تیتر امروز

گزارش دیدار از تاراجی که قدمت هشت ساله دارد

"گِلَک" را دزدیدند/ وزیرمیراث فرهنگی: مسوولیت جزایر کشور با مناطق آزاد است

موضوع بردن خاک جزیره هرمز در ایام نوروز ۱۴۰۴ توسط گردشگران چند روزی است که در صدر اخبار قرار گرفته، اما خوب است بدانید که این تاراج قدمت هشت ساله دارد و کلید آن از سال ۹۷ زده شد.
حسین سلاح‌ورزی: امسال، شاهد ضعیف‌تر شدن حکومت و فقیرتر شدن جامعه خواهیم بود/ عده‌ای با بلاهت و به بهانه مسئله حجاب بر طبل تفرقه در کشور می‌کوبند/ تداوم دولت رئیسی، کشور را به جای قله، راهی قعر دره می‌کرد!
در گفت‌وگوی دیدارنیوز با رئیس پیشین اتاق بازرگانی ایران مطرح شد

حسین سلاح‌ورزی: امسال، شاهد ضعیف‌تر شدن حکومت و فقیرتر شدن جامعه خواهیم بود/ عده‌ای با بلاهت و به بهانه مسئله حجاب بر طبل تفرقه در کشور می‌کوبند/ تداوم دولت رئیسی، کشور را به جای قله، راهی قعر دره می‌کرد!

در شرایطی که وضعیت معیشت و اقتصاد مردم به شکل بغرنجی درآمده، شاهد بلاهت و حماقت عده‌ای هستیم که خود را همواره هسته سخت قدرت و صاحبان کشور دانسته و با دستاویز قراردادن مسائلی نظیر حجاب بر طبل...
حضور زنان در ورزشگاه؛ از مجادله تا مناقشه سیاسی
دیدار در برنامه کنکاش بررسی کرد

حضور زنان در ورزشگاه؛ از مجادله تا مناقشه سیاسی

کنکاش در یکی دیگر از برنامه‌های خود به سراغ موضوع حضور زنان در ورزشگاه‌ها رفت و این موضوع را با یک روزنامه‌نگار ورزشی و یک جامعه‌شناس و هر دو از جامعه زنان بررسی کرد.

سفر زائران به کاظمین و سامرا متوقف شد

در پی ناآرامی‌های اخیر در کشور عراق، سازمان حج و زیارت توقف سفر زائران ایرانی به دو شهر زیارتی کاظمین و سامرا را تایید کرده است.

کد خبر: ۱۳۸۱۳۳
۱۲:۱۲ - ۱۰ مهر ۱۴۰۱

سفر زائران به کاظمین و سامرا متوقف شد

دیدارنیوز: سازمان حج و زیارت توقف سفر زائران ایرانی به دو شهر زیارتی عراق را تایید کرد.

سازمان حج و زیارت اعلام کرد: "فعلا" سفر زائران ایرانی به دو شهر زیارتی کاظمین و سامرا متوقف است.

این تصمیم در پی ناآرامی‌های اخیر عراق گرفته شده است. با این وجود، سفر زائران ایرانی به عراق همچنان برقرار است و اعزام به کربلا و نجف متوقف نشده است.

بنا بر اعلام رسانه‌های عراق، همزمان با فرا رسیدن سومین سالروز اعتراضات اکتبر ۲۰۱۹ در این کشور، شهر بغداد شنبه، نهم مهرماه ۱۴۰۱ شاهد حضور هزاران شهروند معترض در میدان التحریر و پل "الجمهوریه" حد فاصل میان این میدان و منطقه حفاظتی موسوم به منطقه سبز بود.

شهرهای سامرا و کاظمین که در نزدیکی بغداد واقع شده‌اند، آرامگاه امام دهم (محمد هادی) و امام یازدهم (حسن بن علی عسکری) و امام هفتم (موسی کاظم) و امام نهم شیعیان (محمد تقی) است.

منبع: ایسنا
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی