تیتر امروز

علی فرزین: صدای دانشجویان استان‌های دیگر به تهران نمی‌رسد/ هیچ فرقی بین دولت روحانی، رئیسی و پزشکیان نیست/ پویا درودی: دانشجویان برای خروج از ایران فقط بلیت رفت می‌گیرند/ به آینده ایران امید دارم
دیدار به مناسبت روز دانشجو برگزار کرد

علی فرزین: صدای دانشجویان استان‌های دیگر به تهران نمی‌رسد/ هیچ فرقی بین دولت روحانی، رئیسی و پزشکیان نیست/ پویا درودی: دانشجویان برای خروج از ایران فقط بلیت رفت می‌گیرند/ به آینده ایران امید دارم

دیدارنیوز به مناسبت روز دانشجو، یک نشست هم اندیشی با حضور دو دانشجو برگزار کرد تا به این بهانه ناگفته‌ها گفته شود.
اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور

این صد و سی و هفتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۱۷ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «پشت صحنه» با رئیس پیشین سازمان ملی جوانان

رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید

دیدارنیوز در برنامه «پشت صحنه» این بار میزبان رحیم عبادی، رئیس پیشین سازمان ملی جوانان بود. او معتقد است نسلی که روزی مخاطب سازمان ملی جوانان بود، امروز به میانسالی رسیده است.

۹۰۱ نفر زندانی آزاد شدند

مدیر کل زندان‌های استان تهران با تقدیر از عملکرد ستاد دیه گفت: بحمدالله طی سال گذشته، ۹۰۱ نفر زندانی نیازمند با جرم غیرعمد که جمعاً بالغ بر دو تریلیون و ۳۷۲ میلیارد ریال بدهکار بودند، آزاد شدند.

کد خبر: ۲۵۷۰۲
۱۱:۱۰ - ۲۳ ارديبهشت ۱۳۹۸

دیدارنیوز - به نقل از روابط عمومی نمایندگی ستاد دیه استان تهران، مصطفی محبی با بیان این مطلب گفت: با همت والای نیکوکاران استان و همکاری رؤسای دادگستری‌های تابعه در خصوص قبولی اعسارزندانیان نیازمند و گذشت سخاوتمندانه بسیاری از شکات و تلاش کارکنان ستاد دیه استان تهران، طی سال گذشته همزمان با پانزدهمین سال تأسیس این ستاد، تعداد ۹۰۱ نفر زندانی جرایم غیرعمد با مجموع بدهی دو تریلیون و ۳۷۲ میلیارد و ۲۰ میلیون و ۹۵۶ هزار و ۴۷۱ ریال و از طریق قبولی اعسار توسط مراجع قضائی و گذشت بخشی از طلب توسط شکات و کمک‌های نیکوکاران این نمایندگی آزاد شدند و به آغوش خانواده بازگشتند.

مدیر کل زندان‌های استان تهران و نایب رئیس هیأت امنای نمایندگی ستاد دیه استان تهران افزود: این تعداد زندانی نیازمند فاقد سوابق بزهکاری بودند و به دلیل جرایم غیرعمد مانند دیه حوادث ناشی از کار یا تصادف و یا بدهی غیر از کلاهبرداری در حبس به سر می‌بردند که از طریق قبولی اعسار توسط قضات و دریافت بخشی از طلب و رضایت سخاوتمندانه شکات با پرداخت ۲۱۴ میلیارد و ۵۹۸ میلیون و ۵۷۹ هزار و ۵۵۷ ریال آزاد شدند.

وی ادامه داد: نیکوکاران در مناسبت‌های مختلف سال گذشته مانند ایام ماه مبارک رمضان یا اعیاد و سوگواری‌های مذهبی و نیز پویش هفت سین خورشید گام‌های مؤثری برداشته و در کار خیر از یکدیگر پیشی گرفتند تا این مبلغ زیاد بدهی حل و فصل شود و افتخار بزرگ برای نمایندگی ستاد دیه استان تهران بیافرینند.

محبی در پایان گفت: طی ماه مبارک رمضان سال جاری نیز این روند ادامه خواهد یافت و نیکوکاران جهت اهدای کمک‌های مالی و آزادی زندانیان نیازمند واجد شرایط جرایم غیرعمد می‌توانند با حضور در غرفه‌های نمایندگی ستاد دیه استان تهران در بوستان‌های سطح شهر و یا از طریق تماس با شماره تلفن ۸۸۸۶۱۸۷۰ و یا مراجعه حضوری به نشانی خیابان کریمخان زند، خیابان سنایی، نبش اعرابی ۶، پلاک ۲۵، طبقه سوم و همچنین به سایت نمایندگی ستاد دیه استان تهران (نشانیwww.tehipro.ir ) با فعالیت‌های این نمایندگی و نیز نحوه ارسال کمک‌های مالی و آزادی زندانیان استان آشنا شوند.
منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز چهارشنبه ۱۹ آذر
امروز چهارشنبه ۱۹ آذر
امروز چهارشنبه ۱۹ آذر
امروز چهارشنبه ۱۹ آذر