تیتر امروز

اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور

این صد و سی و هفتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۱۷ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «پشت صحنه» با رئیس پیشین سازمان ملی جوانان

رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید

دیدارنیوز در برنامه «پشت صحنه» این بار میزبان رحیم عبادی، رئیس پیشین سازمان ملی جوانان بود. او معتقد است نسلی که روزی مخاطب سازمان ملی جوانان بود، امروز به میانسالی رسیده است.
علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد
گفت و گوی دیدار در برنامه «تیتر» با نماینده پیشین مجلس شورای اسلامی

علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد

«تیتر» در یکی دیگر از سری برنامه‌های خود و با توجه به اهمیت افزایش قیمت بنزین به سراغ یکی از نمایندگان پیشین مجلس و عضو کمیسیون انرژی رفت تا در مورد قیمت بنزین حقایق را برای مردم بگوید.
بیت کوین ماه گذشته حدود ۷۴ هزار دلار معامله می‌شد

بازگشت بیت‌کوین به کانال ۱۰۰ هزار دلاری

قیمت بیت کوین در معاملات روز پنجشنبه برای اولین‌بار از اوایل فوریه به ۱۰۰ هزار دلار رسید. بزرگ‌ترین ارز مجازی دنیا روند صعودی خود را آغاز کرده، اما هنوز هم پایین‌تر از رکورد ۱۰۹ هزار دلاری که در ژانویه به آن رسیده بود معامله می‌شود. 

کد خبر: ۱۸۳۹۷۵
۱۰:۳۰ - ۱۹ ارديبهشت ۱۴۰۴

بازگشت بیت‌کوین به کانال ۱۰۰ هزار دلاری

دیدارنیوز: بیت کوین با یک افزایش قیمت ۴.۷ درصدی طی یک روز، ۱۰۱۳۲۹ دلار و ۹۷ سنت در روز پنجشنبه معامله شد.

به نقل از رویترز، قیمت بیت کوین در معاملات روز پنجشنبه برای اولین‌بار از اوایل فوریه به ۱۰۰ هزار دلار رسید. قرارداد تجاری آمریکا و انگلیس می‌تواند نشانه‌ای باشد که جنگ تجاری دونالد ترامپ با سایر کشور‌های دنیا هم آرام می‌شود.

بیت کوین با یک افزایش قیمت ۴.۷ درصدی طی یک روز، ۱۰۱۳۲۹ دلار و ۹۷ سنت در روز پنجشنبه معامله می‌شد. بزرگ‌ترین ارز مجازی دنیا روند صعودی خود را آغاز کرده، اما هنوز هم پایین‌تر از رکورد ۱۰۹ هزار دلاری که در ژانویه به آن رسیده بود معامله می‌شود. 

قیمت ارز مجازی اتر از بلاکچین اتریوم هم بیش‌از ۱۴ درصد افزایش یافته و به ۲۰۵۰ دلار رسیده است.

ترامپ و کی‌یر استارمر، نخست‌وزیر انگلیس در روز پنجشنبه یک قرارداد تجاری را اعلام کردند که طبق آن عوارض ۱۰ درصدی بر کالا‌های انگلیسی واردشده به آمریکا پابرجا می‌ماند. انگلیس توافق کرد عوارض بر کالا‌های آمریکایی را از ۵.۱ درصد تا ۱.۸ درصد کاهش داده و دسترسی به کالا‌های آمریکایی را افزایش دهد.

این اولین قرارداد از زمان آغاز جنگ تجاری جهانی به‌دنبال تصمیم ترامپ برای وضع عوارض بر واردات از شرکای تجاری خود بوده‌ است. 

بیت کوین ماه گذشته حدود ۷۴ هزار دلار معامله می‌شد. تحلیلگران عقیده دارند این افزایش قیمت سریع تا ۱۰۰ هزار دلار در بحبوحه بهبود ریسک پذیری در بازار نشان می‌دهد بیت کویین می‌تواند به ۱۰۹ هزار دلار و فراتر از آن برسد.

قیمت بیت کوین و سایر ارز‌های مجازی از فوریه تا آوریل، به‌دنبال افزایش نگرانی تاجران درمورد اصلاحات آهسته‌تر از حد انتظار ترامپ درمورد ارز‌های مجازی، بشدت کاهش یافت.

آغاز وضع گسترده عوارض توسط ترامپ در اوایل آوریل تمایل سرمایه‌گذاران به پشتوانه‌های ایمنی مانند طلا را افزایش داد و ارزش بیت کوین و سایر ارز‌های مجازی به همراه بازار سهام و سایر سرمایه‌های مخاطره‌آمیز افت کرد.

سایر ارز‌های مجازی بهبود چندانی نداشته‌اند. اتر هنوز هم ۵۰ درصد پایین‌تر از رکورد اواخر ۲۰۲۴ معامله می‌شود.

منبع: تسنیم
برچسب ها: بیت کوین رمزارز
ارسال نظرات
امروز سه‌شنبه ۱۸ آذر
امروز سه‌شنبه ۱۸ آذر
امروز سه‌شنبه ۱۸ آذر
امروز سه‌شنبه ۱۸ آذر