تیتر امروز

زهرا نژادبهرام: تصمیم گیران دوباره دارند راه را اشتباه می‌روند/ دارویی برای مقابله با بی حجابی کشف شده که ما نمی‌دانیم؟
گفت و گوی دیدار با یک فعال سیاسی اصلاح طلب درباره کلینیک ترک بی حجابی

زهرا نژادبهرام: تصمیم گیران دوباره دارند راه را اشتباه می‌روند/ دارویی برای مقابله با بی حجابی کشف شده که ما نمی‌دانیم؟

خبر راه اندازی کلینیک ترک بی حجابی دلیل گفت و گوی دیدارنیوز با زهرا نژاد بهرام فعال سیاسی اصلاح طلب شد. او معتقد است: راه‌اندازی کلینیک برای درمان جسم انسان است نه روح و اعتقادات مردم.
محمد قوچانی: با این قانون اساسی به توسعه نمی‌رسیم/ یک جریان معتقد است که توسعه خلاف شرع است/ تا یک جامعه مدنی شکل نگیرد، توسعه محقق نمی‌شود
واکاوی چرائی عدم توسعه در ایران در گفت‌وگوی دیدار با مدیر مسئول ماهنامه آگاهی نو

محمد قوچانی: با این قانون اساسی به توسعه نمی‌رسیم/ یک جریان معتقد است که توسعه خلاف شرع است/ تا یک جامعه مدنی شکل نگیرد، توسعه محقق نمی‌شود

اهمیت موضوع عدم توسعه در ایران بهانه گفت و گو با محمد قوچانی، روزنامه نگار شد؛ او معتقد است: در هر کشوری تا یک جامعه مدنی شکل نگیرد، توسعه محقق نمی شود.
لازم نیست خواص جایی بروند
افاضات اضافه

لازم نیست خواص جایی بروند

عوام الملک در نامه‌ای به حضرت مسعود نوشت: بر خلاف تبلیغات برخی از این رسانه‌های بیگانه وابسته، لازم هم نیست خواص جایی بروند. ما عوام خودمان داریم می‌رویم. داریم کم می‌شویم. داریم خودمان را می‌کشیم...

نظر ضرغامی درباره تخریب بافت تاریخی: اشتباه می‌کنند

وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی با بیان این‌که کمیته‌ای از کارشناسان مجرب درحال بررسی و مطالعه «طرح توسعه حرم شاهچراغ (ع)» (به وسعت ۵۷ هکتار در بافت تاریخی شیراز) هستند، گفت: آن‌هایی که فکر می‌کنند در سراسر کشور «بافت تاریخی» مشابه «بافت فرسوده» است و می‌شود بولدوزر گذاشت و همه را صاف کرد و بنا‌های جدید ساخت، حتما اشتباه می‌کنند.

کد خبر: ۱۱۷۷۸۰
۱۵:۲۵ - ۱۳ دی ۱۴۰۰

نظر ضرغامی درباره تخریب بافت تاریخی

دیدارنیوز ـ عزت‌الله ضرغامی که در سفر به استان‌هایی، چون سمنان، فارس (شیراز)، اصفهان، یزد، قم و ... با درخواست‌هایی برای تجدیدنظر در بافت تاریخی و یا مطالباتی از سوی مسؤولان استانی برای تخریب این بافت‌ها با این ادله که فرسوده شده‌اند و امکان ایجاد و تامین خدمات شهری وجود ندارد، مواجه شده است، در جمع خبرنگاران به بیان نظرش در این‌باره پرداخت و اظهار کرد: در شورای اداری قم با صراحت درباره بافت تاریخی صحبت کردم. بعضی‌ها تصور می‌کنند «بافت تاریخی»، یعنی «بافت فرسوده»، یک طوری خط‌کشی شده و دعوا‌های قبیله‌ای هم راه افتاده است و افراد همدیگر را متهم می‌کنند. بافت تاریخی بافت تاریخی است. اگر جایی هم بافت فرسوده است، آن‌جا هم بافت فرسوده است. مهم این است که نظر کارشناسی وزارت میراث فرهنگی و قوانین ثبتی ما چه ارزش‌گذاری‌ای روی آن بافت کرده است.

او همچنین بیان کرد: آن‌هایی که فکر می‌کنند در سراسر کشور بافت تاریخی مشابه بافت فرسوده است و می‌شود بولدوزر گذاشت و همه را صاف کرد و بنا‌های جدید ساخت حتما اشتباه می‌کنند. گول ظاهر فرسوده آن‌جا (بافت) را نباید بخورند، فرسوده هست، اما تاریخی است.

ضرغامی ادامه داد: ما با توجه به توصیه‌های آقای رییس‌جمهور در جلسه شورای اداری تلاش می‌کنیم در محوطه‌های که به عنوان بافت تاریخی ثبت شده است، اگر بنا‌های مشهور تاریخی وجود دارند، آن‌ها را با قوانینی که داریم حفظ کنیم. اگر جایی هیچ ربطی به بنای تاریخی ندارد و به بافت آسیبی می‌رساند با یک تصمیم‌گیری فنی و کارشناسی که کمیته‌ای برای این کار تشکیل شده است و مورد به مورد بررسی دقیق می‌کند، تا آن‌جایی که لازم است برای حل مشکلات کشور و حل مسائل توسعه‌ای که به مردم برمی‌گردد و باید رفع شود، نظر کارشناسی بدهد و ما موردی تصمیم می‌گیریم.

وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی تاکید کرد: بافت تاریخی یک ارزش بسیار جدی و روشن است که (وزارت) میراث فرهنگی به حسب مأموریت و با همه وجود و همچنین دولت از بافت تاریخی و میراث فرهنگی باید حفاظت و حمایت کنند.

ضرغامی مهرماه ۱۴۰۰ سفری به شیراز داشت که همزمان درباره اجرای طرح توسعه حرم شاهچراغ (ع) و تخریب بافت تاریخی اطراف آن صحبت‌های بحث‌برانگیزی مطرح شده بود. او که آن زمان از ارجاع طرح "لزوم بازنگری میراثی بودن ۲۰۰ خانه در بافت تاریخی شیراز" به هیأت کارشناسی سخن گفته بود، پس از گذشت سه ماه که درخواست‌های بسیاری از سوی استادان، کارشناسان، فعالان میراث فرهنگی و معماری برای جلوگیری از تخریب بافت تاریخی شیراز مطرح شده است، درباره آخرین اقدامات صورت‌گرفته در این‌باره در جمع خبرنگاران گفت: همان کمیته‌ای که توضیح دادم، درحال کار است. این کمیته متشکل از کارشناسانی مجرب است که سال‌ها در وزارت میراث این کار را انجام داده‌اند. آن‌ها روی این موضوع مطالعه می‌کنند و جلساتشان را گذاشته‌اند تا همه نیاز‌های آن‌جا را با حفظ جایگاه میراث فرهنگی حل کنند.

منبع: ایسنا
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی