تیتر امروز

استقبال ايران از مذاکره واقعی با آمریکا/ خط و نشان پزشکیان برای خودروسازان/ باید راهی برای مذاکره پیدا کرد
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

استقبال ايران از مذاکره واقعی با آمریکا/ خط و نشان پزشکیان برای خودروسازان/ باید راهی برای مذاکره پیدا کرد

این صد و سی و دومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۲۶ آبان ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
زیدآبادی: آنقدر بر سر مجلس فیلتر گذاشتند که امروز صدای رسایی‌ها و ثابتی‌ها را از آن می‌شنویم/ پشت شما، جمهوری اسلامی است!/ عبدالکریمی: پشت من، هیچکس نیست، خداست!/ ناتو، صهیونیست‌ها و رضا پهلوی، نمی‌توانند برای ما دموکراسی بیاورند
در مناظره دو فعال سیاسی در دیدارنیوز مطرح شد

زیدآبادی: آنقدر بر سر مجلس فیلتر گذاشتند که امروز صدای رسایی‌ها و ثابتی‌ها را از آن می‌شنویم/ پشت شما، جمهوری اسلامی است!/ عبدالکریمی: پشت من، هیچکس نیست، خداست!/ ناتو، صهیونیست‌ها و رضا پهلوی، نمی‌توانند برای ما دموکراسی بیاورند

در ادامه سلسله مناظرات دیدارنیوز در خصوص مسائل روز کشور و منافع ملی، میزبان بیژن عبدالکریمی، استاد فلسفه دانشگاه و احمد زیدآبادی، روزنامه نگار و فعال سیاسی بودیم که در ادامه می‌‌خوانید.
سجاد عبدالله‌پور: اگر بپرسید علم بهتر است یا ثروت قطعا می‌گویم علم/ در کار روی اصول اخلاقی‌ا‌م پا نگذاشتم/ فکر می‌کردم در دبی برایم فرش قرمز پهن می‌کنند، اما اینطور نبود
گفت‌وگوی دیدار با یک کارآفرین

سجاد عبدالله‌پور: اگر بپرسید علم بهتر است یا ثروت قطعا می‌گویم علم/ در کار روی اصول اخلاقی‌ا‌م پا نگذاشتم/ فکر می‌کردم در دبی برایم فرش قرمز پهن می‌کنند، اما اینطور نبود

دیدارنیوز در یکی از گفت‌و‌گو‌های ویژه خود به سراغ سجاد عبدالله‌پور، مهندس معمار و کارآفرین که این روز‌ها در دبی زندگی می‌کند، رفته و از او درباره لایه‌های پنهان و پیدا مهاجرت و کار کردن در یک...
قیمت طلا و سکه امروز شنبه ۱۰ خرداد ۱۴۰۴

طلا نوسانی شد/ قیمت سکه امامی +جدول

بازار طلا امروز با نوسانات افزایشی همراه شده است و قیمت هر سکه امامی با ۲۷۵ هزار تومان افزایش، با رقم ۷۲ میلیون و ۶۶۰ هزار تومان به ثبت رسید.

کد خبر: ۱۸۵۰۷۳
۱۴:۳۱ - ۱۰ خرداد ۱۴۰۴

طلا نوسانی شد/ قیمت سکه امامی +جدول

دیدارنیوز: قیمت طلا و سکه امروز شنبه ۱۰ خرداد ۱۴۰۴ با وجود افت اندک اونس جهانی طلا و هم‌راستا با رشد محدود قیمت دلار، نوسانات افزایشی را تجربه می‌کند؛ قیمت طلا در کانال ۶.۴ میلیونی قرار گرفته و قیمت سکه نیز در تمامی قطعات غیر از سکه بهار آزادی افزایش محدودی داشته است. گفتنی‌ست دلار امروز با نوسانات کوچک افزایشی همراه شده و در سقف کانال ۸۲ هزار تومانی معامله می‌شود.

قیمت طلا و سکه امروز نوسانی است. قیمت طلا که در زمان بازگشایی تا کانال ۶.۵ میلیونی پیش‌روی کرده بود، در این لحظه از این کانال عقب‌نشینی کرده و در سطح ۶ میلیون و ۴۰۰ هزار تومانی قرار گرفته است.

قیمت سکه نیز در تمامی قطعات افزایش محدودی داشته، با این حال، سکه بهار آزادی با نوسانات کاهشی همراه شده است.

طلا نوسانی شد/ قیمت سکه امامی +جدول

به‌نظر می‌رسد بازار در یک فاز انتظار قرار گرفته و درجا زده است. قیمت‌های ثبت شده در بازار طلا و سکه، مشابه قیمت‌های هفته گذشته بوده است و تغییر محسوسی مشاهده نمی‌شود؛ قیمت طلا همچنان در سطح ۶.۴ تا ۶.۵ میلیون تومانی در نوسان است و سکه نیز رفت و برگشتی از کانال ۷۲ به کانال ۷۳ میلیونی دارد.

بنابراین، معامله‌گران فعال در بازار‌های مالی، اخبار سیاسی روز‌های گذشته را به‌عنوان ریسک شناسایی نکرده‌اند و همچنان منتظر تحولات جدید سیاسی و اقتصادی هستند.

شایان ذکر است، قیمت اونس جهانی طلا امروز، با کاهش یک دلاری، با رقم ۳۲۸۹ دلار به ثبت رسیده است. همچنین دلار امروز رشد محدودی داشته و در این لحظه، با رقم ۸۲ هزار و ۷۰۰ تومان معامله می‌شود.

قیمت نقره کاهش یافت
قیمت اونس جهانی نقره با یک سنت افزایش، روی رقم ۳۳ دلار قرار گرفت؛ گرم نقره ۹۹۹ در بازار داخل با ۲۲۰ تومان کاهش، گرمی ۹۴ هزار و ۱۷۰ تومان به فروش رسید.

سکه بهار آزادی ساز مخالف زد
قیمت سکه امروز در تمامی قطعات غیر از سکه بهار آزادی افزایش محدودی یافت. قیمت سکه امامی با ۲۷۵ هزار تومان افزایش، با رقم ۷۲ میلیون و ۶۶۰ هزار تومان به ثبت رسید؛ سکه بهار آزادی، اما با کاهش ۱۲۵ هزار تومانی، روی رقم ۶۷ میلیون و ۲۸۵ هزار تومان قرار گرفت.

همچنین قیمت نیم سکه و ربع سکه با ۱۰۰ هزار تومان افزایش، به ترتیب با رقم‌های ۴۱ میلیون و ۷۰۰ هزار تومان و ۲۴ میلیون تومان ثبت شدند. قیمت سکه گرمی نیز با افزایش ۱۰۰ هزار تومانی، با رقم ۱۳ میلیون و ۶۰۰ تومان به ثبت رسید.

حباب سکه رشد کرد
حباب سکه امروز در تمامی قطعات افزایشی شد؛ حباب سکه امامی ۳۵۲ هزار تومان، سکه بهار آزادی ۳۲ هزار تومان، نیم سکه نیز ۱۵۴ هزار تومان، حباب ربع سکه ۱۲۶ هزار تومان و حباب سکه گرمی نیز ۱۱۳ هزار تومان افزایش یافت.

طلا نوسانی شد
بازار طلا امروز با نوسانات افزایشی همراه شده است. هر مثقال طلا در این لحظه، با ۱۲۰ هزار تومان افزایش، روی رقم ۲۸ میلیون و ۲۱ هزار تومان قرار گرفته است. هر گرم طلای ۱۸ عیار، با ۲۷ هزار و ۲۰۰ تومان افزایش، با رقم ۶ میلیون و ۴۶۷ هزار و ۲۰۰ تومان به فروش می‌رسد. قیمت طلای دست دوم نیز با ۲۶ هزار و ۸۷۹ تومان افزایش، با رقم ۶ میلیون و ۳۸۱ هزار و ۱۵ تومان به ثبت رسیده است.

ارسال نظرات