تیتر امروز

مذاکره فقط غیر مستقیم/ حمله به ایران؛ آغاز جنگ جهانی سوم/ سفر به تهران برای جلوگیری از وقوع جنگ
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مذاکره فقط غیر مستقیم/ حمله به ایران؛ آغاز جنگ جهانی سوم/ سفر به تهران برای جلوگیری از وقوع جنگ

این هشتاد و سومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
ادعای ترامپ: در حال گفتگوی مستقیم با ایران هستیم/ روز شنبه جلسه بزرگی با ایرانی‌ها خواهیم داشت
مسوولان جمهوری اسلامی چرا این خبر را اعلام نکردند؟ اگر واقعیت دارد، نباید به مردم ایران گفت؟

ادعای ترامپ: در حال گفتگوی مستقیم با ایران هستیم/ روز شنبه جلسه بزرگی با ایرانی‌ها خواهیم داشت

در شرایطی که مسوولان جمهوری اسلامی ایران از مذاکرات غیرمستقیم با آمریکا خبر داده‌اند و مخالف مذاکره مستقیم هستند، دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا دقایقی پیش از گفتگوهای مستقیم با ایران خبر داد.
گزارش دیدار از تاراجی که قدمت هشت ساله دارد

"گِلَک" را دزدیدند/ وزیرمیراث فرهنگی: مسوولیت جزایر کشور با مناطق آزاد است

موضوع بردن خاک جزیره هرمز در ایام نوروز ۱۴۰۴ توسط گردشگران چند روزی است که در صدر اخبار قرار گرفته، اما خوب است بدانید که این تاراج قدمت هشت ساله دارد و کلید آن از سال ۹۷ زده شد.
آهنگساز و رهبر ارکستر کشور؛

نظر «لوریس چکناواریان» درباره سلیقه موسیقی امروز مردم

رهبر ارکستر سمفونیک تهران گفت: از نظر من سلیقه روز موسیقیایی باید به خوبی توسط مسئولین فرهنگی، موسیقیدانان و همچنین سایر هنرمندان مورد ارزیابی قرار گیرد تا ببینیم سطح سلیقه موسیقی به چه دلیل به اینجا رسیده است.

کد خبر: ۱۸۴۵۸
۱۵:۴۲ - ۲۲ دی ۱۳۹۷

دیدارنیوزـ لوریس چکناواریان آهنگساز و رهبر ارکستر کشور در گفت و گو با میزان، در خصوص  آخرین وضعیت جسمانی خود گفت: خدا را شکر می‌کنم که در سن هشتاد و یک سالگی همچنان سر زنده و شاداب به موسیقی عشق می‌ورزم. موسیقی برای من همه زندگی است و هم اکنون با تمام انرژی مشغول کار هستم.

وی درباره فعالیت‌های خود در عرصه آهنگسازی اظهار کرد: واقعیت امر من هیچگاه از کار باز نمی‌ایستم و زمانی نیست که کاری را در دست نداشته باشم. امروز هم مشغول نوشتن چندین قطعه تازه هستم که به امید دوست هر چه سریعتر اخباری تازه درباره آن اعلام خواهم کرد.

 

رهبر ارکستر ملی ایران درباره آخرین وضعیت ساخت سمفونی دفاع مقدس تاکید کرد: نگارش سمفونی دفاع مقدس  چندی است به پایان رسیده و هم اکنون در انتظار نهایی شدن مراحل ساخت پروژه هستم. به نوعی پیش تولید اثر به پایان رسیده اما ساخت و اجرای آن هنوز به قطعیتی که مد نظر من بوده نرسیده است.

 

لوریس چکناواریان,اخبار هنرمندان,خبرهای هنرمندان,موسیقی

چکناواریان درباره موسیقی‌های برتر مخاطبان در سالهای اخیر اظهار کرد: واقعیت امر بحث موسیقی مردمی و سلیقه موسیقیایی امروز بحثی طویل و جامع است که نمی‌شود در یک کلام و چند جمله آن را به انتها رساند. این مساله کاملاً بنیادین و ریشه‌ای و اگر بخواهم در مورد ان چیزی بگویم به ساعت‌ها وقت احتیاج است.

این موسیقیدان برتر ایران در همین راستا خاطرنشان کرد: از نظر من سلیقه روز موسیقیایی باید به خوبی توسط مسئولین فرهنگی، موسیقیدانان و همچنین سایر هنرمندان مورد ارزیابی قرار گیرد تا ببینیم سطح سلیقه موسیقی به چه دلیل به اینجا رسیده است. باید دید برای ارتقا سلیقه مردمی چه کارهایی شده و چه کارهایی باید انجام شود. در هر صورت وظیفه هنرمند افزایش سطح سلیقه مردم است و این کار نیازمند تحلیل درست، تخصص و ممارست است.

 

رهبر ارکستر سمفونیک تهران با اشاره به فرارسیدن جشنواره فیلم فجر درباره تاثیر موسیقی بر سینما خاطرنشان کرد:  من در سینما بزرگ شده ام زیرا پدرم سینماهای زیادی در تهران ساخته است. کار اصلی من اپرا و سمفونی است اما موسیقی آثار سینمایی بسیاری را نوشته ام. سینما تاثیر متقابلی بر موسیقی دارد. تاثیری که به شخصه در بسیاری آثار آن را لمس کرده ام. البته من در ابتدای راه خود در موسیقی بیشتر در سینما فعالیت داشتم اما پس از گذشت سالها گرایشم به صورت مستقیم به سمفونی و اپرا معطوف شد و از سینما دورتر شدم.

منبع:سرپوش

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی