دیدارنیوز - این عدم پذیرش در حالی صورت گرفت که دونالد ترامپ، رئیس جمهوری آمریکا تلاش بسیاری برای مجبور کردن رهبران دموکرات به منظور حضور در این گفتوگو کرد.
ترامپ چند تن از مقامهای میانه روی مجلس نمایندگان تحت رهبری دموکراتها را با هدف تضعیف نانسی پلوسی، رئیس آن دعوت کرد اما هیچیک از آنها در این نشست حضور نیافتند.
به نقل از پایگاه خبری هیل، سارا سندرز، سخنگوی کاخ سفید در بیانیهای گفت: رئیس جمهوری به دموکراتها و جمهوری خواهان این فرصت را داد تا برای ناهاری رسمی به کاخ سفید بیایند. متاسفانه، هیچیک از دموکراتها نیامدند.
گروهی ۹ نفره از جمهوری خواهان مجلس نمایندگان آمریکا قرار بود با رئیس جمهوری دیدار کنند اما سندرز گفت که امروز، روز حضور دموکراتها در کاخ سفید و دیدار با ترامپ است.
دو تن از قانونگذاران جمهوری خواه به نفع لوایح دموکراتها برای بازگشایی دولت رای دادند.
پس از پایان دیدار در کاخ سفید، جمهوری خواهان، دموکراتها را بابت عدم حضور در این نشست مورد انتقاد قرار داده و رادنی دیویس، یکی از جمهوری خواهان که از لوایح بازگشایی دولت حمایت کرده بود، گفت: ترامپ توافقی را روی میز گذاشته بود. حقیقت این است که هیچ دموکراتی در آنجا نبود تا با ما صحبت کند و این نشان میدهد که آنها تمایلی برای سازش ندارند.
این مساله نشان میدهد که پایانی برای این تعطیلی دولت نیست که روز سه شنبه وارد بیست و پنجمین روز خود شد.
در همین حال، جمهوری خواهان سنا برای بار دوم در هفتههای اخیر بسته تصویب شده از سوی مجلس نمایندگان را برای بازگشایی دولت بلوک کردند.
سناتورهای دموکرات کریس ون هولن و بن کاردین خواستار توافق برای تصویب این لوایح شدند که به بازگشایی دولت میانجامد.
یکی از لوایح برای تامین بودجه وزارت امنیت کشور تا هشتم فوریه است و لایحه دیگر برای تامین اعتبار سایر وزارتخانهها و آژانسهای دولت فدرال تا ۳۰ سپتامبر ۲۰۱۹، پایان سال مالی است.
اما میچ مک کانل، رهبر اکثریت سنا اما این دو لایحه را رد کرده و گفت که سنا در چیزی که به نتیجهای ختم نمیشود، شرکت نمیکند.
وی روز سه شنبه گفت: راه حل این مساله این است که مذاکرهای بین رئیس جمهوری و همکاران دموکرات ما برگزار شود.
یک سوم از دولت آمریکا از ۲۲ دسامبر سال گذشته میلادی و به دلیل اختلاف نظر ترامپ با دموکراتها بر سر تامین اعتبار برای ساخت دیوار مرزی با مکزیک به حالت نیمه تعطیل درآمده است.
امریکا با تکیه بر برتری هوایی و همکاری کشورهای فرصت طلب منطقه برای این حمله برنامه ریزی خواهد نمود. زیرا از دید امریکا و متحدانش اگر ایران بحرانهای فعلی را پشت سر بگذارد و مهار نشود در اینده ای نزدیک ایران بر تمام منطقه خاور میانه تسلط پیدا خواهد نمود و کنترل نفت خاور میانه را بدست خواهد گرفت و دیگر کسی حریف ایران نخواهد شد.
دلیلی که الان امریکا نمی خواهد یا نمی تواند به ایران حمله نماید این است که امریکا به معنای واقعی سلاحی به عنوان سلاح اتمی در اختیار ندارد تا به عنوان سلاح برتر و تعیین کننده سرنوشت جنگ احتمالی رو کند.
سلاح اتمی تا بحال یک تفنگ خالی بوده است که هم تهدید کننده و هم تهدید شونده از ان می ترسیده اند.
امریکا که حدود 8 دهه با تکیه بر سلاح دروغین و خیالی بمب اتمی در دنیا با ایجاد رعب و وحشت فرمانروایی کرد اکنون به ذلت و حقارت افتاده است و دیگر قادر نیست با تکیه بر دروغهای اینچنینی کشور ایران را تهدید به حمله نظامی نماید و اعتبار تهدیدهای امریکا از بین رفته است.زیرا در عمل قادر نیست چیزی به نام سلاح اتمی را به عنوان اسلحه برتر رونمایی کند.اگر چنین سلاحی داشت حد اقل یک عدد از ان را در سوریه استفاده می کرد تا هم موقعیت استراتژیک بهتری داشته باشد و هم حساب را به دست تمام جهانیان بدهد که امریکا از بکار بردن این سلاح ابایی ندارد.
در صورت حمله به ایران مقامات طراز اول کشورمان دروغ بودن سلاح اتمی و خیالی بودن ان را افشا خواهند نمود.
و با این کار دولت امریکا دچار هرج و مرج داخلی خواهد شد و گرسنگان کشورهای امریکای جنوبی نیز به سوی امریکا هجوم خواهند اورد.
دولت امریکا از همه راهها می تواند مانع هجوم افراد شود جز راه زمینی مرز امریکا و مکزیک که با ساختن دیوار مکزیک و استقرار ارتش امریکا در این مرز جلوی ورود افراد را خواهند گرفت.
و در این میان اتحادیه اروپا ، روسیه و چین نیز قربانی خواهند شد.
اگر دقت کنیم ترس و نگرانی خاصی در چهره مقامات روسی،امریکایی و اروپایی مخصوصا" اقای سرگئی لاوروف و خانم موگرینی به خوبی نمایان است. که نشان از داشتن یک نقطه ضعف و ترس و وحشت از لو رفتن یک موضوع مهم می باشد.
معنی نوشته فوق این است که اگر ایران از لحاط اقتصادی چنان تحت فشار قرار گیرد که کشور ایران دچار مشکل شود مقامات ایرانی یک موضوع را لو خواهند داد که لو دادن این موضوع می تواند به فروپاشی امریکا ، روسیه ، و اتحادیه اروپا منجر شود.
انتشار شایعاتی مثل استعفای اقای ظریف و خروج ایران از برجام کار همان برجام سازان می باشد و می خواهند اروپا و امریکا را به خطرات خروج ایران از برجام واقف نمایند و انها را وادار به از میان برداشتن تحریمها نمایند تا برجام ادامه یابد.
معنای خروج از برجام ایران چیزی جز افشای غیر واقعی بودن سلاح دروغین و خیالی اتمی نیست.
تمام کشورهایی که با دروغ سلاح خیالی بمب اتمی درگیرند و در واقع با کمک این دروغ در بین ملتها رعب و وحشت ایجاد می کنند و بر انها حکومت می کنند از خروج ایران از برجام (یا به معنای واقعی لو دادن دروغین بودن سلاح اتمی توسط ایران)
وحشت دارند.
هیچ کشوری به اندازه روسیه نگران خروج از برجام ایران نبست.
در سالهای اخیر ولادیمیر پوتین سه بار به ایران سفر نمود و هر بار در ابتدا مستقیما” به حضور ایت الله خامنه ای رفتند و به نظر می رسد اقای پوتین با این کار در واقع تلاش نمودند مقامات سیاسی و نظامی ایران را به مصالحه و نرمش در مقابل امریکا وادار نمایند و حتی بعد از اولین سفر پوتین به دستور اقای پوتین سامانه موشکی s-300 نیز در اختیار ایران قرار گرفت تا دل مقامات ایرانی را بدست اورند و انها را ترغیب به تغییراتی در برجام نمایند و همین موضوع نشان می دهد که تمام تلاش روسیه ان است که ایران و امریکا از برجام خارج نشوند چون منجر به فروپاشی کشور روسیه خواهد شد.
یکبار ترامپ اعلام کرد که روسیه از برجام خارج نمی شود چون برای روسیه توافق خوبیست.
این حرف جای کلی بررسی و تفسیر دارد و بیشتر نشان می دهد که به نوعی ترامپ به این حقیقت اشاره می کند که روسیه برای حفظ قدرت و اعتبارش از هر نظر ( سیاسی، اقتصادی و حتی نظامی ) کاملا" به امریکا وابسته است و از خود قدرتی ندارد.