تیتر امروز

دیدار نتانیاهو با ترامپ؛ حمله دوباره به ایران؟/ جدی بودن خطر ابرتورم در ایران/ محمد خاتمی: راهی جز اصلاحات وجود ندارد
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

دیدار نتانیاهو با ترامپ؛ حمله دوباره به ایران؟/ جدی بودن خطر ابرتورم در ایران/ محمد خاتمی: راهی جز اصلاحات وجود ندارد

این صد و چهل و دومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۴ دی‌ماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
شیرین هانتر: بزرگترین خطر این است که تهران فکر کند؛ مسئله نظامی آمریکا درباره ایران منتفی است/ تهران باید مستقیما و بدون واسطه با واشینگتن مذاکره کند/ نباید بگذاریم که نتانیاهو تنها کسی باشد که شرایط خاورمیانه را برای ترامپ تعریف می‌کند
گفت و گوی دیدار در برنامه «ایرانشهر» با استاد پیشین دانشگاه جرج تاون از واشینگتن

شیرین هانتر: بزرگترین خطر این است که تهران فکر کند؛ مسئله نظامی آمریکا درباره ایران منتفی است/ تهران باید مستقیما و بدون واسطه با واشینگتن مذاکره کند/ نباید بگذاریم که نتانیاهو تنها کسی باشد که شرایط خاورمیانه را برای ترامپ تعریف می‌کند

دیدارنیوز در برنامه «ایرانشهر» به سراغ شیرین هانتر، استاد برجسته و پیشین دانشگاه جرج تاون و تحلیلگر ارشد مسائل سیاسی رفته و موضوعات مختلف از تحولات ونزوئلا، سند ملی ایالات متحده، مذاکره ایران...
مهدی پازوکی: مذاکره یعنی تسلیم، تفکر اسراییلی‌هاست که تندرو‌ها آن را بیان می‌کنند/ حدادعادل با مصوبه تثبیت قیمت بنزین گفت به مردم عیدی دادم!/ طرفداران وفاق بانیان وضع موجود هستند
گفت و گوی دیدار در برنامه تیتر با یک اقتصاددان و استاد دانشگاه

مهدی پازوکی: مذاکره یعنی تسلیم، تفکر اسراییلی‌هاست که تندرو‌ها آن را بیان می‌کنند/ حدادعادل با مصوبه تثبیت قیمت بنزین گفت به مردم عیدی دادم!/ طرفداران وفاق بانیان وضع موجود هستند

«تیتر» در یکی دیگر از برنامه‌های خود میزبان مهدی پازوکی استاد دانشگاه و اقتصاددان بود؛ در این برنامه تخصصی درباره دلایل افزایش قیمت ارز و بحران‌های اقتصادی صحبت شد، ببینید و بخوانید.
روزنامه جمهوری اسلامی پس از توهین به عربستان و اهل سنت اعلام کرد

اقدامات صداوسیما ضربه سنگین به منافع ملی است

روزنامه جمهوری اسلامی اعلام کرد: اقدامات صداوسیما در توهین به وزیر عربستان سعودی و اهانت به اهل سنت، ضربه سنگین به منافع ملی است.

کد خبر: ۱۸۳۳۴۰
۰۹:۰۲ - ۰۶ ارديبهشت ۱۴۰۴

اقدامات صداوسیما ضربه سنگین به منافع ملی است

دیدارنیوز: توهین‌های سازمان صداوسیما به دولت عربستان و اهل سنت این روزها تیتر رسانه‌ها شده است.

روزنامه جمهوری اسلامی نوشت: این روز‌ها امواج متراکم خشم ضدانقلاب خارج‌نشین به ویژه سلطنت‌طلب‌ها و منافقین که از رسانه‌های مجازی و غیرمجازیشان پخش می‌شود، میزان خسرانی که آنها از تحول در سیاست خارجی نظام جمهوری اسلامی احساس می‌کنند را به نمایش می‌گذارد.

عصبانیت صهیونیست‌ها هم که از بلندگو‌های آنها در داخل رژیم اشغالگر و در کشور‌های اروپائی و آمریکا و لابی‌های صهیونیستی به گوش می‌رسد، نشانه دیگر است. با وجود اینهمه دلایل و شواهد روشن، آیا می‌توان از کسانی که داعیه‌دار انقلابی‌گری، اسلام‌خواهی و ایران‌دوستی هستند انتظار کارشکنی علیه سیاست منطقه‌ای و بین‌المللی نظام داشت؟!

اولین و مهم‌ترین نهادی که باید با این سیاست مدبرانه نظام همراهی و از آن حمایت کند، نهاد رسانه است. نهاد رسانه، شامل رسانه‌های مکتوب، مجازی و رسانه ملی باید همگی برای موفقیت نظام در پیشبرد سیاست مذاکره و تعامل تلاش کنند. این تلاش، به معنای خودداری از نقد منصفانه و خیرخواهانه نیست. بلکه برای ارائه نقطه نظر‌های کارشناسانه به منظور تقویت منطق طرف ایرانی و حمایت از مذاکره‌کنندگان خودی برای برخورداری از دست برتر و رسیدن به امتیازات بیشتر است. در این زمینه هرچند رسانه‌های مکتوب و مجازی در بعضی موارد برخلاف انتظار عمل کرده‌اند ولی خطای رسانه ملی بقدری زیاد است که حتی با خوشبینانه‌ترین نگاه نیز نمی‌توان آن را سهوی و ناشی از بی‌توجهی دانست.

اینکه دقیقاً همزمان با سفر وزیر دفاع عربستان به تهران و دیدارش با رهبر و رئیس جمهور علیه دولت عربستان هجویاتی از تلویزیون کشورمان پخش شود، با هیچ منطقی همخوانی ندارد. اینکه برخلاف سیاست بدیهی و اعلام شده نظام جمهوری اسلامی مبنی بر اعتقاد راسخ به وحدت مذاهب اسلامی و ضرورت پرهیز از هر اقدام و سخنی که موجب تفرقه میان اهل سنت و شیعیان باشد، تلویزیون کشور در برنامه رسمی علیه مقدسات اهل سنت مطالبی پخش کند، به هیچ‌وجه قابل قبول نیست.

این قبیل اقدامات، ضربه‌های سنگینی به مصالح عمومی و منافع ملی وارد می‌کنند و به خلع سلاح شدن نمایندگان ایران در مذاکرات و دست پایین داشتن در جریان تعامل با طرف‌های مقابل منجر می‌شوند. مردم ایران اکنون از تحولی که در سیاست خارجی به وجود آمده خوشحال و راضی هستند، حرکت رسانه ملی و بعضی رسانه‌های دیگر به جای اینکه همراهی با این سیاست باشد حرکت برخلاف جریان مردمی است.

ارسال نظرات
امروز يکشنبه ۰۷ دی
امروز يکشنبه ۰۷ دی
امروز يکشنبه ۰۷ دی
امروز يکشنبه ۰۷ دی