تیتر امروز

عباس شیری: اگر توقفِ آسیب، جبران، التیام و ترمیم را به عنوان یک اصل بپذیری، با هر کسی می توانی صلح کنی، حتی با ابوسفیان!
رئیس دانشکده حقوق و علوم سیاسی دانشگاه تهران مطرح کرد

عباس شیری: اگر توقفِ آسیب، جبران، التیام و ترمیم را به عنوان یک اصل بپذیری، با هر کسی می توانی صلح کنی، حتی با ابوسفیان!

نگاهی به آئین اختتامیه ششمین همایش بین المللی صلح و حل منازعه، همراه با رونمایی کتاب «عدالت، به مثابه دوستی»، نوشته؛ سیو هان تان، ترجمه محمد هادی طلعتی که در محل دانشکده مطالعات جهانِ دانشگاه...
اعتصاب چرخ‌های جاده؛ صدای کامیون‌داران شنیده می‌شود؟/ پشت پرده قاچاق سوخت در ایران/ میوه‌خوردن هم تبدیل به یک چالش شد 
مجله اقتصادی دیدارنیوز با اجرای لیلا قصاب‌زاده

اعتصاب چرخ‌های جاده؛ صدای کامیون‌داران شنیده می‌شود؟/ پشت پرده قاچاق سوخت در ایران/ میوه‌خوردن هم تبدیل به یک چالش شد 

این شانزدهمین برنامه مجله اقتصادی دیدارنیوز است که با اجرای لیلا قصاب‌زاده به بررسی آخرین اخبار اقتصادی ایران و جهان در هفته گذشته می‌پردازد و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم شما مخاطبان...
جام حذفی فوتبال ایران

جشن قوها در خانه؛ سپاهان در ضربات پنالتی حذف شد

تیم ملوان انزلی با شکست سپاهان در ضربات پنالتی، شوک بزرگی به یکی از مدعیان قهرمانی وارد کرد و راهی نیمه نهایی جام حذفی فوتبال ایران شد.

کد خبر: ۱۸۳۳۸۴
۱۹:۴۳ - ۰۶ ارديبهشت ۱۴۰۴

جشن قوها در خانه؛ سپاهان در ضربات پنالتی حذف شد

دیدارنیوز: ملوان بندرانزلی موفق شد در یک‌چهارم نهایی جام حذفی فوتبال ایران و در ضربات پنالتی تیم سپاهان را از پیش رو بردارد و به نیمه نهایی راه یابد.

تیم‌های ملوان بندرانزلی و سپاهان اصفهان در یکی از حساس‌ترین دیدار‌های مرحله یک‌چهارم نهایی جام حذفی فوتبال ایران، در ورزشگاه سیروس قایقران به مصاف هم رفتند. این مسابقه مهیج در نهایت با تساوی بدون گل در ۱۲۰ دقیقه به پایان رسید و سرنوشت تیم برنده به ضربات پنالتی کشیده شد که تیم ملوان موفق شد با نتیجه ۴ بر ۲ تیم سپاهان را از پیش رو بردارد و به نیمه نهایی این رقابت‌ها برسد.

سپاهان که در این دیدار غایبان زیادی همچون مهدی لیموچی، ابوبکر کامارا، میلاد زکی‌پور، هادی محمدی و امین حزباوی را در اختیار نداشت، با تغییراتی در ترکیب به میدان آمد، اما همچنان از ستاره‌های سرشناسی، چون انزونزی، کاوه رضایی و پیام نیازمند بهره می‌برد. 

در سوی مقابل، مازیار زارع سرمربی ملوان، با میدان دادن به بازیکنان جوان و نیمکت‌نشینی تعدادی از مهره‌های اصلی تیمش، ترکیبی متفاوت را روانه میدان کرد. ملوانی‌ها بازی را تهاجمی آغاز کردند و چندین بار در نیمه نخست توسط محمد عمری و حسین صادقی تا آستانه باز کردن دروازه سپاهان پیش رفتند. 

در نیمه دوم، شدت حملات دو تیم بیشتر شد. رضا جعفری با حرکتی تماشایی جدی‌ترین فرصت ملوان را از دست داد و شوت قائم اسلامی‌خواه با واکنش عالی پیام نیازمند به کرنر رفت. در وقت‌های اضافه هم ملوان با دوندگی زیاد برتری نسبی داشت، اما در نهایت بی‌دقتی در ضربات آخر باعث شد کار به ضرر آنها پیش برود. 

در دقایق پایانی بازی، وحدت حنانوف مدافع سپاهان پس از برخورد شدید با رضا غندی‌پور و بازبینی VAR، از زمین مسابقه اخراج شد و سپاهان دقایق باقی مانده را ۱۰ نفره به پایان برد. 

داوری این مسابقه بر عهده وحید کاظمی بود که همراه با کمک‌های خود، قضاوت پرچالشی را پشت سر گذاشت. گل محبی در نیمه نخست به دلیل خطا مردود اعلام شد و درگیری‌های فیزیکی زیادی در طول بازی اتفاق افتاد. 

ترکیب دو تیم

ملوان: فرعباسی، ایری، افسرده، فلاح، صفرزاده، ثابت ایمانی (انتظاری)، صادقی، فرهان جعفری (اسلامی‌خواه)، عمری (عبدی)، رضا جعفری، رمضانی (غندی‌پور) 

سپاهان: نیازمند، دانشگر، حنانوف (اخراج ۱۱۸)، یزدانی (بن‌یدر)، گودرزی، یوسفی (حزباوی)، کریمی، انزونزی، محبی (اسدی)، شکاری، کاوه رضایی

کارت‌های زرد و قرمز

- سپاهان: دانشگر (۲۰)، گودرزی (۶۶)، کریمی (۸۸) 
- ملوان: صادقی (۱۲۰) 
- کارت قرمز: وحدت حنانوف (۱۱۸)

منبع: تسنیم
ارسال نظرات
امروز يکشنبه ۱۱ خرداد
امروز يکشنبه ۱۱ خرداد
امروز يکشنبه ۱۱ خرداد
امروز يکشنبه ۱۱ خرداد
پرطرفدارترین ها