تیتر امروز

آیا اسرائیل برای حمله بعدی آماده می‌شود؟/ پاسخ کوبنده‌تر ایران در صورت تکرار حمله/ چراغ سبز سنای آمریکا به ترامپ برای حمله دوباره
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

آیا اسرائیل برای حمله بعدی آماده می‌شود؟/ پاسخ کوبنده‌تر ایران در صورت تکرار حمله/ چراغ سبز سنای آمریکا به ترامپ برای حمله دوباره

این صد و چهارمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
روحی‌صفت: به هیچ وجه نمی‌توان به آتش‌بس کنونی بین ایران و اسرائیل امیدوار بود/ این آتش‌بس پایداری ندارد/ روایت متقی در تلویزیون درباره احتمال از سرگیری حملات اسرائیل تا حدی درست است
یک دیپلمات با سابقه وزارت امورخارجه در گفتگو با دیدارنیوز مطرح کرد

روحی‌صفت: به هیچ وجه نمی‌توان به آتش‌بس کنونی بین ایران و اسرائیل امیدوار بود/ این آتش‌بس پایداری ندارد/ روایت متقی در تلویزیون درباره احتمال از سرگیری حملات اسرائیل تا حدی درست است

به هیچ وجه نمی‌توان به آتش‌بس کنونی بین ایران و اسرائیل امیدوار بود. این آتش‌بس به هیچ عنوان، پایداری نداشته و ما در میانه راه قرار داریم. رژیم صهیونیستی، قطعا تلاش خواهد کرد که ضربات دیگری به...
حسین المدنی: خطر ترومای بین نسلی جدی است/ تاثیر روانی جنگ ممکن است تا آخر عمر باقی بماند/برای کودکان و نوجوانان فضای شاد مهیا کنید
گفت و گوی دیدار با روانشناس و استاد دانشگاه:

حسین المدنی: خطر ترومای بین نسلی جدی است/ تاثیر روانی جنگ ممکن است تا آخر عمر باقی بماند/برای کودکان و نوجوانان فضای شاد مهیا کنید

توجه به جنبه‌های سلامت روان مردم پس از جنگ ایران و اسراییل همچنان بهانه گفت و گوی دیدار با متخصصان و روانشناسان است. گفت‌و‌گو با دکتر سید حسین المدنی، روانشناس و استاد دانشگاه را بخوانید.
فرایند اعزام زائران تا ۱۰ خرداد برای انتقال بیش از ۸۵ هزار و ۸۵۰ نفر از زائران ایرانی ادامه خواهد داشت

زائران ایرانی هفته آینده به مکه می‌رسند

علیرضا بیات، رئیس سازمان حج و زیارت گفت: تا هفته آینده همه زائران مدینه به مکه منتقل می‌شوند و برای آغاز مناسک حج آماده می‌شویم.

کد خبر: ۱۸۴۷۷۶
۱۷:۲۰ - ۰۴ خرداد ۱۴۰۴

زائران ایرانی هفته آینده به مکه می‌رسند

دیدارنیوز: رئیس سازمان حج و زیارت گفت: شاهد هماهنگی خوبی در حج هستیم. تا هفته آینده همه زائران مدینه به مکه منتقل می‌شوند و برای آغاز مناسک حج آماده می‌شویم.

علیرضا بیات پس از ورود به مکه، با اشاره به اعزام ۶۱،۷۳۹ زائر ایرانی از ۱۵ اردیبهشت تا سوم خردادماه به عربستان، گفت: بیش از ۷۰ درصد زائران ایرانی با ۴۲۱ کاروان و ۲۵۲ پرواز و با کمترین تاخیر عملیات، انتقالشان انجام شد و در یک هفته آینده تمام زائران طبق برنامه وارد عربستان خواهند شد.

رئیس سازمان حج و زیارت ادامه داد: طبق برنامه تا پایان شنبه‌شب ۶۱،۷۳۹ زائر در قالب ۴۲۱ کاروان وارد عربستان شدند و شاهد هماهنگی خوبی در مجموعه‌های عملیاتی حج هستیم و درحال حاضر تلاش همکاران ما برای آخرین هماهنگی‌های لازم برای حضور زائران در مشاعر در ایام تشریق خواهد بود و کم و کیف تردد حجاج ایرانی با مسئولان عربستان توافق شده و کوپن‌های قربانی زائران نیز آماده شده است و تا هفته آینده همه زائران مدینه به مکه منتقل می‌شوند و برای آغاز مناسک حج آماده می‌شویم.

بیات با اشاره به آمار ۲۵۲ پروازی که در ۲۰روز آغازین عملیات انتقال زائران انجام شده است، اظهار کرد: ۲۱۱ پرواز زائران، با ناوگان ایران‌ایر انجام شد و تاکنون سهم ایرلاین سعودی ۴۱ پرواز بوده است که در مجموع شاهد نظم پروازی خوبی بوده‌ایم و حدود ۲۳هزار زائر باقیمانده نیز طبق برنامه تا ۱۰خرداد به کشور عربستان منتقل می‌شوند.

رئیس سازمان حج و زیارت با اشاره به ارائه حدود ۳۰ هزار خدمت درمانی و ویزیت سرپایی زائران در ۲۰ روز اخیر، گفت: از حجاج می‌خواهیم به توصیه‌های پیشگیرانه مرکز پزشکی نهایت توجه را داشته باشند تا در صحت و سلامت از این سفر بهره ببرند و به کشورمان بازگردند. تیم پزشکی خوبی در مکه و مدینه استقرار دارد و برای ارائه انواع خدمات عمومی و تخصصی به حجاج آمادگی داریم.

طبق اعلام سازمان حج و زیارت، فرایند اعزام زائران ایرانی تا ۱۰ خرداد برای انتقال بیش از ۸۵ هزار و ۸۵۰ نفر از زائران ایرانی ادامه خواهد داشت.

ارسال نظرات
امروز سه‌شنبه ۱۰ تير
امروز سه‌شنبه ۱۰ تير
امروز سه‌شنبه ۱۰ تير
امروز سه‌شنبه ۱۰ تير