تیتر امروز

سعید شریعتی: کارت‌های بازی تهران در وضعی نیست که با رویکرد اتلاف وقت به مذاکرات نگاه کند/ اراده برای رسیدن به توافق در عالی‌ترین سطح حکومت اتفاق افتاده/ تندرو‌ها با تمام صدای نخراشیده و بلندشان، پشتوانه جدی سیاسی در حکومت ندارند
یک فعال سیاسی اصلاح‌طلب در گفت‌و‌گو با دیدارنیوز مطرح کرد

سعید شریعتی: کارت‌های بازی تهران در وضعی نیست که با رویکرد اتلاف وقت به مذاکرات نگاه کند/ اراده برای رسیدن به توافق در عالی‌ترین سطح حکومت اتفاق افتاده/ تندرو‌ها با تمام صدای نخراشیده و بلندشان، پشتوانه جدی سیاسی در حکومت ندارند

اصلی‌ترین دشمن توافق ایران و آمریکا در این شرایط، فقط اسرائیل و نیرو‌های نیابتی آن هستند. لذا، هرکس با این روند توافق مخالفت کرده و با هر ادعایی به دنبال به شکست منجر کردن آن باشد، صرفا به برنامه...
قرارداد جنجالی بابک زنجانی با وزارت راه/ اسرائیل همچنان در پی حمله به ایران/ چشم انتظار شنبه‌های رویایی
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

قرارداد جنجالی بابک زنجانی با وزارت راه/ اسرائیل همچنان در پی حمله به ایران/ چشم انتظار شنبه‌های رویایی

این هشتاد و هفتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
توی این «کوچه» به دنیا اومدیم
دیدار از برگزاری بزرگترین فستیوال ایران گزارش می‌دهد

توی این «کوچه» به دنیا اومدیم

خبر رسید فستیوال "کوچه" که قرار بود با تائید وزیر فرهنگ برگزار شود، با مخالفت امام جمعه بوشهر تعطیل شد اما طولی نکشید که خبر آمد، بوشهر میزبان دوست داران فستیوال "کوچه" است.
ما می‌‎توانیم کشورمان را بسازیم، قرار نیست از خارج بیایند و بسازند

پزشکیان: باید دغدغه یک زن سرپرست خانوار که نان شب بچه را نمی‌تواند بدهد، داشته باشیم

مسعود پزشکیان، رئیس‌جمهوری درمراسم تقدیر از برگزیدگان همایش کشوری آموزش علوم پزشکی گفت: باور دارم که می‌توانیم مشکل مردم را حل کنیم. بیکاری، فقر، یتیمی، دورافتادگی همه به هم پیوسته است. اگر به سلامت مردم فکر می‌کنیم باید دغدغه یک زن سرپرست خانوار که نان شب بچه را نمی‌تواند بدهد، داشته باشیم. باید راه حل پیدا کنیم.

کد خبر: ۱۸۳۲۶۲
۱۲:۳۷ - ۰۳ ارديبهشت ۱۴۰۴

پزشکیان: باید دغدغه یک زن خانوار که نان شب بچه را نمی‌تواند بدهد، داشته باشیم

دیدارنیوز: رئیس جمهوری با بیان اینکه ما در دولت مصمم هستیم که به مدارس برسیم، اعلام کرد که نگاه و رفتار جدید را باید به مدارس منتقل کنیم.

مسعود پزشکیان امروز چهارشنبه سوم اردیبهشت ماه در مراسم تقدیر از برگزیدگان همایش کشوری آموزش علوم پزشکی، بیان کرد: اصل فلسفه آمدن من به این در جلسه قدم اول این است که وزرای آموزش عالی و آموزش و پرورش آقایان کاظمی و سیمایی هستند تا از شما در حوزه آموزش کمک بگیریم و نسل آینده کشور را درست در مدارس تربیت کنیم. روش‌هایی که امروز در آموزش وجود دارد روش‌هایی نیست که در مدارس استفاده می‌کنیم.

وی در ادامه اظهار کرد: به هیچ وجه قابل قبول نیست نسلی که بالا می‌آید در نوع آموزشی که دارد از کشور‌های همسایه عقب‌تر باشد. نگاه، رفتار و علم آنان نباید عقب بماند. آموزش تنها علم نیست، بلکه یک مهارت است. بدانند، بتوانند و بخواهند که برای کشور خود و سلامتی انسان‌ها مستقل از هر نگاه و باوری کاری کنند. این از مدرسه شروع می‌شود. نوع آموزشی که ما یاد می‌دهد وقتی با مشکل روبه رو شد آن را حل کنیم یا قهر کنیم برویم؟

رئیس جمهور تصریح کرد: این از مدرسه شکل می‌گیرد که باور کنند می‌توانند مشکل را حل کنند. ما در دولت مصمم هستیم که به مدارس برسیم. من به توان و علم و انگیزه شما باور دارم. نگاه و رفتار جدید را باید به مدارس منتقل کنیم. بچه‌ها باید با تیم کار کنند. نخبه کسی نیست که فکر کند آسمان باز شده و به زمین آمده است. نخبه کسی است که می‌تواند با دیگران تعامل کرده و به میدان آمده و در قالب یک تیمی مشکل را دنبال کند.

وی در ادامه تاکید کرد: آدم‌هایی بزرگ‌هستند که برای حل مشکلات جامعه خود زمان می‌گذارند و بی خوابی می‌کشند و مشکل را حل می‌کنند. حضور من و کاظمی برای این است که از شما بخواهیم وقتی به استان‌ها که رفتید عین این برنامه را به مدارس منتقل کنید. شما می‌توانید این نوع مهارت را منتقل کنید. شما می‌توانید نگاه را عوض کنید. روش‌هایی را به بچه‌ها منتقل کنید که بتوانند آینده را با قدرت بسازند.

وی افزود: آینده را نگاه و باور ما می‌سازد. اگر آدم‌هایی داشته باشیم که باور به ساختن آینده داشته باشند، می‌مانند و تلاش می‌کنند و می‌سازند. اگر آدم‌هایی را تربیت کنیم که اسیر امواج و جریان‌ها شوند همین می‌شود که در بی تکلیفی به سر می‌بریم. ما کشور خود را می‌توانیم بسازیم. قرار نیست از خارج بیایند برای ما بسازند.

رئیس جمهور بیان کرد: اگر این باور را در خود و بچه‌های خود ایجاد کنیم، چشم به دیگران نخواهیم دوخت. باید برای آینده کشور و آینده خود با جوانان و دانشمندان خود چشم انداز زیبایی ترسیم کرده و بسازیم. ما باهم باشیم می‌توانیم بسازیم. من عقل مطلق نیستم. این جهل مطلق است که یک فرد تصور کند همه فن حریف است. ان شاءالله بتوانیم این‌نگاه را به مدارس منتقل کنیم.

پزشکیان افزود: در جلسه با روسای دانشگاه گفتم که من به پزشکان و نخبگان کشور دل بستم. باور دارم اگر به صحنه بیایند می‌توانند مشکل را حل کنند. من یک پزشک بودم و برتر از شما نیستم. باور دارم که می‌توانیم مشکل مردم را حل کنیم. بیکاری، فقر، یتیمی، دورافتادگی همه به هم پیوسته است. اگر به سلامت مردم فکر می‌کنیم باید دغدغه یک زن سرپرست خانوار که نان شب بچه را نمی‌تواند بدهد داشته باشیم. باید راه حل پیدا کنیم.

وی در پایان بیان کرد: می‌توانیم راه حل پیدا کنیم. فقط کافی است درد را داشته باشیم. نخبگان راه و روش را می‌دانند. ما می‌مانیم و کشور خود را درست می‌کنیم. دست به دست هم‌می دهیم بدون توجه به قومیت، جنس و دسته برای ایران و کشور خود با تمام قوا تلاش خواهیم کرد.

ارسال نظرات
آخرین اخبار بیشتر
امروز چهارشنبه ۰۳ ارديبهشت
امروز چهارشنبه ۰۳ ارديبهشت
امروز چهارشنبه ۰۳ ارديبهشت
امروز چهارشنبه ۰۳ ارديبهشت
پرطرفدارترین ها