تیتر امروز

استقبال ايران از مذاکره واقعی با آمریکا/ خط و نشان پزشکیان برای خودروسازان/ باید راهی برای مذاکره پیدا کرد
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

استقبال ايران از مذاکره واقعی با آمریکا/ خط و نشان پزشکیان برای خودروسازان/ باید راهی برای مذاکره پیدا کرد

این صد و سی و دومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۲۶ آبان ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
زیدآبادی: آنقدر بر سر مجلس فیلتر گذاشتند که امروز صدای رسایی‌ها و ثابتی‌ها را از آن می‌شنویم/ پشت شما، جمهوری اسلامی است!/ عبدالکریمی: پشت من، هیچکس نیست، خداست!/ ناتو، صهیونیست‌ها و رضا پهلوی، نمی‌توانند برای ما دموکراسی بیاورند
در مناظره دو فعال سیاسی در دیدارنیوز مطرح شد

زیدآبادی: آنقدر بر سر مجلس فیلتر گذاشتند که امروز صدای رسایی‌ها و ثابتی‌ها را از آن می‌شنویم/ پشت شما، جمهوری اسلامی است!/ عبدالکریمی: پشت من، هیچکس نیست، خداست!/ ناتو، صهیونیست‌ها و رضا پهلوی، نمی‌توانند برای ما دموکراسی بیاورند

در ادامه سلسله مناظرات دیدارنیوز در خصوص مسائل روز کشور و منافع ملی، میزبان بیژن عبدالکریمی، استاد فلسفه دانشگاه و احمد زیدآبادی، روزنامه نگار و فعال سیاسی بودیم که در ادامه می‌‌خوانید.
سجاد عبدالله‌پور: اگر بپرسید علم بهتر است یا ثروت قطعا می‌گویم علم/ در کار روی اصول اخلاقی‌ا‌م پا نگذاشتم/ فکر می‌کردم در دبی برایم فرش قرمز پهن می‌کنند، اما اینطور نبود
گفت‌وگوی دیدار با یک کارآفرین

سجاد عبدالله‌پور: اگر بپرسید علم بهتر است یا ثروت قطعا می‌گویم علم/ در کار روی اصول اخلاقی‌ا‌م پا نگذاشتم/ فکر می‌کردم در دبی برایم فرش قرمز پهن می‌کنند، اما اینطور نبود

دیدارنیوز در یکی از گفت‌و‌گو‌های ویژه خود به سراغ سجاد عبدالله‌پور، مهندس معمار و کارآفرین که این روز‌ها در دبی زندگی می‌کند، رفته و از او درباره لایه‌های پنهان و پیدا مهاجرت و کار کردن در یک...
معامله کالا به کالا می‌توان انجام داد

پزشکیان: آمریکا تهدید می‌کند، ولی مگر می‌شود ایران را تحریم کرد؟

مسعود پزشکیان، رئیس جمهوری امروز پنجشنبه در دیدار با فعالین اقتصادی استان ایلام گفت: آمریکا ما را تهدید می‌کند ولی مگر می‌شود ایران را تحریم کرد؟ ما مرز‌های مشترک زیادی داریم و مردم راحت می‌توانند با همسایگان تجارت کنند. نیازی نیست با ارز با همسایگان تجارت کنیم. معامله کالا به کالا می‌توان انجام داد.

کد خبر: ۱۸۵۶۹۱
۱۰:۱۲ - ۲۲ خرداد ۱۴۰۴

پزشکیان: آمریکا تهدید می‌کند، ولی مگر می‌شود ایران را تحریم کرد؟

دیدارنیوز: مسعود پزشکیان گفت که نیازی نیست با ارز با همسایگان تجارت کنیم. معامله کالا به کالا می‌توان انجام داد!

مسعود پزشکیان رئیس جمهور امروز پنجشنبه در دیدار با فعالین اقتصادی استان ایلام، اظهار کرد: در رابطه با نفت، گاز، گردشگری و صنعت استان با وزرای مربوطه جلسه خواهیم داشت تا مشکلات را رفع کنیم. این استان امکانات فراوانی دارد و فرصت‌های بسیار زیادی وجود دارد و دولت بستر استفاده از این امکانات را فراهم می‌کند.

وی با بیان اینکه مشکلات مرزی استان نیز را دنبال خواهیم کرد تا با کشور عراق ارتباط بیشتری داشته باشید، افزود: در زمینه کشاورزی هم نقشه درستی برای کاشت نوع محصول و اندازه آن نیاز داریم و شما بهتر می‌دانید چه محصولی باید کشت شود. باید مهارت کشاورزان را نیز افزایش دهیم. باید نقشه راهبردی در این زمینه داشته باشیم. در این زمینه هم در تهران و هم در استان جلسه بگذاریم تا بهترین کشت را انجام دهیم.

رئیس جمهور خاطرنشان کرد: باید امکانات، فرصت ها، نقاط ضعف و تهدیدات خود را بشناسیم و سپس باید برنامه خود را تهیه کنیم. باید برنامه‌ای داشته باشیم تا بدانیم چه تحولاتی در ایلام در زمینه کشاورزی، گردشگری، صنعت، تجارت و حمل نقل ایجاد کنیم. این استان خیلی توان برای تغییر دارد. البته برای تهیه این برنامه‌ها به مشورت با کارشناسان و صاحب نظران نیازداریم نه اینکه فقط با نظر خود تصمیم بگیریم. ما باید چنین نگاهی در این استان داشته باشیم. 

وی افزود: آمریکا ما را تهدید می‌کند ولی مگر می‌شود ایران را تحریم کرد؟ ما مرز‌های مشترک زیادی داریم و مردم راحت می‌توانند با همسایگان تجارت کنند. نیازی نیست با ارز با همسایگان تجارت کنیم. معامله کالا به کالا می‌توان انجام داد. می‌توانیم گندم بدهیم و در مقابل روغن و برنج بگیریم. ما می‌توانیم در داخل کشور محصولات تولید کرده و با همسایگان معامله کنیم البته باید برای این کار برنامه داشته باشیم.

پزشکیان با بیان اینکه می‌توانیم در دولت مشکلات را از سر راه فعالان اقتصادی استان برداریم، گفت: ان شاءالله مجلس همراهی کند تا وزیر اقتصاد از مجلس رای بگیرد. دیروز هم مقام معطم رهبری به این عزیزان توصیه‌هایی داشت؛ باید دست به دست هم دهیم تا جلو برویم. اختلاف از جهل است. زمانی دعوا می‌کنیم که نمی‌توانیم مسائل را به درستی ببینیم. هیچ ظلمی بالاتر از این نیست که علم و آگاهی نسبت به مساله‌ای نداشته باشم ولی مقابل آن بایستم و مخالفت کنم. مگر می‌شود جلوی حرف حق ایستاد؟ ولی همه فکر می‌کنیم ما حق هستیم پس با هم اختلاف می‌کنیم. ما حرف حق را می‌پذیریم. حرفی که مستند و محکم و براساس شواهد باشد، باید پذیرفته شود.

وی افزود: ما باید دست به دست هم دهیم تا مشکلات را حل کنیم. این استان توان استثنایی برای پیشرفت دارد و ما هر کاری از دستمان بربیاد، انجام می‌دهیم. ما دنبال حل مشکلات استان ایلام هستیم. ما موانع رشد استان را حذف می‌کنیم. دنبال شعار دادن نیستم بلکه دنبال تحقق عدالت هستم و میزان موفقیت ما بستگی به همراهی همه ما با هم دارد.

پزشکیان در پایان گفت: قائم پناه را مسئول ارتباط مستقیم با استان ایلام می‌کنیم تا این استان را متحول کنیم. برای برون رفت از مشکلات هزاران راه حل وجود دارد. ما با هم مشکلات را حل خواهیم کرد.

منبع: ایسنا
ارسال نظرات