تیتر امروز

اندر مصائب یک وکالت انحصاری!/ عبدالصمد خرمشاهی، وکیل باسابقه: چرا باید یک عده خاص با تبعیض وارد مرحله مهمی مثل مرحله دادسرا بشوند؟/ محمد حسین ساکت، قاضی بازنشسته: تبصره ماده ۴۸ به خودی خود از مصادیق بارز رانت است
در گفت‌وگوی دیدار با دو حقوقدان بررسی شد

اندر مصائب یک وکالت انحصاری!/ عبدالصمد خرمشاهی، وکیل باسابقه: چرا باید یک عده خاص با تبعیض وارد مرحله مهمی مثل مرحله دادسرا بشوند؟/ محمد حسین ساکت، قاضی بازنشسته: تبصره ماده ۴۸ به خودی خود از مصادیق بارز رانت است

دیدار به سراغ دو تن از حقوقدان‌ها برجسته رفته و به تشریح وضعیت و مشقات خانواده افراد بازداشتی در اعتراضات دی‌ماه پرداخته است.
پوریا عالمی: ما برای بزرگ شدن، باید درخت پیشگی کنیم/فردای هفت سالگی من، خلق بی آیندگی بود!
دیدار گزارش می دهد

پوریا عالمی: ما برای بزرگ شدن، باید درخت پیشگی کنیم/فردای هفت سالگی من، خلق بی آیندگی بود!

«زندگی در سایه جنگ»، عنوان رویدادی کاربردی بود که به همت متولیانِ «آی قصه»، مرکز تولید و نشر صوتی قصه‌های کودک، و مدرسه دایناماینا و با همکاری مؤسسه خیریه رعد برگزار شد.
تعداد دستگیرشدگان بسیار گسترده است، در شهرستان‌ها نیز بسیار زیاد است/ از آقای اژه‌ای می‌خواهیم تا تسلیم این جوسازی‌ها نشود
مجتهدزاده، وکیل دادگستری در گفت‌و‌گو با مجله خبری دیدارنیوز:

تعداد دستگیرشدگان بسیار گسترده است، در شهرستان‌ها نیز بسیار زیاد است/ از آقای اژه‌ای می‌خواهیم تا تسلیم این جوسازی‌ها نشود

علی مجتهدزاده، وکیل دادگستری در گفت‌وگو با دیدارنیوز درباره اعتراضات دی‌ماه و وضعیت دستگیرشدگان می‌گوید: گرچه آمار رسمی از تعداد دستگیرشدگان اعلام نشده، اما آنچه می‌بینیم تعداد دستگیرشدگان بسیار...
اصغر جهانگیر خبر داد

فساد در فوتبال؛ اتهامات افراد در پرونده مس رفسنجان اعلام شد

اصغر جهانگیر، سخنگوی قوه قضائیه از صدور کیفرخواست برای متهمان پرونده فساد مس رفسنجان خبر داد و گفت: بر اساس اعلام رسمی، این پرونده که در تاریخ ۲۹ مهر ۱۴۰۳ تشکیل شده بود، پس از انجام تحقیقات و تکمیل مستندات، با صدور قرار نهایی و کیفرخواست وارد مرحله دادرسی شد. 

کد خبر: ۱۸۴۸۷۴
۱۲:۲۲ - ۰۶ خرداد ۱۴۰۴

فساد در فوتبال؛ اتهامات افراد در پرونده مس رفسنجان اعلام شد

دیدارنیوز: اصغر جهانگیر سخنگوی قوه قضاییه در بخشی از نشست خبری صبح امروز خود، از صدور کیفرخواست برای تعدادی از مسئولان سابق باشگاه فوتبال مس رفسنجان خبر داد.

وی گفت: بر اساس اعلام رسمی، این پرونده که در تاریخ ۲۹ مهر ۱۴۰۳ تشکیل شده بود، پس از انجام تحقیقات و تکمیل مستندات، با صدور قرار نهایی و کیفرخواست وارد مرحله دادرسی شد. 

جهانگیر با اعلام اختصاری عناوین متهمان در این پرونده اظهار کرد: آقای "م. ز" به اتهام پرداخت رشوه، اختلاس و تصرف غیرقانونی در بودجه دولت، آقای "ع. ع" به اتهام پرداخت رشوه، تحصیل مال از طریق نامشروع، خیانت در امانت و آقای "ف. م" به اتهام اخذ رشوه، آقای "س. م" به اتهام اخذ رشوه و آقای "پ. ر" به اتهام تحصیل مال از طریق نامشروع، آقای "م. د" به اتهام تحصیل مال از طریق نامشروع، آقای "ش. ز" به اتهام کلاهبرداری، آقای "ه. ب" به اتهام پرداخت رشوه، آقای "ع. ق" به اتهام پرداخت رشوه، خانم "ف. ح" به اتهام تحصیل مال از طریق نامشروع، آقای "ه. م" به اتهام کلاهبرداری به مبلغ ۲۵ میلیارد تومان، آقای "ج" به اتهام مشارکت در افشای اطلاعات، آقای "پ. ه" و آقای "ن. ه" به اتهام معاونت در اختلاس، آقای "خ. الف" به اتهام سوءاستفاده از موقعیت شغلی و ارائه گزارش خلاف واقع و آقای "م. ز" و آقای "ع. ع" به اتهام جعل سند عادی و استفاده از اسناد مجعول متهم‌اند.

وی گفت: در مورد این متهمان کیفرخواست صادر شد و پرونده جهت رسیدگی به دادگاه ارسال شد و به دادگاه کیفری ۲ رفسنجان رفت و این شعبه بعد از بررسی اوراق و محتویات پرونده نقایصی را در پرونده شناسایی کرد که در روند تحقیقات ابهاماتی وجود دارد؛ لذا قرار رفع نقص را صادر کرد و پرونده جهت رفع نقصی که در مورد تحقیقات گرفته شده بود به دادسرا اعاده شد تا پس از رفع نقص به شعبه اعاده شود.

وی گفت: اکنون پرونده در دادستانی در راستای رفع نقص اعلامی از دادگاه مفتوحه در حال تکمیل شدن است و در مورد آن نقایص نیابت در مورد بعضی از بخش‌های پرونده به تهران و به دیوان محاسبات و سایر مجموعه‌هایی که استعلام از آنها شده داده شده است و به محض اینکه پاسخ این استعلامات و نیابات واصل شد تکمیل تحقیقات در دادسرا صورت می‌گیرد و پس از تکمیل تحقیقات پرونده به دادگاه ارسال می‌شود، زیرا هنوز در مرحله دادسرایی است و حکمی صادر نشده است و فقط کیفرخواست بوده است. به دلیل اهمیت موضوع ما ابعاد این پرونده را در حدی که امکان اطلاع رسانیش بود مطرح می‌کنیم و امیدواریم که به سرعت پس از تشکیل دادگاه و رسیدگی نهایی مسائل تکمیلی را به عرض و نظر ملت عزیز برسانیم.

ارسال نظرات
امروز يکشنبه ۲۶ بهمن
امروز يکشنبه ۲۶ بهمن
امروز يکشنبه ۲۶ بهمن
امروز يکشنبه ۲۶ بهمن
پرطرفدارترین ها