تیتر امروز

محسن برهانی: باید به پایان رادیکالیسم سلام کنیم/فرصت دادن مردم، یک روز تمام خواهد شد/یا باید حاکمیت را قانع یا انقلاب کنیم!/ سهم من از سفره انتخابات زندان بود
لایحه‌های اجرا نشده، فیلترینگ و مسعود پزشکیان با یک حقوقدان و استاد دانشگاه:

محسن برهانی: باید به پایان رادیکالیسم سلام کنیم/فرصت دادن مردم، یک روز تمام خواهد شد/یا باید حاکمیت را قانع یا انقلاب کنیم!/ سهم من از سفره انتخابات زندان بود

محسن برهانی، حقوقدان و استاد دانشگاه مهمان یکی دیگر از برنامه‌های «میدان پاستور» بود؛ او معتقد است که باید به دولت پزشکیان فرصت داد، هر چند که فرصت دادن مردم یک روز تمام خواهد شد.
داروی دستروسل برای نخستین بار در ایران به تولید رسیده/ این دارو تقریبا در صد در صد موارد، باعث کاهش علائم و موجب نجات بیمار از مرگ شده/ بیماران در حوزه سلول‌درمانی نباید برای درمان، هزینه‌های بی‌حاصل داشته باشند
ناصر اقدمی، مدیرعامل شرکت زیست بازساختی تسکین در حاشیه چهارمین نمایشگاه و همایش بین‌المللی IPH 2025 خبر داد

داروی دستروسل برای نخستین بار در ایران به تولید رسیده/ این دارو تقریبا در صد در صد موارد، باعث کاهش علائم و موجب نجات بیمار از مرگ شده/ بیماران در حوزه سلول‌درمانی نباید برای درمان، هزینه‌های بی‌حاصل داشته باشند

چهارمین نمایشگاه و همایش بین المللی بیمارستان‌ها و مراکز درمانی (IPH ۲۰۲۵) به مدت سه روز در تاریخ‌های ۱۲ تا ۱۴ شهریور ماه)، در محل مرکز همایش‌های بین المللی صدا و سیما، با حضور میهمانان خارجی...
اسنپ‌بک؛ بازگشت تحریم‌ها یا بازگشت کابوس اقتصادی؟/ بلاتکلیفی طلاهای بابک زنجانی/ مهمترین دغدغه کارگران چیست؟
مجله اقتصادی دیدارنیوز با اجرای لیلا قصاب‌زاده

اسنپ‌بک؛ بازگشت تحریم‌ها یا بازگشت کابوس اقتصادی؟/ بلاتکلیفی طلاهای بابک زنجانی/ مهمترین دغدغه کارگران چیست؟

این بیست و چهارمین برنامه مجله اقتصادی دیدارنیوز است که با اجرای لیلا قصاب‌زاده به بررسی آخرین اخبار اقتصادی ایران و جهان در هفته گذشته می‌پردازد و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم شما مخاطبان...

خشکسالی در ایران؛ کاهش ۴۰ درصدی بارش‌ها

ایران در سال آبی جاری تا ۱۲ خرداد، ۴۰.۴ درصد با کاهش بارش رو‌به‌رو بوده و طی این مدت ۱۳۱.۵ میلی‌متر بارش دریافت کرده این در حالی است که میانگین بلندمدت بارش کشوری در این بازه زمانی ۲۲۰.۷ میلیمتر بوده است.

کد خبر: ۱۸۵۳۹۹
۱۱:۴۱ - ۱۷ خرداد ۱۴۰۴

خشکسالی در ایران؛ کاهش ۴۰ درصدی بارش‌ها

دیدارنیوز: بر اساس داده‌های سازمان هواشناسی، کشور در سال آبی جاری تا ۱۲ خرداد،۴۰.۴ درصد با کاهش بارش رو‌به‌رو بوده و طی این مدت ۱۳۱.۵ میلی‌متر بارش دریافت کرده این در حالی است که میانگین بلندمدت بارش کشوری در این بازه زمانی ۲۲۰.۷ میلیمتر بوده است.

بر اساس داده‌های سازمان هواشناسی طی هفت روز گذشته منتهی به ۱۲ خردادماه ۰.۱ میلیمتر بارش در این بازه زمانی دریافت شده که این میزان در بلندمدت ۱.۴ میلیمتر است بنابراین ۹۰.۲ درصد بارش کمتر در این بازه زمانی دریافت شده است.

از ابتدای ماه جاری منتهی به ۱۲ خردادماه در کشور به‌طور میانگین ۰.۷ میلیمتر بارش ثبت شده، در حالی که میزان آن در بلندمدت ۳ میلیمتر است. در نتیجه ۷۸.۵ درصد با کاهش بارش نسبت به بلند مدت رو‌به‌رو بوده‌ایم.

از ابتدای فصل جاری تا ۱۲ خردادماه به‌طور میانگین ۳۱.۸ میلیمتر بارش در کشور دریافت شده که نسبت به میانگین ۵۸.۷ میلیمتری بارش در بلندمدت، ۴۵.۹ درصد کاهش بارندگی را نشان می‌دهد.

از ابتدای سال جاری تا ۱۲ خردادماه به‌طور میانگین ۱۳۱.۵ میلیمتر بارش در کشور ثبت شده که نسبت به میانگین بلند مدت (۲۲۰.۷ میلیمتر) با کاهش ۴۰.۴ درصدی بارش رو‌به‌رو هستیم.

جدول اطلاعات پهنه‌ای بارش استان‌ها از ابتدای سال آبی جاری (اول مهرماه سال گذشته) نشان می‌دهد همه استان‌ها نسبت به میانگین بلندمدت بارش کمتری دریافت کرده‌اند. در این زمینه هرمزگان بدترین وضعیت را تجربه می‌کند چراکه ۷۵.۷ درصد کمتر از حد نرمال طی سال آبی جاری بارش دریافت کرده است.

استان تهران نیز از جمله استان‌هایی است که با کم‌بارشی رو‌به‌رو بوده است. در حالی که میانگین بارش تهران در بلند مدت ۲۵۵.۵ میلیمتر است ولی در سال آبی جاری تنها به‌طور میانگین ۱۳۰.۹ میلیمتر بارش دریافت کرده است که نشاندهنده کاهش ۴۸.۸ درصدی بارش در این استان است.

شروع سال آبی در ایران از ابتدای پائیز است. به این ترتیب یک سال آبی در ایران از ۱ مهرماه شروع می‌شود و تا ۳۱ شهریور سال بعد ادامه می‌یابد.

منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز شنبه ۱۵ شهريور
امروز شنبه ۱۵ شهريور
امروز شنبه ۱۵ شهريور
امروز شنبه ۱۵ شهريور