تیتر امروز

اندر مصائب یک وکالت انحصاری!/ عبدالصمد خرمشاهی، وکیل باسابقه: چرا باید یک عده خاص با تبعیض وارد مرحله مهمی مثل مرحله دادسرا بشوند؟/ محمد حسین ساکت، قاضی بازنشسته: تبصره ماده ۴۸ به خودی خود از مصادیق بارز رانت است
در گفت‌وگوی دیدار با دو حقوقدان بررسی شد

اندر مصائب یک وکالت انحصاری!/ عبدالصمد خرمشاهی، وکیل باسابقه: چرا باید یک عده خاص با تبعیض وارد مرحله مهمی مثل مرحله دادسرا بشوند؟/ محمد حسین ساکت، قاضی بازنشسته: تبصره ماده ۴۸ به خودی خود از مصادیق بارز رانت است

دیدار به سراغ دو تن از حقوقدان‌ها برجسته رفته و به تشریح وضعیت و مشقات خانواده افراد بازداشتی در اعتراضات دی‌ماه پرداخته است.
پوریا عالمی: ما برای بزرگ شدن، باید درخت پیشگی کنیم/فردای هفت سالگی من، خلق بی آیندگی بود!
دیدار گزارش می دهد

پوریا عالمی: ما برای بزرگ شدن، باید درخت پیشگی کنیم/فردای هفت سالگی من، خلق بی آیندگی بود!

«زندگی در سایه جنگ»، عنوان رویدادی کاربردی بود که به همت متولیانِ «آی قصه»، مرکز تولید و نشر صوتی قصه‌های کودک، و مدرسه دایناماینا و با همکاری مؤسسه خیریه رعد برگزار شد.
تعداد دستگیرشدگان بسیار گسترده است، در شهرستان‌ها نیز بسیار زیاد است/ از آقای اژه‌ای می‌خواهیم تا تسلیم این جوسازی‌ها نشود
مجتهدزاده، وکیل دادگستری در گفت‌و‌گو با مجله خبری دیدارنیوز:

تعداد دستگیرشدگان بسیار گسترده است، در شهرستان‌ها نیز بسیار زیاد است/ از آقای اژه‌ای می‌خواهیم تا تسلیم این جوسازی‌ها نشود

علی مجتهدزاده، وکیل دادگستری در گفت‌وگو با دیدارنیوز درباره اعتراضات دی‌ماه و وضعیت دستگیرشدگان می‌گوید: گرچه آمار رسمی از تعداد دستگیرشدگان اعلام نشده، اما آنچه می‌بینیم تعداد دستگیرشدگان بسیار...
دستیابی به تفاهم پیش‌شرط هر حرکت در مسیر توسعه است

پزشکیان: امروز نیازمند اصلاح روندها و تقویت تعامل با مردم هستیم

مسعود پزشکیان، رئیس‌جمهوری در دیدار با اعضای مجمع یاران توسعه آذربایجان گفت: امروز نیازمند اصلاح روندها، ارتقای آستانه تحمل، تقویت تعامل با مردم و بهره‌گیری از ظرفیت‌های مردمی در تحقق اهداف ملی هستیم.

کد خبر: ۱۸۴۵۷۴
۱۳:۱۶ - ۳۱ ارديبهشت ۱۴۰۴

پزشکیان: امروز نیازمند اصلاح روندها و تقویت تعامل با مردم هستیم

دیدارنیوز: رئیس جمهور گفت: آذربایجان غربی با بهره‌مندی از موقعیت ممتاز جغرافیایی، هم‌مرزی و هم‌جواری با چند کشور، معادن غنی و جاذبه‌های گردشگری متنوع، از توانمندی‌هایی برخوردار است که در صورت بالفعل‌سازی می‌توانند نقشی برجسته در رشد و توسعه منطقه ایفا کنند.

مسعود پزشکیان، شامگاه سه‌شنبه در دیدار با اعضای مجمع یاران توسعه آذربایجان، بر ضرورت پرهیز از اختلافات، بازنگری در شیوه‌ها و عملکرد‌ها و دستیابی به تفاهم بر مبنای نقاط اشتراک تأکید کرد و این مولفه‌ها را پیش‌شرط هرگونه حرکت مؤثر در مسیر توسعه کشور دانست.

رئیس جمهور با بیان اینکه چشم دوختن صرف به اقدام دولت و معطل ماندن برای دریافت اعتبارات دولتی، با توجه به چالش‌های متعدد کشور، راه به جایی نخواهد برد، تصریح کرد: امروز نیازمند اصلاح روندها، ارتقای آستانه تحمل، تقویت تعامل با مردم و بهره‌گیری از ظرفیت‌های مردمی در تحقق اهداف ملی هستیم.

پزشکیان با اشاره به ظرفیت‌های منحصر‌به‌فرد استان آذربایجان غربی افزود: این استان با بهره‌مندی از موقعیت ممتاز جغرافیایی، هم‌مرزی و هم‌جواری با چند کشور، معادن غنی و جاذبه‌های گردشگری متنوع، از توانمندی‌هایی برخوردار است که در صورت بالفعل‌سازی می‌توانند نقشی برجسته در رشد و توسعه منطقه ایفا کنند.

رئیس جمهور در ادامه از اعضای مجمع که متشکل از مدیران و نخبگان باسابقه در ادوار مختلف بودند، خواست با هدف‌گذاری دقیق و برنامه‌ریزی اثربخش، نقشه راهبردی توسعه استان آذربایجان غربی را تدوین کرده و برای بررسی، تصمیم‌گیری و اجرا به دولت ارائه کنند و در ادامه نیز تاکید کرد که دولت برای بررسی و اجرای این نقشه راه آمادگی کامل دارد.

پزشکیان تمام هدف دولت را تعالی ایران، ارتقای جایگاه ملی و عزت و سربلندی مردم این سرزمین عنوان کرد و با تأکید بر رویکرد عدالت‌محور دولت افزود: ما توسعه را منحصر به منطقه خاصی نمی‌دانیم، بلکه برای همه نقاط کشور، متناسب با ظرفیت‌ها، اقلیم و نیاز‌های خاص هر منطقه، برنامه‌ریزی متوازن خواهیم داشت.

ارسال نظرات
امروز شنبه ۲۵ بهمن
امروز شنبه ۲۵ بهمن
امروز شنبه ۲۵ بهمن
امروز شنبه ۲۵ بهمن
پرطرفدارترین ها