تیتر امروز

احمد بخارایی: پیام مردم در انتخابات مجلس و ریاست جمهوری روشن بود/ اعتراضات آرام بود، اما به خشونت کشیده شد/ امروز با خشونت اقتصادی، اجتماعی و سیاسی رو‌به‌رو هستیم/ با ارزپاشی مشکل حل نشد صورت مساله پاک شد
گفت و گوی دیدار با یک جامعه شناس:

احمد بخارایی: پیام مردم در انتخابات مجلس و ریاست جمهوری روشن بود/ اعتراضات آرام بود، اما به خشونت کشیده شد/ امروز با خشونت اقتصادی، اجتماعی و سیاسی رو‌به‌رو هستیم/ با ارزپاشی مشکل حل نشد صورت مساله پاک شد

احمد بخارایی، استاد دانشگاه و جامعه شناس در گفت و گوی با دیدار تاکید می‌کند که مردم در انتخابات مجلس و ریاست جمهوری پیام خود را ارسال کرده بودند.
غلامرضا ظریفیان: جامعه در یک شوک سنگین روحی به سر می‌برد/ با توجه به مشکلات هیبریدی جامعه، بروز اعتراضات قابل پیش‌بینی بود/ نسبت دانش‌آموزان به دانشجویان در اعتراضات دی‌ماه، حدود یک به ۶ بود/ کارشناسان صد نامه فرستادند و صد راه نشان دادند، آقایان یا نامه نمی‌خوانند یا راه نمی‌دانند!/ متاسفانه برخی، اعتراضات را در فروکش کردن آن و بعدش هم آخیش گفتن خودشان می‌بینند!
در گفت‌وگوی دیدار با معاون وزیر علوم در دولت اصلاحات مطرح شد

غلامرضا ظریفیان: جامعه در یک شوک سنگین روحی به سر می‌برد/ با توجه به مشکلات هیبریدی جامعه، بروز اعتراضات قابل پیش‌بینی بود/ نسبت دانش‌آموزان به دانشجویان در اعتراضات دی‌ماه، حدود یک به ۶ بود/ کارشناسان صد نامه فرستادند و صد راه نشان دادند، آقایان یا نامه نمی‌خوانند یا راه نمی‌دانند!/ متاسفانه برخی، اعتراضات را در فروکش کردن آن و بعدش هم آخیش گفتن خودشان می‌بینند!

یک فعال سیاسی و استاد باسابقه دانشگاه در گفت‌وگویی با دیدار، معتقد است که اعتراضات دی‌ماه قابل پیش‌بینی بوده و نباید ریشه آن را صرفا اقتصادی قلمداد کرد. وی همچنین به تاکید بر این باور است که...
حسین راغفر: اعتراضات مردم، پاسخ منطقی دریافت نکرد/ با قطع اینترنت، فعالیت ۵ میلیون نفر پیک موتوری و ۸ میلیون راننده اسنپ آسیب دیده/ مردم در سیاست‌های اقتصادی کشور احساس بی‌پناهی می‌کنند/ حمایت یک میلیون تومانی دولت به هیچ وجه کاهش‌دهنده آلام معیشتی مردم نیست
در گفت‌وگوی دیدار با یک اقتصاددان بررسی شد

حسین راغفر: اعتراضات مردم، پاسخ منطقی دریافت نکرد/ با قطع اینترنت، فعالیت ۵ میلیون نفر پیک موتوری و ۸ میلیون راننده اسنپ آسیب دیده/ مردم در سیاست‌های اقتصادی کشور احساس بی‌پناهی می‌کنند/ حمایت یک میلیون تومانی دولت به هیچ وجه کاهش‌دهنده آلام معیشتی مردم نیست

استاد اقتصاد دانشگاه الزهرا در گفت‌و‌گو با دیدار به تبیین و تحلیل وضعیت کنونی اقتصاد ایران و تبعات قطع اینترنت در کوتاه‌مدت و ‌میان‌مدت پرداخته است.
با توقف آتش روبرو هستیم اما ..

عارف: اسرائیل و آمریکا قابل اعتماد نیستند

محمدرضا عارف، معاون اول رئیس‌جمهور گفت: با توقف آتش روبرو هستیم اما اسرائیل و آمریکا قابل اعتماد نیستند.

کد خبر: ۱۸۶۶۰۴
۱۸:۴۱ - ۱۱ تير ۱۴۰۴

عارف: اسرائیل و آمریکا قابل اعتماد نیستند

دیدارنیوز: معاون اول رئیس‌جمهور با قدردانی از عملکر بانک مرکزی در جنگ ۱۲ روزه و با اشاره به حمایت‌های دولت چهاردهم از راهبرد‌های بانک مرکزی به ویژه در ارایه بسته‌های حمایتی به بخش‌های مختلف کشور تأکید کرد: بانک مرکزی نقشی مهم در تأمین منابع مالی و ذخایر راهبردی کالا‌های اساسی دارد.

محمدرضا عارف عصر امروز (چهارشنبه) در بازدید از بانک مرکزی و نشستی با رئیس و معاونین بانک مرکزی با بیان اینکه شکست دشمنان در جنگ ۱۲ روزه به مراتب بیشتر از سایر بخش‌ها بود تأکید کرد: حضور مردم در این جنگ بی‌بدیل و استثنایی بود و اگرچه همواره در همه صحنه‌ها حضور داشتند و کشور و نظام را از خود می‌دانستند، اما این بار هم با حضور معنادار در میدان پیام قاطعی به بدخواهان ملت ایران دادند.

معاون اول رئیس‌جمهور با اشاره به اینکه در جبهه اقتصادی جنگ نیز به دلیل حضور مردم، بخش اقتصادی کشور به خوبی عمل کرد ادامه داد: از ماه‌های اول آغاز به کار دولت جمع‌بندی شد که کشور عملاً در وضعیت جنگی است و بنا بود که به مردم منتقل نشود و راهبرد بهترین شرایط برای مردم و بدترین شرایط برای دولت در تصمیمات دولتی لحاظ شد چرا که اولین روز فعالیت دولت چهاردهم با ترور شهید هنیه همراه شد لذا با کمک تیم اقتصادی دولت و خبرگان برنامه اقتصادی زمان جنگ را نوشتیم و در جنگ ۱۲ روزه ملاک تصمیمات قرار گرفت.

عارف با اشاره به اینکه تمرکززدایی و واگذاری اختیارات همواره از برنامه سوم پیشرفت به بعد در کشور مطرح بود و توانستیم در جنگ ۱۲ روزه پیگیری و عملیاتی کنیم، تصریح کرد: بعد از ابلاغ سیاست‌های کلی اصل ۴۴ و قانون مجلس بهانه‌های مختلف برای عدم حضور بخش خصوصی در اقتصاد کشور برداشته شد، اما آنچنان که مدنظر بود موفق نبودیم و دوران جنگ ۱۲ روزه بهترین زمان برای آزمایش راهبرد تمرکززدایی و واگذاری اختیارات بود که به استانداران و وزرا در قالب ۴ گروه اختیارات تفویض شد. 

وی افزود: در کارگروه اقتصادی زمان جنگ بسته‌های مختلف مصوب شد و یکی از دغدغه‌ها ترخیص کالا‌های اساسی بود، اما با اقدام موفق دولت در واگذاری اختیارات تخلیه کالا‌ها از انبار‌های مبادی ورودی کشور دو برابر شد.

معاون اول رئیس‌جمهور با بیان اینکه با کمک بخش بانکی و سایر نهاد‌های ذیربط در جنگ ۱۲ روزه هیچ کالایی نایاب نشد و برخی کمبود‌ها نیز جبران شد، بیان کرد: با همراهی مردم نیز با کمبود کالا مواجه نشدیم و گزارش‌هایی که از خرید کالا‌های اساسی در جامعه به دولت ارائه می‌شد روند طبیعی خرید کالا‌ها طی می‌شد و با انسجام به وجود آمده بین بخش‌های مختلف کشور ستاد تنظیم بازار و دستگاه‌های نظارتی نیز خوب و یکپارچه عمل کردند.

عارف با بیان اینکه امروز با توقف آتش رو‌به‌رو هستیم، اما رژیم غاصب صهیونیستی و آمریکا قابل اعتماد نیستند، تصریح کرد: در زمان مذاکرات غیرمستقیم نشان دادیم اهل گفت‌و‌گو هستیم، اما طرف مقابل خلاف تعهد عمل کرد و از نظر دولت و حکومت باید آمادگی لحظه‌ای داشته باشیم.

معاون اول رئیس‌جمهور با تأکید بر ضرورت اسکان موقت آسیب‌دیدگان حملات رژیم صهیونیستی و بازسازی منازل آنان خاطرنشان کرد: تصمیمات خوبی برای بازسازی و نوسازی منازل و اماکن آسیب‌دیده اتخاذ و مسئول بازسازی و نوسازی نیز مشخص شده است که با همکاری مردم مسائل اسکان موقت در حال حل شدن است.

عارف همچنین به تبلیغات و فضاسازی رسانه‌های معاند اشاره و تأکید کرد: دشمنان با تبلیغات یک مسئله کوچک را بزرگ‌نمایی می‌کنند در حالیکه در طول جنگ ۱۲ روزه سانسور شدیدی از سوی رژیم صهیونیستی بر فضای رسانه‌ای این رژیم حاکم شد.

معاون اول رئیس‌جمهور همچنین اهمیت امنیت سایبری را خاطرنشان ساخت و گفت: دستگاه‌های اجرایی باید با توجه به نیروی جوان تحصیل‌کرده در این حوزه اقدامات لازم را برای مقابله با حملات سایبری انجام دهند و با نهاد‌های علمی همکاری‌ها گسترش یابد تا به یک مصونیت ذاتی در امنیت سایبر برسیم.

عارف در پایان تأکید کرد: در جنگ ۱۲ روزه دشمنان بر روی سرمایه اجتماعی که نظام جمهوری اسلامی ایران در طول دهه‌های گذشته اندوخته بود حساب غلطی باز کرد و حال باید در راستای حفظ این سرمایه اجتماعی اقدامات لازم انجام شود و خدمتگزار بودن و توجه به منویات مردم را در عمل نشان دهیم چرا که مردم صاحبان اصلی انقلاب و دولت هستند.

همچنین محمدرضا فرزین رئیس کل بانک مرکزی نیز با اشاره به تشکیل اتاق رصد و ابلاغ تصمیمات لازم به سیستم بانکی در جنگ ۱۲ روزه، به تشریح اقدامات این بخش شامل حمایت‌ها از تولیدکنندگان و به ویژه کسب و کارها، کالا‌های اساسی، نظام بانکی و عامه مردم پرداخت.

ارسال نظرات
پربازدیدها
پربحث ترین ها
امروز يکشنبه ۰۵ بهمن
امروز يکشنبه ۰۵ بهمن
امروز يکشنبه ۰۵ بهمن
امروز يکشنبه ۰۵ بهمن
پرطرفدارترین ها