تیتر امروز

دیدار نتانیاهو با ترامپ؛ حمله دوباره به ایران؟/ جدی بودن خطر ابرتورم در ایران/ محمد خاتمی: راهی جز اصلاحات وجود ندارد
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

دیدار نتانیاهو با ترامپ؛ حمله دوباره به ایران؟/ جدی بودن خطر ابرتورم در ایران/ محمد خاتمی: راهی جز اصلاحات وجود ندارد

این صد و چهل و دومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۴ دی‌ماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
شیرین هانتر: بزرگترین خطر این است که تهران فکر کند؛ مسئله نظامی آمریکا درباره ایران منتفی است/ تهران باید مستقیما و بدون واسطه با واشینگتن مذاکره کند/ نباید بگذاریم که نتانیاهو تنها کسی باشد که شرایط خاورمیانه را برای ترامپ تعریف می‌کند
گفت و گوی دیدار در برنامه «ایرانشهر» با استاد پیشین دانشگاه جرج تاون از واشینگتن

شیرین هانتر: بزرگترین خطر این است که تهران فکر کند؛ مسئله نظامی آمریکا درباره ایران منتفی است/ تهران باید مستقیما و بدون واسطه با واشینگتن مذاکره کند/ نباید بگذاریم که نتانیاهو تنها کسی باشد که شرایط خاورمیانه را برای ترامپ تعریف می‌کند

دیدارنیوز در برنامه «ایرانشهر» به سراغ شیرین هانتر، استاد برجسته و پیشین دانشگاه جرج تاون و تحلیلگر ارشد مسائل سیاسی رفته و موضوعات مختلف از تحولات ونزوئلا، سند ملی ایالات متحده، مذاکره ایران...
مهدی پازوکی: مذاکره یعنی تسلیم، تفکر اسراییلی‌هاست که تندرو‌ها آن را بیان می‌کنند/ حدادعادل با مصوبه تثبیت قیمت بنزین گفت به مردم عیدی دادم!/ طرفداران وفاق بانیان وضع موجود هستند
گفت و گوی دیدار در برنامه تیتر با یک اقتصاددان و استاد دانشگاه

مهدی پازوکی: مذاکره یعنی تسلیم، تفکر اسراییلی‌هاست که تندرو‌ها آن را بیان می‌کنند/ حدادعادل با مصوبه تثبیت قیمت بنزین گفت به مردم عیدی دادم!/ طرفداران وفاق بانیان وضع موجود هستند

«تیتر» در یکی دیگر از برنامه‌های خود میزبان مهدی پازوکی استاد دانشگاه و اقتصاددان بود؛ در این برنامه تخصصی درباره دلایل افزایش قیمت ارز و بحران‌های اقتصادی صحبت شد، ببینید و بخوانید.
مدیرکل امور انرژی و مشتریان شرکت توانیر می‌گوید حدود ۷۵ درصد مشترکان برق، زیر الگوی مصرف قرار دارند

قبض‌ برق پرمصرف‌ها تا ۴۰ درصد گران‌تر می‌شود

عبدالامیر یاقوتی، مدیرکل امور انرژی و مشتریان شرکت توانیر گفت: مشترکان بسیار پرمصرف یعنی کسانی که بیش از دو و نیم برابر الگوی مصرف، برق استفاده می‌کنند با افزایش قابل توجهی روبه‌رو خواهند شد. برای مثال، قبض برق یک مشترک با پنج برابر مصرف، ممکن است از ۲ میلیون و ۷۰۰ هزار تومان به حدود ۴ میلیون تومان برسد که معادل رشد ۴۰ درصدی است که پیش‌بینی می‌شود اول خرداد ماه اجرایی شود.

کد خبر: ۱۸۴۴۳۲
۱۹:۵۲ - ۲۸ ارديبهشت ۱۴۰۴

قبض‌ برق پرمصرف‌ها تا ۴۰ درصد گران‌تر می‌شود

دیدارنیوز: مدیرکل امور انرژی و مشتریان شرکت توانیر با اشاره به نهایی‌نشدن جزئیات تعرفه‌های جدید برق، تأکید کرد ۷۵ درصد از مشترکان که زیر الگوی مصرف هستند، افزایش چشمگیری در قبوض خود نخواهند دید و بیشترین تأثیر افزایش قیمت بر مشترکان پرمصرف خواهد بود.

عبدالامیر یاقوتی، در گفت‌وگویی رادیویی با تأکید بر اینکه هنوز جزئیات نهایی نشده، گفت: تغییر تعرفه‌ها در حوزه خانگی برای مشترکان زیر الگوی مصرف بسیار ناچیز خواهد بود. حدود ۷۵ درصد مشترکان برق، زیر الگوی مصرف قرار دارند و این گروه تنها با افزایشی حدود ۶ تا ۱۵ هزار تومان در ماه مواجه خواهند شد.

به گفته یاقوتی، اما مشترکان بسیار پرمصرف یعنی کسانی که بیش از دو و نیم برابر الگوی مصرف، برق استفاده می‌کنند با افزایش قابل توجهی روبه‌رو خواهند شد. برای مثال، قبض برق یک مشترک با پنج برابر مصرف، ممکن است از ۲ میلیون و ۷۰۰ هزار تومان به حدود ۴ میلیون تومان برسد که معادل رشد ۴۰ درصدی است که پیش‌بینی می‌شود اول خرداد ماه اجرایی شود.

او همچنین با اشاره به فشار موجود بر شبکه برق کشور، گفت: افزایش تعرفه‌ها یکی از ابزار‌های اصلاح الگوی مصرف است، اما مشکل اصلی، بهره‌وری پایین انرژی در کشور است. شدت مصرف انرژی در ایران بالاست و برای کاهش آن، باید همه بخش‌ها از جمله صنعت ساختمان، کشاورزی و حمل‌ونقل اصلاح شوند.

یاقوتی افزود: بخش زیادی از مصرف بالای انرژی در کشور ناشی از زیرساخت‌های غیراستاندارد است. مردم با وسایلی مصرف می‌کنند که ذاتاً پرمصرف هستند. مثل خودرو‌هایی که بنزین زیادی می‌سوزانند یا ساختمان‌هایی که عایق مناسبی ندارند.

مدیرکل امور انرژی توانیر همچنین با اشاره به پویش تنظیم دمای کولر‌ها روی ۲۵ درجه سانتیگراد، گفت: اگرچه امکانات برخی منازل محدود است، اما با همراهی مردم و اصلاح تدریجی زیرساخت‌ها، می‌توان از بحران‌های پیش‌رو عبور کرد.

وی در پایان با اشاره به تجربه موفق لامپ‌های کم‌مصرف، گفت: اگر از همین امروز تصمیم بگیریم تجهیزات پرمصرف تولید نشود، قطعاً در آینده شاهد کاهش مصرف انرژی خواهیم بود.

ارسال نظرات
امروز يکشنبه ۰۷ دی
امروز يکشنبه ۰۷ دی
امروز يکشنبه ۰۷ دی
امروز يکشنبه ۰۷ دی