تیتر امروز

آیا اسرائیل برای حمله بعدی آماده می‌شود؟/ پاسخ کوبنده‌تر ایران در صورت تکرار حمله/ چراغ سبز سنای آمریکا به ترامپ برای حمله دوباره
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

آیا اسرائیل برای حمله بعدی آماده می‌شود؟/ پاسخ کوبنده‌تر ایران در صورت تکرار حمله/ چراغ سبز سنای آمریکا به ترامپ برای حمله دوباره

این صد و چهارمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
روحی‌صفت: به هیچ وجه نمی‌توان به آتش‌بس کنونی بین ایران و اسرائیل امیدوار بود/ این آتش‌بس پایداری ندارد/ روایت متقی در تلویزیون درباره احتمال از سرگیری حملات اسرائیل تا حدی درست است
یک دیپلمات با سابقه وزارت امورخارجه در گفتگو با دیدارنیوز مطرح کرد

روحی‌صفت: به هیچ وجه نمی‌توان به آتش‌بس کنونی بین ایران و اسرائیل امیدوار بود/ این آتش‌بس پایداری ندارد/ روایت متقی در تلویزیون درباره احتمال از سرگیری حملات اسرائیل تا حدی درست است

به هیچ وجه نمی‌توان به آتش‌بس کنونی بین ایران و اسرائیل امیدوار بود. این آتش‌بس به هیچ عنوان، پایداری نداشته و ما در میانه راه قرار داریم. رژیم صهیونیستی، قطعا تلاش خواهد کرد که ضربات دیگری به...
حسین المدنی: خطر ترومای بین نسلی جدی است/ تاثیر روانی جنگ ممکن است تا آخر عمر باقی بماند/برای کودکان و نوجوانان فضای شاد مهیا کنید
گفت و گوی دیدار با روانشناس و استاد دانشگاه:

حسین المدنی: خطر ترومای بین نسلی جدی است/ تاثیر روانی جنگ ممکن است تا آخر عمر باقی بماند/برای کودکان و نوجوانان فضای شاد مهیا کنید

توجه به جنبه‌های سلامت روان مردم پس از جنگ ایران و اسراییل همچنان بهانه گفت و گوی دیدار با متخصصان و روانشناسان است. گفت‌و‌گو با دکتر سید حسین المدنی، روانشناس و استاد دانشگاه را بخوانید.
وزیر میراث فرهنگی می‌گوید ما باور داریم که ادیان الهی، ریشه در یک حقیقت واحد دارند

در دیدار صالحی‌‌امیری و پاپ چه گذشت؟

صالحی امیری، نماینده ویژه رئیس جمهور در دیدار با پاپ لئون چهاردهم و وزیر امور خارجه واتیکان، از آمادگی ایران برای ایجاد فصل تازه‌ای از دیپلماسی معنوی و گفت‌وگوی بین ادیان در همکاریِ واتیکان سخن گفت.

کد خبر: ۱۸۴۴۸۱
۱۸:۴۸ - ۲۹ ارديبهشت ۱۴۰۴

در دیدار صالحی‌‌امیری و پاپ چه گذشت؟

دیدارنیوز: سیدرضا صالحی امیری، نماینده ویژه رئیس جمهور در دیدار با پاپ لئون چهاردهم و وزیر امور خارجه واتیکان، از آمادگی جمهوری اسلامی ایران با تکیه بر تجربه تمدنی و ظرفیت‌های زیارتی، برای ایجاد فصل تازه‌ای از دیپلماسی معنوی و گفت‌وگوی بین ادیان در همکاریِ واتیکان سخن گفت.

سیدرضا صالحی امیری، وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی در جریان سفر به واتیکان به عنوان نماینده ویژه رئیس جمهور برای شرکت در مراسم تحلیف پاپ لئون چهاردهم و ابلاغ پیام رسمی مسعود پزشکیان، با رهبر جدید کاتولیک‌های جهان و همچنین، اسقف اعظم ریچارد گالاگر، وزیر امور خارجه واتیکان دیدار و گفت‌و‌گو کرد. این دیدار‌ها با تمرکز و تاکید بر ظرفیت‌سازی مشترک برای تعمیق دیپلماسی زیارتی، ارتقاء گفت‌وگوی بین‌الادیانی و بازسازی نظم اخلاقی جهان معاصر از رهگذر مفاهیم معنوی، انجام شد.

صالحی‌امیری در دیدار با پاپ لئون چهاردهم گفت: ما باور داریم که ادیان الهی، ریشه در یک حقیقت واحد دارند؛ حقیقتی که انسان را به کرامت، محبت و صلح فرامی‌خواند. 

او با تأکید بر اینکه «ایران حامل پیامی فراتر از سیاست و مبتنی بر فرهنگ و تمدن است»، اظهار کرد: میراث فرهنگی ما، زبانی برای ارتباط جهانی است و این زبان، نیاز جهان امروز است برای ساختن آینده‌ای انسانی‌تر.

پاپ لئون چهاردهم نیز در این دیدار، ضمن تحسین عمق تاریخی و فرهنگی ملت ایران، گفت: ایمان، آن‌گاه که به زبان احترام و گفت‌و‌گو سخن بگوید، می‌تواند جهانی را از نو بسازد. ما از همه تلاش‌ها برای نزدیک کردن دل‌ها و ملت‌ها، استقبال می‌کنیم.

صالحی‌امیری پس از این دیدار، که آن را «فراتر از یک گفت‌و‌گو؛ بلکه تجلی یک فهم متقابل تمدنی» توصیف کرد و گفت: ما به واتیکان آمده‌ایم تا صدای ایرانِ فرهنگی، ایرانِ مؤمن، ایرانِ صلح‌طلب را به گوش جهان برسانیم. این دیدار، یک لحظه نمادین بود، اما بازتابی ماندگار خواهد داشت.

در دیدار صالحی‌‌امیری و پاپ چه گذشت؟

ایران آماده است نقشی فعال در بازطراحی مسیر‌های جهانی زیارتی و تبادل کاروان‌های صلح ایفا کند

وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی همچنین با اسقف اعظم ریچارد گالاگر، وزیر امور خارجه واتیکان دیدار و گفت‌و‌گو کرد. صالحی امیری با تأکید بر اینکه نام‌گذاری سال ۲۰۲۵ از سوی پاپ به عنوان «سال جهانی گردشگری زیارتی» باید مقدمه‌ای برای احیای نقش ادیان در بازآفرینی معنا در جهان آشوب‌زده امروز باشد، اظهار کرد: سال ۲۰۲۵ باید به یک نقطه عطف در پیوند دیپلماسی فرهنگی با دیپلماسی معنوی بدل شود؛ چراکه زیارت، تنها یک کنش آیینی نیست، بلکه روایت مشترک ملت‌ها از حقیقت، شفقت و صلح است.

او افزود: ایران با برخورداری از زیارتگاه‌های مقدس و با اتکاء به پیشینه‌ای تمدنی در حوزه میزبانی معنوی، آماده است نقشی فعال در بازطراحی مسیر‌های جهانی زیارتی، تبادل کاروان‌های صلح و توسعه ظرفیت‌های نخبگانی در حوزه گفت‌وگوی ادیان ایفا کند. آنچه امروز جهان نیاز دارد، بازگشت به فهم مشترک دینی از کرامت انسان و ارزش گفت‌و‌گو است.

رویکرد ایران در پیوند دادن مفهوم زیارت با صلح جهانی، بسیار دقیق و هوشمندانه است

اسقف اعظم ریچارد گالاگر، وزیر خارجه واتیکان نیز در این دیدار با استقبال از مواضع جمهوری اسلامی ایران در حوزه معنویت و همکاری بین‌الادیانی، اظهار کرد: رویکرد شما در پیوند دادن مفهوم زیارت با صلح جهانی، بسیار دقیق، هوشمندانه و منطبق بر روح آموزه‌های ادیان الهی است. کلیسای کاتولیک از هر تلاشی برای ارتقای همزیستی، تبادل معنوی و ایجاد مسیر‌های مشترک زیارتی حمایت می‌کند.

وزیر خارجه واتیکان با بیان اینکه مشارکت فعال ایران در برنامه‌های مرتبط با سال ۲۰۲۵ می‌تواند تقویت‌کننده هویت الهی انسان معاصر باشد، افزود: جمهوری اسلامی ایران ظرفیت‌های عظیمی در حوزه فرهنگ زیارتی، الهیات اسلامی و تعامل بین‌الادیانی دارد و ما مشتاق توسعه همکاری‌های دوجانبه و چندجانبه برای دستیابی به جهانی اخلاق‌محور و صلح‌آمیز هستیم.

ارسال نظرات
امروز سه‌شنبه ۱۰ تير
امروز سه‌شنبه ۱۰ تير
امروز سه‌شنبه ۱۰ تير
امروز سه‌شنبه ۱۰ تير