تیتر امروز

قفل تاریخی بر سر راه بخش صنعتی/ تهران؛ شهری برای همه یا منافع گروه‌های خاص؟/ بررسی CFT، سیگنالی مثبت به جهان
مجله اقتصادی دیدارنیوز با اجرای لیلا قصاب‌زاده

قفل تاریخی بر سر راه بخش صنعتی/ تهران؛ شهری برای همه یا منافع گروه‌های خاص؟/ بررسی CFT، سیگنالی مثبت به جهان

این بیست و پنجمین برنامه مجله اقتصادی دیدارنیوز است که با اجرای لیلا قصاب‌زاده به بررسی آخرین اخبار اقتصادی ایران و جهان در هفته گذشته می‌پردازد و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم شما مخاطبان...
خشم عمومی مردم و سقوط دولت نپال/ حمله به قطر با مشارکت کشورهای عربی!/ حمله روسیه به لهستان؛ اعلان جنگ به ناتو؟
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

خشم عمومی مردم و سقوط دولت نپال/ حمله به قطر با مشارکت کشورهای عربی!/ حمله روسیه به لهستان؛ اعلان جنگ به ناتو؟

این صد و پانزدهمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
جنگ‌های شناختی؛ آیا ایران وارد این نوع جنگ شده است؟
گفت‌وگوی دیدار در برنامه "میهمان من" با یک کارشناس مسایل بین الملل

جنگ‌های شناختی؛ آیا ایران وارد این نوع جنگ شده است؟

در یکی دیگر از برنامه‌های میهمان من دیدارنیوز، با علی ودایع، مدرس دانشگاه و کارشناس بین الملل درباره جنگ‌های شناختی صحبت کردیم. آیا کشورمان ایران وارد این نوع جنگ شده است؟

وزیر اطلاعات: اسناد تاسیسات اتمی اسرائیل را منتشر می‌کنیم

اسماعیل خطیب، وزیر اطلاعات دولت چهاردهم اعلام کرد که اسنادی که از اسرائیل به‌دست آورده‌ایم مربوط به تاسیسات اتمی آنهاست و این اسناد را بزودی منتشر خواهیم کرد.

کد خبر: ۱۸۵۴۸۱
۱۴:۴۴ - ۱۸ خرداد ۱۴۰۴

وزیر اطلاعات: اسناد تاسیسات اتمی اسرائیل را منتشر می‌کنیم

دیدارنیوز: وزیر اطلاعات با اعلام خبر دستیابی ایران به انبوهی از اطلاعات، اسناد راهبردی و حساس منجمله طرح‌ها و تاسیسات اتمی سرزمین‌های اشغالی اعلام کرد که این اسناد را بزودی منتشر خواهیم کرد.

اسماعیل خطیب، وزیر اطلاعات اعلام کرد که اسنادی که از رژیم صهیونیستی به‌دست آورده‌ایم مربوط به تأسیسات اتمی آنهاست.

وی افزود: این اسناد موجب قدرتمندی آفندی کشور می‌شود.

خطیب تاکید کرد: اسناد کامل هسته‌ای بدست آمده و منتقل شده است. اسنادی در رابطه با امریکا، اروپا و سایر کشور‌ها هم بدست آمده است، اسناد بدست آمده موجب قدرتمندی آفندی کشور می‌شود.

وزیر اطلاعات اعلام کرد: یک عملیات گسترده، همه‌جانبه و پیچیده برنامه ریزی شد و این عملیات با شروع نفوذ، جذب منابع و افزایش دسترسی به این منابع بود و این امکان را بوجود آورد که امروز به لطف الهی شاهد گنجینه مهمی هستیم.

خطیب با یادآوری اینکه همانطور که این اسناد مهم هستند، شیوه انتقال آن‌ها هم مهم است، گفت: ما از این اسناد و شیوه انتقال آنها حفاظت می‌کنیم و همانطور که در اعلام دسترسی به این اسناد، زمان صرف کردیم تا آنها در امنیت کامل به کشور منتقل شوند، از شیوه‌های انتقال نیز حفاظت می‌کنیم و این شیوه‌های انتقال را به زودی منتشر نمی‌کنیم، اما اسناد را بزودی منتشر خواهیم کرد.

منبع: ایسنا
ارسال نظرات
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی : ۰
غیر قابل انتشار : ۰
یک مسلمان
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۵:۴۵ - ۱۴۰۴/۰۳/۱۸
0
0
یعنی چندنفرمسلح زنده درفلسطین نیست ودرمیان مردمی که بهخاکوخون کشی ده میشوندچنگلوله شلیک کند یازمان تحویل موادغذایی وغذاموشکی بهسمت صهیونها پرتاب شود چشم بینایی نیس که ببیند درزمان قانونشکنی قانونمداری ارزشی ندارد
امروز جمعه ۲۱ شهريور
امروز جمعه ۲۱ شهريور
امروز جمعه ۲۱ شهريور
امروز جمعه ۲۱ شهريور