تیتر امروز

رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «پشت صحنه» با رئیس پیشین سازمان ملی جوانان

رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید

دیدارنیوز در برنامه «پشت صحنه» این بار میزبان رحیم عبادی، رئیس پیشین سازمان ملی جوانان بود. او معتقد است نسلی که روزی مخاطب سازمان ملی جوانان بود، امروز به میانسالی رسیده است.
علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد
گفت و گوی دیدار در برنامه «تیتر» با نماینده پیشین مجلس شورای اسلامی

علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد

«تیتر» در یکی دیگر از سری برنامه‌های خود و با توجه به اهمیت افزایش قیمت بنزین به سراغ یکی از نمایندگان پیشین مجلس و عضو کمیسیون انرژی رفت تا در مورد قیمت بنزین حقایق را برای مردم بگوید.
سرلشکر حاتمی اعلام کرد

ماموریت پدافند هوایی بسیار حساس است

امیر سرلشکر امیر حاتمی، فرمانده کل ارتش جمهوری اسلامی ایران ماموریت پدافند هوایی را بسیار خطیر و حساس دانست و تصریح کرد: رزمندگان پدافند هوایی ارتش در جنگ ۱۲ روزه و قبل و بعد از آن با تمام توان در مقابل تسلیحات و قدرت نظامی جبهه متجاوز شیطان‌صفت ایستادگی و مقابله کرده و توانستند از این صحنه نیز سربلند خارج شوند.

کد خبر: ۱۸۶۶۲۴
۱۲:۱۰ - ۱۲ تير ۱۴۰۴

ماموریت پدافند هوایی بسیار حساس است

دیدارنیوز: فرمانده کل ارتش جمهوری اسلامی ایران با تاکید بر این که «با قدرت، راه نورانی شهیدان را ادامه خواهیم داد» گفت: رزمندگان جان بر کف ارتش جمهوری اسلامی ایران با تمام توان در مقابل هر متجاوز بدخواهی از تمامیت میهن اسلامی دفاع می‌کنند.

به نقل از رسانه ارتش، امیر سرلشکر امیر حاتمی با حضور در منزل شهید سرهنگ محمد علیزاده از رزمندگان نیروی پدافند هوایی ارتش و دیدار با خانواده این شهید مدافع وطن از مقام شامخ شهدا تجلیل کرد و با تبریک و تسلیت شهادت افتخارآمیز سرهنگ محمد علیزاده، یاد و خاطره این شهید پدافند هوایی ارتش و دیگر شهدای گران‌قدر تجاوز رژیم منحوس صهیونی و امریکای جنایتکار را گرامی داشت و خاطر نشان کرد: شهدای عزیز در این تجاوز آشکار با شجاعت وصف‌ناپذیر و از خودگذشتگی بی‌نظیر خود به دشمن متجاوز نشان دادند که در حفظ استقلال و تمامیت ارضی کشور تا پای جان ایستاده‌اند و ذره‌ای از شعار «ارتش فدای ملت» فروگذار نخواهند کرد.

ماموریت پدافند هوایی بسیار حساس است

وی گفت: دشمنان قسم‌خورده ایران اسلامی دیدند که ملت بزرگ ایران و نیرو‌های مسلح، متحد و یکپارچه در کنار هم ایستادند و متحدتر از همیشه، ذره‌ای از آرمان‌ها و اهداف مقدس خود دست بر نداشتند. نیرو‌های مسلح با فرماندهی مدبرانه فرماندهی معظم کل قوا (مدظله العالی) یکبار دیگر نشان دادند که با قدرت، پاسخ دشمنان را خواهند داد و در این مسیر، از راه نورانی شهیدان دست بر نخواهند داشت.

وی تاکید کرد: رزمندگان جان بر کف ارتش جمهوری اسلامی ایران با تمام توان آماده‌اند تا در هر شرایطی و در مقابل هر متجاوز بدخواهی با تمام توان از آرمان‌های والای انقلاب اسلامی و استقلال و تمامیت ایران اسلامی دفاع کنند.

فرمانده کل ارتش جمهوری اسلامی ایران، مأموریت پدافند هوایی را بسیار خطیر و حساس دانست و تصریح کرد: رزمندگان پدافند هوایی ارتش در جنگ ۱۲ روزه و قبل و بعد از آن با تمام توان در مقابل تسلیحات و قدرت نظامی جبهه متجاوز شیطان‌صفت ایستادگی و مقابله کرده و توانستند از این صحنه نیز سربلند خارج شوند.

وی، خانواده معظم شهدا را چشم و چراغ این ملت دانست و تصریح کرد: بر همگان فرض است که با تجلیل از مقام شهدا، در نشر و گسترش فرهنگ مقاومت، ایثار و شهادت‌طلبی این الگو‌ها در جامعه تلاش کنند.

وی جایگاه شهدای عظیم‌الشأن انقلاب اسلامی را بسیار رفیع و والا دانست و اظهار کرد: قطره قطره خون پاک شهدای عزیزمان، ضامن استقلال و تمامیت ارضی کشورمان بوده و خواهد بود.

شهید سرهنگ محمد علیزاده، از افسران شجاع نیروی پدافند هوایی ارتش جمهوری اسلامی ایران و از متخصصان فنی سامانه‌های پدافندی بود که سالیان طولانی در سنگر حفظ و حراست از آسمان ایران اسلامی در اقصی نقاط پهناور کشورمان منشأ خدمت بسیاری به کشور بود که در حین انجام وظیفه و دفاع از حریم هوایی کشور در حمله ناجوانمردانه رژیم صهیونیستی به درجه رفیع شهادت نائل آمد و به جمع شهدای سرافراز مدافع وطن پیوست.

در این دیدار حجت‌الاسلام و المسلمین احمد جلیلی صفت جانشین سازمان عقیدتی سیاسی ارتش، امیر سرتیپ محمد یوسفی خوش قلب معاون هماهنگ کننده نیروی پدافند هوایی ارتش و حجت الاسلام و المسلمین محمد بهمن رییس اداره عقیدتی سیاسی نیروی پدافند هوایی ارتش سرلشکر حاتمی را همراهی کردند.

ارسال نظرات
امروز دوشنبه ۱۷ آذر
امروز دوشنبه ۱۷ آذر
امروز دوشنبه ۱۷ آذر
امروز دوشنبه ۱۷ آذر