تیتر امروز

شریف‌زادگان: از هر ١٠٠ خانوار ایرانی ۳۶ خانوار زیر خط فقر هستند/ اینکه از ۱۴۰۰ تا ۱۴۰۳، بیش از ۵ میلیون نفر به فقرای ایران اضافه شده، یک فاجعه اجتماعی است/ خط فقر در سه سال اخیر ۴۹ درصد رشد داشته/ از میزان طبقه متوسط جامعه ایران به شدت کاسته و به فقیران آن افزوده شده
در گفت‌و‌گوی دیدار در برنامه «ایرانشهر» با یک استاد دانشگاه مطرح شد

شریف‌زادگان: از هر ١٠٠ خانوار ایرانی ۳۶ خانوار زیر خط فقر هستند/ اینکه از ۱۴۰۰ تا ۱۴۰۳، بیش از ۵ میلیون نفر به فقرای ایران اضافه شده، یک فاجعه اجتماعی است/ خط فقر در سه سال اخیر ۴۹ درصد رشد داشته/ از میزان طبقه متوسط جامعه ایران به شدت کاسته و به فقیران آن افزوده شده

دیدار در یکی دیگر از سلسله گفت‌و‌گو‌های «ایرانشهر» به سراغ محمد حسین شریف‌زادگان، استاد برجسته دانشگاه شهید بهشتی رفته و موضوعات مختلف از مناسبات مربوط به توزیع ثروت، سرانه فقر و آثار و پیامدهای...
به نام مردم به کام نهادهای فرهنگی/ علیرضا بهبهانی: کشور را با بودجه رویاپردازی نمی‌توان اداره کرد/ مهدی پازوکی: چرا ردیف بودجه دانشگاه‌ها از نهادهای فرهنگی کمتر است
دیدار بودجه ۱۴۰۵ را بررسی می‌کند

به نام مردم به کام نهادهای فرهنگی/ علیرضا بهبهانی: کشور را با بودجه رویاپردازی نمی‌توان اداره کرد/ مهدی پازوکی: چرا ردیف بودجه دانشگاه‌ها از نهادهای فرهنگی کمتر است

دیدارنیوز پس از دفاع مسعود پزشکیان، رئیس جمهور از بودجه ۱۴۰۵ صحبت‌های او و تحلیل‌های کارشناسان درباره این بودجه را بررسی می‌کند.
دیدار نتانیاهو با ترامپ؛ حمله دوباره به ایران؟/ جدی بودن خطر ابرتورم در ایران/ محمد خاتمی: راهی جز اصلاحات وجود ندارد
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

دیدار نتانیاهو با ترامپ؛ حمله دوباره به ایران؟/ جدی بودن خطر ابرتورم در ایران/ محمد خاتمی: راهی جز اصلاحات وجود ندارد

این صد و چهل و دومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۴ دی‌ماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
سفیر ایران در عربستان در گفتگو با ایندیپندنت عربی اعلام کرد

جنگ اسرائیل با کل منطقه است، نه فقط ایران

علیرضا عنایتی، سفیر ایران در عربستان سعودی گفت: جنگی که اسرائیل علیه ایران به راه انداخته نه تنها تهران، بلکه «کل منطقه را با هدف بی‌ثبات کردن و منحرف کردن آن از مسیر توسعه» و تلاش برای تغییر شکل آن مطابق رویکرد مخرب اسرائیل هدف قرار می‌دهد.

کد خبر: ۱۸۶۰۱۶
۱۵:۲۱ - ۲۹ خرداد ۱۴۰۴

جنگ اسرائیل با کل منطقه است، نه فقط ایران

دیدارنیوز: سفیر جمهوری اسلامی ایران در عربستان سعودی گفت: اسرائیل به دنبال تحمیل هژمونی خود با زور برای ایجاد یک نظم منطقه‌ای جدید است، چیزی که توسط کشور‌های منطقه رد می‌شود.

«علیرضا عنایتی» سفیر ایران در عربستان سعودی در گفت‌و‌گو با ایندیپندنت عربی گفت: جنگی که اسرائیل علیه ایران به راه انداخته نه تنها تهران، بلکه «کل منطقه را با هدف بی‌ثبات کردن و منحرف کردن آن از مسیر توسعه» و تلاش برای تغییر شکل آن مطابق رویکرد مخرب اسرائیل هدف قرار می‌دهد.

وی در این خصوص ادامه داد: «حملات مکرر اسرائیل به جمهوری اسلامی ایران، که بخشی از یک سیاست تهاجمی مداوم است که هفت دهه به طول انجامیده و با سوءاستفاده، آوارگی، کشتار و اشغال مشخص می‌شود» صورت گرفته است.

این دیپلمات ایرانی تاکید کرد این حملات که «محلات مسکونی، زیرساخت‌ها، تأسیسات صنعتی و تأسیسات هسته‌ای» را هدف قرار داده، تهدیدی جدی برای صلح و امنیت بین‌المللی و نقض آشکار قوانین بین‌المللی، از جمله منشور سازمان ملل و قوانین بین‌المللی بشردوستانه است.

عنایتی خاطرنشان کرد: هدف قرار دادن تأسیسات هسته‌ای غیرنظامی توسط اسرائیل «نقض آشکار چارچوب قانونی ایمنی هسته‌ای و نقض اصول قوانین بین‌المللی است. اسرائیل علاوه بر جنایات جنگی و جنایات علیه بشریت، از جمله هدف قرار دادن غیرنظامیان، استفاده از گرسنگی به عنوان سلاح و اعمال مجازات جمعی، در دادگاه بین‌المللی دادگستری با اتهاماتی مبنی بر ارتکاب نسل‌کشی در غزه رو‌به‌رو است.

در چارچوب پاسخ ایران، سفیر ایران تأیید کرد «کشورش از حق مشروع خود برای دفاع از خود طبق ماده ۵۱ منشور سازمان ملل متحد استفاده کرده و پاسخ ایران، سنجیده، ضروری و متناسب با حملات اسرائیل و در انطباق کامل با اصول حقوق بین‌الملل بوده است.»

عنایتی از مواضع حمایتی کشور‌های منطقه قدردانی کرد و به طور خاص به تماس تلفنی محمد بن سلمان، ولیعهد عربستان سعودی، با رئیس جمهور ایران، بیانیه وزارت امور خارجه عربستان سعودی و اولین تماس بین وزیر امور خارجه عربستان سعودی و همتای ایرانی‌اش، در بحبوحه تلاش‌های دیپلماتیک فشرده به رهبری ریاض برای کاهش تنش‌ها، اشاره کرد. او همچنین به بیانیه‌های شورای همکاری خلیج فارس و بیش از بیست کشور اسلامی که حملات اسرائیل را محکوم کردند، اشاره کرد.

عنایتی با اشاره به اینکه «ایران هرگز جنگ طلب نبوده است، اما با قدرت در برابر تجاوز مقاومت می‌کند» تأکید کرد که «این رویارویی فقط بین ایران و اسرائیل نیست بلکه بین اسرائیل و کل منطقه است.»

به گزارش ایندیپندنت عربی، سفیر ایران در همین راستا، نسبت به تلاش‌های اسرائیل برای «گسترش درگیری و کشاندن منطقه به جنگی ویرانگر، از جمله با مشارکت ایالات متحده» هشدار داد و معتقد بود که این سیاست‌ها با هدف جلوگیری از دستیابی منطقه به ثبات و توسعه انجام می‌شود.

سفیر در پایان تأکید کرد «این نبرد محوری است، زیرا اسرائیل به دنبال تحمیل هژمونی خود با زور برای ایجاد یک نظم منطقه‌ای جدید است، چیزی که توسط کشور‌های منطقه رد می‌شود.»

او در ادامه خواستار اتحاد منطقه‌ای برای مقابله با سیاست‌های اسرائیل شد و تأکید کرد که ایران «در برابر تجاوزات صهیونیستی، ثابت قدم خواهد ماند.»

سفیر گفت: «با پایان یافتن موسم حج امسال و در حالی که حجاج ایرانی مانند همه حجاج قصد بازگشت به میهن خود را داشتند، جمهوری اسلامی ایران ناگهان مورد حمله ناجوانمردانه و تجاوزی خائنانه قرار گرفت و اقدامات با ارایه تسهیلات سعودی برای بازگشت آنان در جریان است.»

منبع: ایرنا
ارسال نظرات
امروز يکشنبه ۰۷ دی
امروز يکشنبه ۰۷ دی
امروز يکشنبه ۰۷ دی
امروز يکشنبه ۰۷ دی