تیتر امروز

فیروزه صابر: همه باید «نه به جنگ» را فریاد بزنند/نگاه کلان نهادهای مدنی به موضوعات در هم تنیده سیاسی اجتماعی/ جنگ در ضدیت کامل با زندگی است
گفت و گوی دیدار با یک فعال مدنی و اجتماعی

فیروزه صابر: همه باید «نه به جنگ» را فریاد بزنند/نگاه کلان نهادهای مدنی به موضوعات در هم تنیده سیاسی اجتماعی/ جنگ در ضدیت کامل با زندگی است

صدور بیانه مشترک بین تشکل‌ها و نهاد‌های مدنی اجتماعی با پرداختن به موضوع جنگ و نگاه ویژه به موضوع ضدیت جنگ با زندگی در این بیانه، بهانه گفت‌و‌گو با فیروزه صابر فعال مدنی شد.
ضوابط جدید برای فروش آنلاین طلا/ خروج گسترده کارگران افغان؛ بازار داخلی توان جایگزینی دارد؟/ گرانی‌ها در تره‌بار دیده شد!
مجله اقتصادی دیدارنیوز با اجرای لیلا قصاب‌زاده

ضوابط جدید برای فروش آنلاین طلا/ خروج گسترده کارگران افغان؛ بازار داخلی توان جایگزینی دارد؟/ گرانی‌ها در تره‌بار دیده شد!

این نوزدهمین برنامه مجله اقتصادی دیدارنیوز است که با اجرای لیلا قصاب‌زاده به بررسی آخرین اخبار اقتصادی ایران و جهان در هفته گذشته می‌پردازد و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم شما مخاطبان...
پلن B ایران و آمریکا چیست؟/ ماشه یا مذاکره؛ دیپلماسی بر سر دو راهی/ ترامپ: برای مذاکره با ایران عجله‌ای نداریم
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

پلن B ایران و آمریکا چیست؟/ ماشه یا مذاکره؛ دیپلماسی بر سر دو راهی/ ترامپ: برای مذاکره با ایران عجله‌ای نداریم

این صد و نهمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
اداره کل زندان‌های استان تهران اعلام کرد

تتلو درخواست ملاقات با مقامات قضایی نداشته است

طبق اعلام اداره کل زندان‌های استان تهران، یک رسانه به نقل از یک مقام آگاه مدعی شده است که تتلو چند روز قبل از مسمومیت درخواست ملاقات با یکی از مقامات قوه‌قضاییه و ملاقات با همسرش را داشته، اما موافقت نمی‌شود. براساس گزارش اداره کل زندان‌های استان تهران، این ادعا صحت ندارد. 

کد خبر: ۱۸۵۰۸۵
۱۶:۳۷ - ۱۰ خرداد ۱۴۰۴

تتلو درخواست ملاقات با مقامات قضایی نداشته است

دیدارنیوز: اداره کل زندان‌های استان تهران با انتشار اطلاعیه‌ای ادعا‌های مطرح شده در یکی از رسانه‌ها در رابطه با جزئیات مسمومیت امیرحسین مقصودلو معروف به تتلو را تکذیب کرد. 

قوه قضاییه اعلام کرد: در پی طرح برخی ادعا‌های نادرست از سوی یکی از رسانه‌ها در رابطه با جزئیات مسمومیت امیرحسین مقصدلو معروف به تتلو، اداره کل زندان‌های استان تهران اطلاعیه‌ای این درخصوص صادر کرد. 

این رسانه در بخشی از گزارش خود مدعی شده است که امیرحسین مقصودلو پنجشنبه ۸ خرداد ماه ۱۴۰۴، ساعت ۱۱ و ۴۵ دقیقه شب دچار مسمومیت شده و به بیمارستان انتقال پیدا کرده است. 

این در حالی است که مستندات و گزارش رسمی ثبت شده در رابطه با امیرحسین مقصودلو نشان می‌دهد مطلب منتشره صحت ندارد. 

این رسانه در بخش دیگری از گزارش خود به نقل از یک مقام آگاه مدعی شده است که تتلو چند روز قبل از مسمومیت درخواست ملاقات با یکی از مقامات قوه‌قضاییه و ملاقات با همسرش را داشته، اما موافقت نمی‌شود.

براساس گزارش اداره کل زندان‌های استان تهران، این ادعا نیز صحت ندارد. 

در رابطه با ادعای مطرح شده در مورد درخواست امیرحسین مقصودلو برای ملاقات با مسئولان قوه قضاییه، وی هیچگونه درخواستی به مسئولان زندان مبنی بر ملاقات با مقامات قضایی مطرح نکرده است. 

همچنین، نامبرده از زمان ورود به زندان طبق مقررات قانونی با خانواده خود ملاقات داشته و هر زمانی که درخواست ملاقات با خانواده خود را داشته این امکان برای وی فراهم شده حتی در همین مدتی که در بیمارستان بود هم امکان ملاقات با خانواده اش فراهم شد و مستندات آن در پرونده وی ثبت شده است.

امیرحسین مقصودلو ملقب به تتلو که به علت مسمومیت در یک مرکز درمانی بستری شده بود با تکمیل فرایند درمان و تایید پزشک متخصص، مرخص و ساعتی پیش به زندان برگشت.

ارسال نظرات
امروز يکشنبه ۲۹ تير
امروز يکشنبه ۲۹ تير
امروز يکشنبه ۲۹ تير
امروز يکشنبه ۲۹ تير