تیتر امروز

رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «پشت صحنه» با رئیس پیشین سازمان ملی جوانان

رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید

دیدارنیوز در برنامه «پشت صحنه» این بار میزبان رحیم عبادی، رئیس پیشین سازمان ملی جوانان بود. او معتقد است نسلی که روزی مخاطب سازمان ملی جوانان بود، امروز به میانسالی رسیده است.
علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد
گفت و گوی دیدار در برنامه «تیتر» با نماینده پیشین مجلس شورای اسلامی

علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد

«تیتر» در یکی دیگر از سری برنامه‌های خود و با توجه به اهمیت افزایش قیمت بنزین به سراغ یکی از نمایندگان پیشین مجلس و عضو کمیسیون انرژی رفت تا در مورد قیمت بنزین حقایق را برای مردم بگوید.
قیمت طلا و سکه امروز سه شنبه ۱۰ تیر ۱۴۰۴

فتح قله‌های جدید در بازار طلا و سکه +جدول

قیمت طلا و سکه امروز سه‌شنبه، تحت تاثیر افزایش تقاضای سرمایه‌ای، گذر دلار از مرز ۹۲ هزار تومان و رشد ۳۰ دلاری اونس طلا قرار گرفته و به قله‌های قیمتی جدید دست یافته است.

کد خبر: ۱۸۶۵۲۸
۱۳:۳۲ - ۱۰ تير ۱۴۰۴

فتح قله‌های جدید در بازار طلا و سکه +جدول

دیدارنیوز: قیمت طلا و سکه امروز نیز افزایشی است. موج تقاضای سرمایه‌ای در بازار، جهش قیمت دلار و صعود اونس جهانی طلا، دست به دست هم داده‌اند تا مسیر افزایشی قیمت‌ها در بازار طلا و سکه حفظ شود. امروز قیمت طلا و انواع قطعات سکه افزایشی است و قله‌های جدید قیمتی در این بازار فتح شده است.

افزایش ریسک‌های سیاسی و ابهامات پیش روی کشور، انتظارات تورمی را بالا برده و منجر به رشد تقاضا در بازار امن طلا و سکه شده است. گفتنی‌ست قیمت اونس طلا در حال حاضر روی رقم ۳۳۳۸ دلار قرار دارد.

فتح قله‌های جدید در بازار طلا و سکه +جدول

قیمت طلا در قله ۷.۵ میلیونی نشست
قیمت طلای ۱۸ عیار امروز نیز برای چهارمین روز پیاپی افزایشی بود و از مرز ۷.۵ میلیون تومان گذشت. در لحظه تنظیم این گزارش، هر گرم طلای ۱۸ عیار هفت میلیون و ۵۵۵ هزار تومان است.

قیمت طلای دست دوم نیز افزایشی است و به هفت میلیون و ۴۴۸ هزار تومان در هر گرم رسیده است. قیمت مثقال طلا نیز امروز ۳۲ میلیون و ۷۰۹ هزار تومان است.

قیمت سکه امامی از ۸۷ میلیون تومان عبور کرد
قیمت سکه امامی امروز هم افزایشی بوده و ۸۷ میلیون تومان شده است. قیمت سکه بهار آزادی ۷۶ میلیون و ۵۲۰ هزار تومان است. قیمت نیم سکه این لحظه ۴۶ میلیون و ۸۰۰ هزار تومان و قیمت ربع سکه ۲۷ میلیون و ۶۰۰ هزار تومان است. قیمت سکه گرمی نیز امروز ۱۶ میلیون تومان است.

حباب قطعات سکه نامتوازن شد
حباب قطعات سکه امروز نامتوازن است. حباب سکه امامی ۹۹۷ هزار تومان رشد کرده و حباب سکه بهار آزادی ۸۵۳ هزار تومان کاهش یافته است. حباب نیم سکه ۲۶۰ هزار تومان رشد کرده و حباب ربع سکه ۴۲۴ هزار تومان افت کرده است. حباب سکه گرمی هم ۱۹۳ هزار تومان بالا رفته است.

ارسال نظرات
امروز دوشنبه ۱۷ آذر
امروز دوشنبه ۱۷ آذر
امروز دوشنبه ۱۷ آذر
امروز دوشنبه ۱۷ آذر