته شد و قیمت سکه بهار آزادی یک میلیون و ۴۰۰ هزار تومان بالا رفت و در رقم ۷۱ میلیون و ۴۱۰ هزار تومان قرار گرفت.

کد خبر: ۱۸۷۵۰۵
۱۸:۱۰ - ۳۰ تير ۱۴۰۴

رشد ۱۰۰۰ تومانی دلار و جهش میلیونی سکه

دیدارنیوز: قیمت دلار روز دوشنبه با فراز و نشیب قیمتی رو‌به‌رو بود و یک هزار تومان بالاتر از روز یکشنبه بسته شد. قیمت طلا و سکه نیز با تکیه بر اهرم دلار و صعود اونس جهانی طلا افزایش یافت. آیا این تحرک قیمتی می‌تواند بخشی از پول پارک‌شده را وارد بازار کند؟

قیمت دلار روز دوشنبه با رشد یک هزار تومانی روی قیمت ۸۷ هزار و ۸۰۰ تومان بسته شد. این روند در بازار طلا و سکه نیز اثرگذار بود و در همراهی با قیمت طلای جهانی، قیمت طلا و سکه را افزایش داد. اکنون این سوال مطرح است که آیا این تحرک قیمتی، ورود تقاضای جدید و به تبع آن، رشد قیمت را به دنبال خواهد داشت؟

پیش بینی قیمت دلار

قیمت دلار که روز یکشنبه تا کانال ۸۶ هزار تومانی عقب‌نشینی کرده بود، روز دوشنبه تغییر مسیر داد و افزایشی شد. دلار در آخرین معامله نقدی روز یک هزار تومان بالاتر از روز یکشنبه بسته شد. برخی از معامله‌گران می‌گویند تحرک دلار می‌تواند برای بخشی از پول‌های پارک‌‎شده در حاشیه بازار، امیدوارکننده باشد و تقاضای تازه‌ای را در بازار ارز ایجاد کند.

با این حال، اما حضور قوی بازارساز که در روز دوشنبه نیز موفق شد دلار را از کانال ۸۸ هزار تومانی پایین بکشد، مانع جدی در مسیر رشد اسکناس آمریکایی خواهد بود. در این بین، اما نباید از برخی سیگنال‌های سیاسی نظیر تحریم‌های جدید طرف اروپایی و مذاکرات احتمالا بی‌ثمر روز جمعه میان ایران و تروئیکای اروپایی غافل شد، که می‌توانند به عنوان محرک دلار عمل کنند.

پیش بینی قیمت طلا و سکه

بازار طلا روز دوشنبه به دلار و اونس جهانی طلا چشم دوخت و افزایشی شد. تغییر یک هزار تومانی قیمت دلار در کنار رشد ۳۶ دلاری اونس طلا، قیمت انواع قطعات سکه را از ۱۰۰ هزار تا یک میلیون و ۴۰۰ هزار تومان افزایش داد.

به نظر می‌رسد در صورتی که اونس همچنان افزایشی باشد و دلار نیز اثر خود را بر بازار طلا حفظ کند، قیمت طلا و انواع قطعات سکه در مسیر صعودی حرکت کند. با این حال، اما در صورتی که تقاضای تازه‌ای وارد بازار نشود، انتظار نمی‌رود این رشد قیمت چندان بزرگ باشد.

قیمت طلا دوباره در کانال ۷ میلیونی نشست

قیمت طلای ۱۸ عیار روز دوشنبه ۱۰۸ هزار تومان افزایش یافت و در رقم هفت میلیون و ۵۳ هزار تومان قرار گرفت. قیمت طلای دست دوم نیز با رشد ۱۱۰ هزار تومانی به رقم ۶ میلیون و ۹۶۲ هزار تومان در هر گرم رسید. مثقال طلای ۱۸ عیار نیز روز دوشنبه ۴۹۲ هزار تومان رشد کرد و به رقم ۳۰ میلیون و ۵۶۱ هزار تومان رسید.

قیمت سکه بهار آزادی ۱.۴ میلیون تومان بالا رفت

قیمت سکه امامی روز دوشنبه با رشد ۸۲۵ هزار تومانی به ۷۸ میلیون و ۳۱۰ هزار تومان رسید. قیمت سکه بهار آزادی یک میلیون و ۴۰۰ هزار تومان بالا رفت و در رقم ۷۱ میلیون و ۴۱۰ هزار تومان قرار گرفت.

قیمت نیم سکه روز دوشنبه رشد ۶۰۰ هزار تومان رشد کرد و روی رقم ۴۲ میلیون و ۸۰۰ هزار تومان ایستاد. قیمت ربع سکه با افزایش ۵۰۰ هزار تومانی به رقم ۲۴ میلیون و ۷۰۰ هزار تومان رسید. قیمت سکه گرمی نیز تنها ۱۰۰ هزار تومان بالا رفت و به سطح ۱۴ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان رسید. گفتنی‌ست حباب تمامی قطعات سکه روز دوشنبه افزایشی بود.

ارسال نظرات
امروز شنبه ۲۵ بهمن
امروز شنبه ۲۵ بهمن
امروز شنبه ۲۵ بهمن
امروز شنبه ۲۵ بهمن
پرطرفدارترین ها