تیتر امروز

چشم از بعضی‌ها برندارید!
افاضات اضافه

چشم از بعضی‌ها برندارید!

عوام‌الملک در نامه‌ای جدید به مسعود، دلیل اینکه مدتی است که به او نامه ننوشته را توضیح داده و از مسعود خواسته چشم از برخی خواص برندارد.
توافق نشود جنگ حتمی است/ مدیرکل آژانس انرژی اتمی در تهران/ عراقچی حامل پیام آیت‌الله خامنه‌ای برای پوتین
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

توافق نشود جنگ حتمی است/ مدیرکل آژانس انرژی اتمی در تهران/ عراقچی حامل پیام آیت‌الله خامنه‌ای برای پوتین

این هشتاد و ششمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
اکبرنژاد: گرفتاری از جایی شروع شد که دولت‌ها در چشم ما از ملت بزرگتر شدند/مقاومت مدنی یعنی بخش کثیری از جامعه پاسخ‌های مشترک به حاکمیت بدهند
در سی‌وسومین برنامه دیدار اندیشه مطرح شد:

اکبرنژاد: گرفتاری از جایی شروع شد که دولت‌ها در چشم ما از ملت بزرگتر شدند/مقاومت مدنی یعنی بخش کثیری از جامعه پاسخ‌های مشترک به حاکمیت بدهند

در سی‌وسومین برنامه دیدار اندیشه با حجت الاسلام محمدتقی اکبر نژاد مجتهد و مدرس حوزه در خصوص "نقش خدا و مردم در تحولات اجتماعی گفت‌و‌گو کردیم.
روند افزایش تدریجی دما در سه روز آینده

تهران از جمعه خنک‌تر می‌شود

بر اساس اعلام اداره کل هواشناسی استان تهران، طی سه روز آینده روند افزایش تدریجی دما و از روز جمعه (۳ شهریورماه) کاهش نسبی دما در سطح استان پیش‌بینی می‌شود.

کد خبر: ۱۵۴۶۰۹
۱۷:۲۱ - ۳۰ مرداد ۱۴۰۲

تهران از جمعه خنک‌تر می‌شود

دیدارنیوز: بر اساس بررسی نقشه‌های پیش‌یابی و تحلیل الگو‌های همدیدی وضعیت جوی استان تهران، طی پنج روز آینده به‌ویژه امروز (۳۰ مردادماه) با گذر متناوب امواج از شمال استان آسمان قسمتی ابری تا نیمه ابری در بیشتر نواحی استان در ساعات بعد از ظهر افزایش سرعت باد، در بخش‌های جنوبی و غربی استان گاهی وزش باد شدید و در مناطق مستعد با احتمال خیزش موقت گرد و خاک و کاهش نسبی کیفیت هوا پیش‌بینی می‌شود.

در نیمه شمالی به‌خصوص ارتفاعات در ساعات بعد از ظهر و شب رشد و افزایش ابر، گاهی رگبار باران با احتمال رعد و برق و وزش باد شدید دور از انتظار نیست.

طی سه روز آینده روند افزایش تدریجی دما و از روز جمعه (۳ شهریورماه) کاهش نسبی دما در سطح استان پیش‌بینی می‌شود.

بر اساس اعلام اداره کل هواشناسی استان تهران، ورامین با بیشینه دمای ۳۹ درجه سانتیگراد گرمترین ایستگاه استان تهران در ۲۴ ساعت گذشته گزارش شده است.

آسمان تهران فردا (۳۱ مرداد ماه) صاف تا کمی ابری، گاهی وزش باد و از بعد از ظهر افزایش باد با حداقل دمای ۲۷ و حداکثر دمای ۳۷ درجه سانتیگراد و طی چهارشنبه (اول شهریورماه) صاف تا کمی ابری، گاهی وزش باد و از بعد از ظهر افزایش باد با حداقل دمای ۲۸ و حداکثر دمای ۳۸ درجه سانتیگراد پیش‌بینی می‌شود.

منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز جمعه ۲۹ فروردين
امروز جمعه ۲۹ فروردين
امروز جمعه ۲۹ فروردين
امروز جمعه ۲۹ فروردين
پرطرفدارترین ها