تیتر امروز

اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور

این صد و سی و هفتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۱۷ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «پشت صحنه» با رئیس پیشین سازمان ملی جوانان

رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید

دیدارنیوز در برنامه «پشت صحنه» این بار میزبان رحیم عبادی، رئیس پیشین سازمان ملی جوانان بود. او معتقد است نسلی که روزی مخاطب سازمان ملی جوانان بود، امروز به میانسالی رسیده است.
علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد
گفت و گوی دیدار در برنامه «تیتر» با نماینده پیشین مجلس شورای اسلامی

علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد

«تیتر» در یکی دیگر از سری برنامه‌های خود و با توجه به اهمیت افزایش قیمت بنزین به سراغ یکی از نمایندگان پیشین مجلس و عضو کمیسیون انرژی رفت تا در مورد قیمت بنزین حقایق را برای مردم بگوید.

انتقاد سوده نجفی از شهرداری در پی طوفان تهران

سوده نجفی، عضو هیات رئیسه شورای شهر تهران از عملکرد شهرداری در روزهای طوفانی اخیر انتقاد کرد و گفت: بر اساس اعلام اورژانس ۲ شهروند در طوفان دو روز گذشته آسیب دیدند. بخشی از وظایف رفع خطر و ایمنی درختان، بر عهده شهرداری است، اما اقدامات کافی نبوده و به شهروندان خسارت زده است.

کد خبر: ۱۸۳۵۱۵
۱۷:۱۹ - ۰۹ ارديبهشت ۱۴۰۴

انتقاد سوده نجفی از شهرداری در پی طوفان تهران

دیدارنیوز: عضو هیات رئیسه شورای شهر تهران از عملکرد شهرداری در روزهای طوفانی اخیر انتقاد کرد.

به نقل از سایت شهر، سوده نجفی در سیصد و بیست و یکمین جلسه شورای اسلامی شهر تهران ضمن گرامیداشت روز شوراها، اظهار کرد: امیدواریم شورا‌ها در راستای عمل به وظیفه خود و توسعه آبادانی در کشور قدم بردارند.

وی افزود: بر اساس اعلام اورژانس ۲ شهروند در طوفان دو روز گذشته آسیب دیدند. بخشی از وظایف رفع خطر و ایمنی درختان، بر عهده شهرداری است، اما اقدامات کافی نبوده و به شهروندان خسارت زده است.

نجفی گفت: شهرداری نسبت به رفع خطر‌های موجود در سطح شهر اقدام کند و شهروندان نیز با رعایت ایمنی از خسارت وارد شدن به اموال و املاک خود جلوگیری کنند.

وی در خصوص افزایش مرخصی زایمان مادران به ۹ ماه بر اساس قانون، تصریح کرد: بر اساس گزارشاتی که از همکاران شهرداری به ما رسیده، قانون مرخصی ۲ هفته‌ای برای پدران اجرا نمی‌شود.

رئیس کمیته سلامت شورا با بیان اینکه کمک هزینه مهدکودک برای بانوان که صاحب فرزندان خردسال هستند، باید پرداخت شود، گفت: کمک هزینه مهدکودک صرفاً در زمان اشتغال بانوان کارمند است و بانوانی که در مرخصی زایمان برای فرزند دوم خود هستند، از خدمات مهدکودک برای فرزندان اول خود بهره‌مند نمی‌شوند.

مجید باقری معاون برنامه‌ریزی، توسعه سرمایه انسانی و امور شورای شهرداری تهران نیز گفت: کمک هزینه مهدکودک نسبت به قبل ۶ برابر افزایش یافته است. به هرشکل موارد مطرح شده پیگیری خواهد شد.

ارسال نظرات
امروز دوشنبه ۱۷ آذر
امروز دوشنبه ۱۷ آذر
امروز دوشنبه ۱۷ آذر
امروز دوشنبه ۱۷ آذر