تیتر امروز

اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور

این صد و سی و هفتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۱۷ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «پشت صحنه» با رئیس پیشین سازمان ملی جوانان

رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید

دیدارنیوز در برنامه «پشت صحنه» این بار میزبان رحیم عبادی، رئیس پیشین سازمان ملی جوانان بود. او معتقد است نسلی که روزی مخاطب سازمان ملی جوانان بود، امروز به میانسالی رسیده است.
علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد
گفت و گوی دیدار در برنامه «تیتر» با نماینده پیشین مجلس شورای اسلامی

علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد

«تیتر» در یکی دیگر از سری برنامه‌های خود و با توجه به اهمیت افزایش قیمت بنزین به سراغ یکی از نمایندگان پیشین مجلس و عضو کمیسیون انرژی رفت تا در مورد قیمت بنزین حقایق را برای مردم بگوید.
مراسم پاسداشت شهدای خدمت در مجلس

پزشکیان: ترامپ گفت این‌ها می‌چاپند و می‌دزدند/ خودشان غارت‌گری و چپاول می‌کنند

مسعود پزشکیان، رئیس‌جمهوری با حضور در مجلس گفت: بعضی افراد برخی حرف‌ها را می‌زنند به نحوی که آدم شرمش می‌آید آنها را بگوید. ترامپ در عربستان گفت این‌ها می‌برند و می‌چاپند و می‌دزدند، در حالی که آنان خودشان در برابر دیدگان جهان غارت‌گری می‌کنند و چپاول می‌کنند.

کد خبر: ۱۸۴۵۵۰
۰۹:۱۳ - ۳۱ ارديبهشت ۱۴۰۴

پزشکیان: ترامپ گفت این‌ها می‌چاپند و می‌دزدند/ خودشان غارت‌گری و چپاول می‌کنند

دیدارنیوز: رئیس‌جمهور گفت: ترامپ در عربستان گفت، اینها می‌برند و می‌چاپند و می‌دزدند، در حالی که آنان خودشان در برابر دیدگان جهان غارت‌گری می‌کنند و چپاول می‌کنند.

مسعود پزشکیان صبح امروز چهارشنبه ۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۴، با حضور در مراسم پاسداشت شهدای خدمت که با حضور مقامات لشکری کشوری در مجلس شورای اسلامی برگزار شد، با اشاره به این‌که به جز شهید دریانوش با خانواده بقیه شهدای خدمت دیدار داشته است، اظهار کرد: چیزی که برایم عجیب و غیرمنتظره بود وضعیت اقتصادی آنان بود. خانه مادر شهید رییسی پایین‌تر از حد معمول بود. در تهران نیز به خانه ایشان رفتم. خانه ایشان در قسمت معمولی شهر بود. بقیه عزیزان نیز در خانه‌های سازمانی دولتی با زندگی معمولی زندگی می‌کردند. خانه استاندار آذربایجان شرقی نیز یک آپارتمان معمولی بود. معاندان ایران بروند به خانه‌های این عزیزان و زندگی‌شان را ببینند. پاکی، صداقت و سادگی گویاتر از همه حرف‌ها و تهمت‌هاست.

وی ادامه داد: مردم عزیز کشورمان علی‌رغم همه توطئه‌ها در کنار عزیزان‌شان ایستاده‌اند، چون آنان تمام خودشان را به میدان آورده‌اند و نمی‌شود برای این کار قیمت گذاشت. بسیاری از این عزیزان می‌توانستند خود و خانواده‌های‌شان طور دیگری زندگی کنند، اما این کار را نکردند.

وی گفت: بعضی افراد برخی حرف‌ها را می‌زنند به نحوی که آدم شرمش می‌آید آنها را بگوید. ترامپ در عربستان گفت اینها می‌برند و می‌چاپند و می‌دزدند، در حالی که آنان خودشان در برابر دیدگان جهان غارت‌گری می‌کنند و چپاول می‌کنند.

مطلب مرتبط:

ترامپ: اگر ایران شاخه زیتون را رد کند، چاره‌ای جز اعمال فشار حداکثری نداریم

پزشکیان ادامه داد: به این عزیزان که خدمتگزار مردم ایران هستند افتخار می‌کنم. خدا ما را شرمنده این عزیزان نکند. بنده هر کاری از دستم برمی‌آید برای خانواده‌های شهدای خدمت انجام می‌دهم. خدا به ما توان و قدرتی بدهد تا در مسیری که قدم برداشتیم و این عزیزان قدم برداشتند، ادامه دهیم.

ارسال نظرات
امروز سه‌شنبه ۱۸ آذر
امروز سه‌شنبه ۱۸ آذر
امروز سه‌شنبه ۱۸ آذر
امروز سه‌شنبه ۱۸ آذر