تیتر امروز

رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «پشت صحنه» با رئیس پیشین سازمان ملی جوانان

رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید

دیدارنیوز در برنامه «پشت صحنه» این بار میزبان رحیم عبادی، رئیس پیشین سازمان ملی جوانان بود. او معتقد است نسلی که روزی مخاطب سازمان ملی جوانان بود، امروز به میانسالی رسیده است.
علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد
گفت و گوی دیدار در برنامه «تیتر» با نماینده پیشین مجلس شورای اسلامی

علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد

«تیتر» در یکی دیگر از سری برنامه‌های خود و با توجه به اهمیت افزایش قیمت بنزین به سراغ یکی از نمایندگان پیشین مجلس و عضو کمیسیون انرژی رفت تا در مورد قیمت بنزین حقایق را برای مردم بگوید.
گفت‌وگوی تلفنی رئیس جمهور با رئیس دولت امارات متحده عربی

پزشکیان: با تداوم جنایت‌گری اسرائیل، منطقه روی آرامش را نخواهد دید

مسعود پزشکیان، رئیس‌جمهوری گفت: با تداوم جنایتگری اسرائیل و حمایت غربی‌ها، منطقه هیچگاه روی آرامش را نخواهد دید.

کد خبر: ۱۸۵۹۴۸
۱۷:۰۱ - ۲۷ خرداد ۱۴۰۴

پزشکیان: با تداوم جنایت‌گری اسرائیل، منطقه روی آرامش را نخواهد دید

دیدارنیوز: رئیس جمهور تداوم جنایت‌گری رژیم صهیونیستی با حمایت کشور‌های غربی را موجب فراگیر شدن بی‌ثباتی و ناامنی در منطقه عنوان کرد و افزود: رژیم صهیونیستی همه قواعد و چارچوب‌های بین‌المللی را زیر پا گذاشته و با پشتیبانی قدرت‌های بزرگ مرتکب هر جنایتی می‌شود و در صورت تداوم چنین رویه‌ای منطقه شاید هیچگاه روی صلح و آرامش پایدار را نبیند.

مسعود پزشکیان ظهر امروز سه‌شنبه در گفت‌وگوی تلفنی با شیخ محمد بن زاید رئیس دولت امارات متحده عربی با بیان اینکه ما، شما و دیگر کشور‌ها و ملت‌های همسایه را برادران خود می‌دانیم، اظهار داشت: بنده از ابتدا به دنبال وحدت و انسجام در داخل ایران و تعامل و همکاری با کشور‌های دیگر بودم، اما رژیم صهیونیستی از همان روز نخست با ترور شهید هنیه سعی در کارشکنی و اخلال در مسیر حرکت ما داشته است.

رئیس جمهور افزود: در حالی که جمهوری اسلامی ایران در تلاش برای حل و فصل و رسیدن به تفاهم از طریق گفت‌و‌گو و مذاکره بود، رژیم صهیونیستی یکبار دیگر با تهاجم گسترده و کشتار مردم عادی و غیرنظامیان و حمله به اماکن غیرنظامی علاوه بر ارتکاب جنایت در گفت‌و‌گو و مذاکره نیز کارشکنی و اخلال ایجاد کرد.

پزشکیان تصریح کرد: رژیم صهیونیستی همه قواعد و چارچوب‌های بین‌المللی را زیر پا گذاشته و با پشتیبانی قدرت‌های بزرگ مرتکب هر جنایتی می‌شود و درصورت تداوم چنین رویه‌ای منطقه شاید هیچگاه روی صلح و آرامش پایدار را نبیند.

رئیس دولت امارات متحده عربی نیز در این گفت‌و‌گو با ابراز همبستگی با دولت و ملت ایران و با بیان اینکه دل‌های ما با شماست و از خداوند می‌خواهیم که حافظ شما و مردم ایران باشد، به منافع و اشتراکات عمیق بین دو کشور اشاره و خاطر نشان کرد: ما تماس‌ها و رایزنی‌های گسترده‌ای را برای کاهش تنش‌ها و بازگشت ثبات و امنیت به منطقه آغاز کرده‌ایم و امیدوارم آنچه که در نهایت حاصل می‌شود، برای برادرانمان در ایران مایه خیر و برکت باشد.

ارسال نظرات
امروز دوشنبه ۱۷ آذر
امروز دوشنبه ۱۷ آذر
امروز دوشنبه ۱۷ آذر
امروز دوشنبه ۱۷ آذر