تیتر امروز

رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «پشت صحنه» با رئیس پیشین سازمان ملی جوانان

رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید

دیدارنیوز در برنامه «پشت صحنه» این بار میزبان رحیم عبادی، رئیس پیشین سازمان ملی جوانان بود. او معتقد است نسلی که روزی مخاطب سازمان ملی جوانان بود، امروز به میانسالی رسیده است.
علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد
گفت و گوی دیدار در برنامه «تیتر» با نماینده پیشین مجلس شورای اسلامی

علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد

«تیتر» در یکی دیگر از سری برنامه‌های خود و با توجه به اهمیت افزایش قیمت بنزین به سراغ یکی از نمایندگان پیشین مجلس و عضو کمیسیون انرژی رفت تا در مورد قیمت بنزین حقایق را برای مردم بگوید.
هواشناسی استان تهران اعلام کرد

تهران خنک‌تر می‌شود/ پایداری گردوخاک

هواشناسی تهران از کاهش دما طی دو روز آینده و پایداری گرد و خاک در پایتخت تا پایان هفته خبر داد.

کد خبر: ۱۸۶۶۹۳
۱۳:۲۰ - ۱۴ تير ۱۴۰۴

تهران خنک‌تر می‌شود/ پایداری گردوخاک

دیدارنیوز: اداره کل هواشناسی استان تهران اعلام کرد: روز‌های یکشنبه و دوشنبه (۱۵ و ۱۶ تیرماه) کاهش نسبی دما پیش‌بینی می‌شود.

اداره کل هواشناسی استان تهران بر پایه واکاوی الگو‌های همدیدی و بررسی نقشه‌های پیش‌یابی اعلام کرد که طی پنج روز آینده آسمان استان در ساعات بعد از ظهر صاف تا قسمتی ابری خواهد بود و همراه با افزایش وزش باد پیش‌بینی می‌شود.

همچنین امروز و فردا (۱۴ و ۱۵ تیرماه) در پاره‌ای از نقاط به‌ویژه نیمه جنوبی و غربی استان، گاهی وزش باد شدید تا خیلی شدید، خیزش و انتقال گرد و خاک از استان‌های مجاور مورد انتظار است. این شرایط تا روز چهارشنبه (۱۸ تیرماه) ادامه خواهد داشت.

روز‌های یکشنبه و دوشنبه، کاهش نسبی دما پیش‌بینی می‌شود.

آسمان تهران فردا دوشنبه (۱۵ تیرماه) صاف در بعد از ظهر افزایش باد، گاهی وزش باد شدید و احتمال گرد و خاک با حداقل دمای ۲۱ و حداکثر دمای ۳۷ درجه سانتیگراد و طی (۱۶ تیرماه) صاف تا کمی ابری از بعد از ظهر افزایش باد گاهی وزش باد شدید و احتمال گرد و خاک با حداقل دمای ۲۱ و حداکثر دمای ۳۵ درجه سانتیگراد پیش‌بینی می‌شود.

ارسال نظرات
امروز دوشنبه ۱۷ آذر
امروز دوشنبه ۱۷ آذر
امروز دوشنبه ۱۷ آذر
امروز دوشنبه ۱۷ آذر