تیتر امروز

اندر مصائب یک وکالت انحصاری!/ عبدالصمد خرمشاهی، وکیل باسابقه: چرا باید یک عده خاص با تبعیض وارد مرحله مهمی مثل مرحله دادسرا بشوند؟/ محمد حسین ساکت، قاضی بازنشسته: تبصره ماده ۴۸ به خودی خود از مصادیق بارز رانت است
در گفت‌وگوی دیدار با دو حقوقدان بررسی شد

اندر مصائب یک وکالت انحصاری!/ عبدالصمد خرمشاهی، وکیل باسابقه: چرا باید یک عده خاص با تبعیض وارد مرحله مهمی مثل مرحله دادسرا بشوند؟/ محمد حسین ساکت، قاضی بازنشسته: تبصره ماده ۴۸ به خودی خود از مصادیق بارز رانت است

دیدار به سراغ دو تن از حقوقدان‌ها برجسته رفته و به تشریح وضعیت و مشقات خانواده افراد بازداشتی در اعتراضات دی‌ماه پرداخته است.
پوریا عالمی: ما برای بزرگ شدن، باید درخت پیشگی کنیم/فردای هفت سالگی من، خلق بی آیندگی بود!
دیدار گزارش می دهد

پوریا عالمی: ما برای بزرگ شدن، باید درخت پیشگی کنیم/فردای هفت سالگی من، خلق بی آیندگی بود!

«زندگی در سایه جنگ»، عنوان رویدادی کاربردی بود که به همت متولیانِ «آی قصه»، مرکز تولید و نشر صوتی قصه‌های کودک، و مدرسه دایناماینا و با همکاری مؤسسه خیریه رعد برگزار شد.
تعداد دستگیرشدگان بسیار گسترده است، در شهرستان‌ها نیز بسیار زیاد است/ از آقای اژه‌ای می‌خواهیم تا تسلیم این جوسازی‌ها نشود
مجتهدزاده، وکیل دادگستری در گفت‌و‌گو با مجله خبری دیدارنیوز:

تعداد دستگیرشدگان بسیار گسترده است، در شهرستان‌ها نیز بسیار زیاد است/ از آقای اژه‌ای می‌خواهیم تا تسلیم این جوسازی‌ها نشود

علی مجتهدزاده، وکیل دادگستری در گفت‌وگو با دیدارنیوز درباره اعتراضات دی‌ماه و وضعیت دستگیرشدگان می‌گوید: گرچه آمار رسمی از تعداد دستگیرشدگان اعلام نشده، اما آنچه می‌بینیم تعداد دستگیرشدگان بسیار...
پولیتیکو گزارش داد

حملات اخیر، باعث وقفه در برنامه هسته‌ای نمی‌شود

نشریه پولیتیکو در گزارشی نوشت که این برداشت و تحلیل که حملات موشکی اخیر آمریکا به سایت‌های هسته‌ای ایران باعث می‌شود تا برنامه هسته‌ای این کشور به تعویق بیافتد، کاملا اشتباه است.

کد خبر: ۱۸۶۲۰۲
۱۴:۱۸ - ۰۳ تير ۱۴۰۴

حملات اخیر، باعث وقفه در برنامه هسته‌ای نمی‌شود

دیدارنیوز: نشریه پولیتیکو با اشاره به اظهارات «جی دی ونس» معاون رئیس جمهوری آمریکا در گزارشی نوشت که این برداشت و تحلیل که حملات موشکی اخیر آمریکا به سایت‌های هسته‌ای ایران باعث می‌شود تا برنامه هسته‌ای این کشور به تعویق بیافتد، کاملا اشتباه است.

«ونس» پیشتر گفته بود که حملات هوایی روز شنبه ایالات متحده به ایران برنامه هسته‌ای این کشور را به طور قابل توجهی به عقب رانده است.

این اظهارات پس از آن مطرح شد که «دونالد ترامپ» رئیس جمهوری آمریکا، مدعی شده بود این عملیات تأسیسات هسته‌ای کلیدی ایران را «کاملاً» نابود کرده است.

نشریه پولیتیکو نیز در مطلبی و در واکنش به این ادعا‌ها نوشت که این اظهارات ونس و ترامپ بیش از حد مطمئن است، چرا که ایران احتمالاً در واقع می‌تواند برنامه هسته‌ای خود را به سرعت - در عرض یک سال یا کمی بیشتر - از نو بسازد.

در ادامه گزارش این نشریه همچنین به این نکته اشاره شده است که این حملات نه تنها باعث عقب افتادن ایران در موضوع هسته‌ای نخواهند شد، بلکه تهران را مصمم‌تر خواهد کرد تا اقداماتی فراتر از غنی‌سازی و انباشت اورانیوم انجام دهد.

کارشناسان آمریکایی نیز معتقدند که حملات اخیر آسیب‌های جدی به سایت‌های هسته‌ای ایران وارد کرده است، اما با این حال ایران احتمالاً اورانیوم غنی‌شده، قطعات سانتریفیوژ و مهارت و تخصص خود را حفظ کرده است. این سه‌گانه این امکان را برای ایران فراهم می‌کند تا برنامه هسته‌ای خود را به سرعت بازسازی کند.

پولیتیکو تاکید کرد که ایران شانس خوبی برای ایمن و مخفی نگه داشتن اورانیوم غنی‌شده دارد چرا که چنین موادی معمولاً در سیلندر‌های کوچکی که تقریباً به اندازه و شکل مخازن غواصی هستند، قابلیت ذخیره شدن دارند.

این نشریه تصریح کرد که ردیابی چنین مواردی چه برای آمریکا و چه برای رژیم صهیونیستی بسیار دشوار خواهد بود.

به گزارش ایرنا، رژیم صهیونیستی بامداد جمعه ۲۳ خرداد ماه با نقض آشکار قوانین بین‌المللی و حاکمیت ملی ایران، مناطقی در تهران و برخی شهر‌های دیگر را هدف حمله نظامی قرار داد. در جریان این حمله تروریستی، شماری از فرماندهان نظامی، دانشمندان و شهروندان غیرنظامی به شهادت رسیدند.

در پی این اقدام، نیرو‌های نظامی ایران عملیات وعده صادق -۳ را علیه این رژیم آغاز کردند. در پی تجاوزات آمریکا به ایران و هدف قرار دادن مراکز هسته‌ای ایران، مسوولان نظامی جمهوری اسلامی ایران اعلام کردند پاسخ این تجاوزات آمریکا را خواهند داد.

بامداد روز یکشنبه اول تیرماه، بمب‌افکن‌های B ۲ آمریکا با همراهی نیرو‌های رژیم صهیونیستی به سه سایت هسته‌ای فردو، نطنز و اصفهان حمله کردند که این موضوعی تجاوزی آشکار و نقض جدی قوانین و مقررات بین‌المللی است.

منبع: ایرنا
ارسال نظرات
امروز يکشنبه ۲۶ بهمن
امروز يکشنبه ۲۶ بهمن
امروز يکشنبه ۲۶ بهمن
امروز يکشنبه ۲۶ بهمن
پرطرفدارترین ها