تیتر امروز

اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور

این صد و سی و هفتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۱۷ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «پشت صحنه» با رئیس پیشین سازمان ملی جوانان

رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید

دیدارنیوز در برنامه «پشت صحنه» این بار میزبان رحیم عبادی، رئیس پیشین سازمان ملی جوانان بود. او معتقد است نسلی که روزی مخاطب سازمان ملی جوانان بود، امروز به میانسالی رسیده است.
علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد
گفت و گوی دیدار در برنامه «تیتر» با نماینده پیشین مجلس شورای اسلامی

علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد

«تیتر» در یکی دیگر از سری برنامه‌های خود و با توجه به اهمیت افزایش قیمت بنزین به سراغ یکی از نمایندگان پیشین مجلس و عضو کمیسیون انرژی رفت تا در مورد قیمت بنزین حقایق را برای مردم بگوید.

عدم حضور تیم تنیس ایران در دیویس‌کاپ قطعی شد

رقابت‌های تنیس دیویس‌کاپ گروه ۳ آسیا و اقیانوسیه ۲۳ تیرماه در ویتنام در شرایطی برگزار می‌شود که به دلیل شرایط منطقه، امکان حضور تیم ایران در این رویداد وجود ندارد.

کد خبر: ۱۸۶۱۳۴
۱۰:۳۹ - ۰۲ تير ۱۴۰۴

عدم حضور تیم تنیس ایران در دیویس‌کاپ قطعی شد

دیدارنیوز: فدراسیون تنیس کشورمان به صورت رسمی عدم حضور خود در رقابت‌های دیویس‌کاپ گروه ۳ منطقه آسیا و اقیانوسیه را به فدراسیون جهانی اعلام و خواستار تعویق زمان برگزاری این رویداد شد.

به نقل از سایت فدراسیون تنیس، رقابت‌های دیویس‌کاپ گروه ۳ آسیا و اقیانوسیه ۲۳ تیرماه در ویتنام در شرایطی برگزار می‌شود که به دلیل شرایط منطقه و حملات ددمنشانه رژیم غاصب صهیونی، امکان حضور تیم ایران در این رویداد وجود ندارد. سوریه و اردن نیز برای حضور در این رویداد با مشکلاتی مواجه شده‌اند و پیش‌بینی می‌شود این دو تیم نیز در رویداد پیش‌رو حضور نخواهند داشت.

پس از حملات رژیم غاصب صهیونی به کشورمان و با بررسی شرایط موجود، ارزیابی رئیس فدراسیون، دبیرکل، روسای کمیته تیم‌های ملی و کمیته فنی فدراسیون و همچنین نظر سرمربی این تیم، در نهایت تصمیم بر آن شد که تیم دیویس‌کاپ کشورمان امکان حضور در این رویداد را ندارد و با ارسال نامه‌ای رسمی به فدراسیون جهانی، ضمن اعلام این موضوع، خواستار تعویق زمان برگزاری رقابت‌های دیویس‌کاپ گروه ۳ آسیا و اقیانوسیه شدند. 

در نامه فدراسیون تنیس کشورمان به فدراسیون جهانی، تجاوز رژیم صهیونی به خاک کشورمان به شدت محکوم و تاکید شده به دلیل فضای به وجود آمده و عدم پرواز جهت برپایی اردو و برنامه‌های آماده‌سازی، شرایط لازم جهت این اعزام مقدور نیست و این فدراسیون خواهان برگزاری آن رویداد در زمان دیگری است. 

در حملات رژیم صهیونی به خاک ایران تا این لحظه ۳۲ ورزشکار شهید شده‌اند که پوریا منصور از فدراسیون تنیس اولین شهید ورزشکار این حملات بوده است.

ارسال نظرات
امروز دوشنبه ۱۷ آذر
امروز دوشنبه ۱۷ آذر
امروز دوشنبه ۱۷ آذر
امروز دوشنبه ۱۷ آذر