تیتر امروز

رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «پشت صحنه» با رئیس پیشین سازمان ملی جوانان

رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید

دیدارنیوز در برنامه «پشت صحنه» این بار میزبان رحیم عبادی، رئیس پیشین سازمان ملی جوانان بود. او معتقد است نسلی که روزی مخاطب سازمان ملی جوانان بود، امروز به میانسالی رسیده است.
علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد
گفت و گوی دیدار در برنامه «تیتر» با نماینده پیشین مجلس شورای اسلامی

علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد

«تیتر» در یکی دیگر از سری برنامه‌های خود و با توجه به اهمیت افزایش قیمت بنزین به سراغ یکی از نمایندگان پیشین مجلس و عضو کمیسیون انرژی رفت تا در مورد قیمت بنزین حقایق را برای مردم بگوید.
قیمت دلار امروز ۱ خرداد ۱۴۰۴

کاهش ۱۵۰۰ تومانی دلار در واکنش به ادامه مذاکرات

قیمت دلار امروز پنجشنبه، با کاهش ارزش در کانال ۸۲ هزار تومانی بازگشایی شد و نسبت به آخرین معامله روز چهارشنبه افت بیش از ۱۵۰۰ تومانی داشت.

کد خبر: ۱۸۴۶۲۰
۱۳:۵۰ - ۰۱ خرداد ۱۴۰۴

کاهش ۱۵۰۰ تومانی دلار در واکنش به ادامه مذاکرات

دیدارنیوز: روند تقاضا روز پنجشنبه نسبت به سایر روز‌های هفته جاری کمتر شده و بازار ارز انتظاری است.

قیمت دلار روز پنجشنبه در کانال ۸۲ هزار تومانی بازگشایی شد. قیمت دلار در لحظه نگارش این گزارش با رقم ۸۲ هزار و ۴۰۰ تومانی در حال معامله است و نسبت به آخرین معامله روز چهارشنبه کاهش هزار و ۵۵۰ تومانی دارد. روند تقاضا در بازار ارز کمتر از سایر روز‌های هفته جاری است و معامله‌گران نسبت به مبادله محتاط شده‌اند.

کاهش ۱۵۰۰ تومانی دلار در واکنش به ادامه مذاکرات

موضوعات سیاسی و اخبار و حاشیه‌ها در خصوص مذاکره میان ایران و آمریکا همچنان به بازار‌های مالی خط می‌دهد و معامله‌گران را در بلاتکلیفی قرار داده است.

اخبار مربوط به برگزاری دور پنجم مذاکره میان ایران و آمریکا که قرار است روز جمعه در رم پایتخت ایتالیا برگزار شود، روند کاهشی قیمت دلار در بازار پشت خطی چهارشنبه و معاملات نقدی روز پنجشنبه را رقم زد.

گفتنی است معاون دبیر شواری امنیت روسیه نیز در مصاحبه‌ای از حمایت ایران برای توافق با آمریکا اعلام آمادگی کرده است. وی اظهار داشت: «روسیه آماده است تا کمک‌های لازم را برای دستیابی به توافق‌های سودمند دو جانبه در مورد برنامه هسته‌ای ایران و همچنین در گفت‌و‌گو‌های بین ایران و ایالات متحده در مرحله فعلی ارائه دهد.» این سیگنال‌ها می‌تواند منجر به تثبیت قیمت دلار در منطقه فعلی شود.

تتر به کانال ۸۲ هزار تومانی برگشت

قیمت درهم روز پنجشنبه با کاهش ۴۵۰ تومانی با رقم ۲۲ هزار و ۴۰۰ تومانی معامله شد. قیمت تتر در لحظه نگارش این گزارش روی رقم ۸۲ هزار و ۵۰۰ تومانی در حال معامله است و نسبت به روز گذشته افت هزار و ۲۰۰ تومانی دارد.

قیمت پوند انگلیس روی رقم ۱۱۰ هزار و ۸۲۰ تومانی ایستاد. قیمت یورو نیز در سطح ۹۳ هزار و ۵۲۰ تومانی معامله شد.

دلار توافقی کاهشی شد

قیمت اسکناس دلار مرکز مبادله روز پنجشنبه اول خرداد کاهش ۱۵۲ تومانی داشت و روی رقم ۷۱ هزار و ۱۴۳ تومانی ایستاد. حواله دلار یا همان دلار توافقی در مرکز مبادله نیز افت ۱۴۹ تومانی داشت و با قیمت ۶۹ هزار و ۲۰۵ تومانی کشف شد.

برچسب ها: دلار قیمت دلار
ارسال نظرات
امروز دوشنبه ۱۷ آذر
امروز دوشنبه ۱۷ آذر
امروز دوشنبه ۱۷ آذر
امروز دوشنبه ۱۷ آذر