تیتر امروز

اندر مصائب یک وکالت انحصاری!/ عبدالصمد خرمشاهی، وکیل باسابقه: چرا باید یک عده خاص با تبعیض وارد مرحله مهمی مثل مرحله دادسرا بشوند؟/ محمد حسین ساکت، قاضی بازنشسته: تبصره ماده ۴۸ به خودی خود از مصادیق بارز رانت است
در گفت‌وگوی دیدار با دو حقوقدان بررسی شد

اندر مصائب یک وکالت انحصاری!/ عبدالصمد خرمشاهی، وکیل باسابقه: چرا باید یک عده خاص با تبعیض وارد مرحله مهمی مثل مرحله دادسرا بشوند؟/ محمد حسین ساکت، قاضی بازنشسته: تبصره ماده ۴۸ به خودی خود از مصادیق بارز رانت است

دیدار به سراغ دو تن از حقوقدان‌ها برجسته رفته و به تشریح وضعیت و مشقات خانواده افراد بازداشتی در اعتراضات دی‌ماه پرداخته است.
پوریا عالمی: ما برای بزرگ شدن، باید درخت پیشگی کنیم/فردای هفت سالگی من، خلق بی آیندگی بود!
دیدار گزارش می دهد

پوریا عالمی: ما برای بزرگ شدن، باید درخت پیشگی کنیم/فردای هفت سالگی من، خلق بی آیندگی بود!

«زندگی در سایه جنگ»، عنوان رویدادی کاربردی بود که به همت متولیانِ «آی قصه»، مرکز تولید و نشر صوتی قصه‌های کودک، و مدرسه دایناماینا و با همکاری مؤسسه خیریه رعد برگزار شد.
تعداد دستگیرشدگان بسیار گسترده است، در شهرستان‌ها نیز بسیار زیاد است/ از آقای اژه‌ای می‌خواهیم تا تسلیم این جوسازی‌ها نشود
مجتهدزاده، وکیل دادگستری در گفت‌و‌گو با مجله خبری دیدارنیوز:

تعداد دستگیرشدگان بسیار گسترده است، در شهرستان‌ها نیز بسیار زیاد است/ از آقای اژه‌ای می‌خواهیم تا تسلیم این جوسازی‌ها نشود

علی مجتهدزاده، وکیل دادگستری در گفت‌وگو با دیدارنیوز درباره اعتراضات دی‌ماه و وضعیت دستگیرشدگان می‌گوید: گرچه آمار رسمی از تعداد دستگیرشدگان اعلام نشده، اما آنچه می‌بینیم تعداد دستگیرشدگان بسیار...
بحث‌های مربوط به جنجال داوری بازی استقلال و ملوان ادامه دارد

فینال حذفی و احتمال محرومیت داور VAR

دانیال مرادی، رئیس دپارتمان داوران در خصوص فینال جام حذفی توضیحاتی ارایه کرد و درباره صحنه بحث‌برانگیز این دیدار و اعتراض باشگاه ملوان گفت: پس از آخرین بررسی و آنالیز در صورت قطعی تلقی شدن اشتباه داور VAR براساس نظر نهایی گروه آنالیز کمیته داوران، وی تا نیم فصل محروم خواهد شد.

کد خبر: ۱۸۵۱۴۶
۱۹:۳۶ - ۱۱ خرداد ۱۴۰۴

فینال حذفی و احتمال محرومیت داور VAR

دیدارنیوز: رئیس دپارتمان داوری فدراسین فوتبال به تشریح عملکرد تیم داوری فینال جام حذفی بین استقلال و ملوان پرداخت.

به نقل از سایت فدراسیون فوتبال، دانیال مرادی رئیس دپارتمان داوران فوتبال با اشاره به عملکرد تیم داوری در فینال جام حذفی گفت: طبیعی است با توجه به حساسیت بازی و اهمیت آن تصمیم بر استفاده از بهترین داوران فصل بگیریم. موعود بنیادی فرد که نفر اول لیست داوران الیت است. کمک‌های او نیز ایلدرم و عطایی هستند که جزو بهترین‌ها هستند. احمد محمدی داور VAR بود که قضاوت‌های کم نقصی را به عنوان داور اول یا داور ویدئویی داشته است. فرهاد مروجی هم که AVAR بود چنین شرایطی داشت.

وی افزود: روند بازی با وجود تمام نکات قبل و هنگام مسابقه بسیار خوب از سوی داور مسابقه کنترل شد. همه چیز به خوبی انجام شد و جز یک صحنه، هیچ اتفاق اثرگذاری در روند مسابقه وجود نداشت.

مرادی گفت: باید تاکید شود که نظارت روی داوری‌ها بلافاصله پس از هر مسابقه صورت می‌گیرد که کار فنی کاملا مستقل کمیته داوران است. اگر کسی اخبار این حوزه را پیگیری کرده باشد متوجه می‌شود هیچ تعارفی نداریم و خیلی صریح و شفاف در اولین فصل حضور VAR در فوتبال کشور درباره اشتباهات داوری صحبت کردیم.

مرادی درباره صحنه مورد اعتراض تیم ملوان در جریان فینال جام حذفی تاکید کرد: گزارش داوری را صبح شنبه دریافت کردیم و بلافاصله تیم تحلیل داوران جلسه گذاشت. همه چیز بررسی شد که فقط و فقط یک صحنه نیاز به بررسی لازم داشت. بازیکن استقلال در دقیقه پایانی نیمه اول پشت محوطه جریمه با بازیکن ملوان برخوردی دارد که به زعم داور مسابقه، نیاز به بررسی دقیق‌تر از سوی داور VAR داشته است.

مرادی با ذکر جزئیات گفت: بنیادی‌فرد همان لحظه از اتاق VAR خواسته تا صحنه مورد بررسی قرار بگیرد این اتفاق هم رخ می‌دهد و آنها نیز تشخیص می‌دهند که برخورد بیرون از محوطه جریمه رخ داده است ولی آنها تشخیص خطا نمی‌دهند. این موضوع پس از بررسی مجدد توسط عده‌ای از کارشناسان خطا پشت محوطه جریمه دانسته می‌شود. بدین ترتیب، پس از آخرین بررسی و آنالیز در صورت قطعی تلقی شدن اشتباه داور VAR براساس نظر نهایی گروه آنالیز کمیته داوران، وی تا نیم فصل محروم خواهد شد.

ارسال نظرات
امروز شنبه ۲۵ بهمن
امروز شنبه ۲۵ بهمن
امروز شنبه ۲۵ بهمن
امروز شنبه ۲۵ بهمن
پرطرفدارترین ها