تیتر امروز

مذاکره فقط غیر مستقیم/ حمله به ایران؛ آغاز جنگ جهانی سوم/ سفر به تهران برای جلوگیری از وقوع جنگ
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مذاکره فقط غیر مستقیم/ حمله به ایران؛ آغاز جنگ جهانی سوم/ سفر به تهران برای جلوگیری از وقوع جنگ

این هشتاد و سومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
ادعای ترامپ: در حال گفتگوی مستقیم با ایران هستیم/ روز شنبه جلسه بزرگی با ایرانی‌ها خواهیم داشت
مسوولان جمهوری اسلامی چرا این خبر را اعلام نکردند؟ اگر واقعیت دارد، نباید به مردم ایران گفت؟

ادعای ترامپ: در حال گفتگوی مستقیم با ایران هستیم/ روز شنبه جلسه بزرگی با ایرانی‌ها خواهیم داشت

در شرایطی که مسوولان جمهوری اسلامی ایران از مذاکرات غیرمستقیم با آمریکا خبر داده‌اند و مخالف مذاکره مستقیم هستند، دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا دقایقی پیش از گفتگوهای مستقیم با ایران خبر داد.
گزارش دیدار از تاراجی که قدمت هشت ساله دارد

"گِلَک" را دزدیدند/ وزیرمیراث فرهنگی: مسوولیت جزایر کشور با مناطق آزاد است

موضوع بردن خاک جزیره هرمز در ایام نوروز ۱۴۰۴ توسط گردشگران چند روزی است که در صدر اخبار قرار گرفته، اما خوب است بدانید که این تاراج قدمت هشت ساله دارد و کلید آن از سال ۹۷ زده شد.
توئیتی که دردسرساز شد؛

عذرخواهی نویسنده «کتاب سبز» از مسلمانان

نویسنده فیلمنامه فیلم سینمایی «کتاب سبز» برای نوشتن توییت توهین‌آمیز درباره مسلمانان آمریکا، از آن‌ها عذرخواهی کرد.

کد خبر: ۱۸۴۵۹
۱۶:۰۰ - ۲۲ دی ۱۳۹۷

دیدارنیوزـ نیک واله‌لونگا فیلمنامه‌نویس «کتاب سبز» برای پست توییتی عذرخواهی کرده که در آن از یک روایت ردشده محافظه‌کاران که مدعی بود مسلمانان آمریکایی بعد از یازده سپتامبر مشغول شادی بودند، حمایت کرد.توئیتی که دردسرساز شد/عذرخواهی نویسنده «کتاب سبز» از مسلمانان

وی اکنون با صدور بیانیه‌ای اعلام کرده که قصد عذرخواهی دارد و افزوده است: من همه عمرم را برای این تلاش کردم که داستان غلبه بر تفاوت‌ها و پیدا کردن زمینه‌های مشترک را به صحنه بیاورم و از همه کسانی که به نوعی با «کتاب سبز» در ارتباط هستند عذرخواهی می‌کنم. به ویژه عمیقانه از ماهرشالا علی مهربان و درخشان و همه گروه مسلمانی که با صحبتم ناراحتشان کردم، عذر میخواهم.وی افزوده است: «کتاب سبز» درباره عشق، پذیرش و غلبه بر موانع است؛ و من هم بهتر خواهم شد.

او به دنبال انتشار این اطلاعیه، توییت خود را که چهارشنبه منتشر کرده بود، حذف کرد.

بلافاصله یکی از تهیه‌کنندگان این فیلم نیز بیانیه‌ای منتشر کرد و در آن ابراز داشت که توییت فیلمنامه‌نویس فیلم را توهین‌آمیز، خطرناک و مخالف ارزش‌های فیلم و تهیه‌کنندگانش می‌داند.

مضمون این توییت اول بار از سوی ترامپ در سال ۲۰۱۵ منتشر شده بود. وی گفته بود شاهد شادی مسلمانان با فروریختن برج‌های دوقلو بوده است. اما این سخنان آن زمان با مخالفت زیادی روبه رو شد.

فیلمنامه واله‌لونگا برمبنای تجربیات پدرش که در این فیلم ویگو مورتنسن نقش او را بازی کرده ساخته شده است. او در دهه ۱۹۶۰ راننده پیانیست دکتر دان شرلی با بازی علی بود و این دو در یک تور در جنوب آمریکا شرکت کرده بودند.

از آنجا که شرلی می‌دانست نمی‌تواند انتظار داشته باشد در تمام نقاط این کشور امنیت وجود داشته باشد، راننده‌ای سفیدپوست استخدام کرد که در یک باشگاه شبانه فعالیت و علاقه زیادی هم به استفاده از خشونت داشت. اختلاف نظر این دو ماجرا‌های مختلفی را در طول داستان رقم می‌زند.

البته خانواده دان شرلی به فیلم اعتراض کردند و بخشی از مسایل آن را واقعی ندانستند.

این فیلم که ساخته پیتر فارلی است، هفته پیش در مراسم گلدن گلوب موفق به کسب جایزه بهترین فیلم کمدی یا موزیکال، بهترین فیلمنامه و نقش مکمل مرد برای علی شد.

منبع:افکارنیوز

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی