تیتر امروز

رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «پشت صحنه» با رئیس پیشین سازمان ملی جوانان

رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید

دیدارنیوز در برنامه «پشت صحنه» این بار میزبان رحیم عبادی، رئیس پیشین سازمان ملی جوانان بود. او معتقد است نسلی که روزی مخاطب سازمان ملی جوانان بود، امروز به میانسالی رسیده است.
علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد
گفت و گوی دیدار در برنامه «تیتر» با نماینده پیشین مجلس شورای اسلامی

علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد

«تیتر» در یکی دیگر از سری برنامه‌های خود و با توجه به اهمیت افزایش قیمت بنزین به سراغ یکی از نمایندگان پیشین مجلس و عضو کمیسیون انرژی رفت تا در مورد قیمت بنزین حقایق را برای مردم بگوید.
مطالعه جدید نشان داد

ویتامین D و کاهش خطر سرطان روده بزرگ

پژوهش‌ها نشان می‌دهند دریافت ویتامین D با کاهش خطر سرطان روده بزرگ و پولیپ‌های روده‌ای ارتباط دارد. نبود این ویتامین می‌تواند منجر به التهاب روده‌ای شود و این التهاب خودش ممکن است به پیشرفت سرطان روده بزرگ کمک کند.

کد خبر: ۱۸۳۱۶۳
۱۳:۵۵ - ۰۱ ارديبهشت ۱۴۰۴

ویتامین D و کاهش خطر سرطان روده بزرگ

دیدارنیوز: ویتامین دی می‌تواند خطر ابتلا به سرطان روده بزرگ را کاهش دهد.

به نقل از دیجیاتو، پژوهش‌ها نشان می‌دهند دریافت ویتامین D با کاهش خطر سرطان روده بزرگ و پولیپ‌های روده‌ای ارتباط دارد. عواملی مانند به اندازه کافی در معرض نور خورشید قرارنگرفتن و محدودیت‌های غذایی از دلایل شایع کمبود ویتامین دی هستند که بر اهمیت مصرف مکمل و داشتن رژیم غذایی متعادل تأکید می‌کند.

در مروری بر پژوهش‌های گذشته، دانشمندان داده‌های پژوهش‌هایی را که درباره سرطان کولورکتال و ویتامین D انجام شده بود، بررسی و نتایج حدود ۵۰ مطالعه انسانی را تحلیل کردند. کسانی در این پژوهش‌ها شرکت کرده بودند که یا مبتلا به سرطان کولورکتال بودند یا کمبود ویتامین D در آنها ثبت شده بود. مواردی که در آن به افراد مکمل ویتامین D داده شده بود نیز در این بررسی گنجانده شدند.

دانشمندان به یک متا آنالیز از ۳۱ مطالعه اصلی اشاره می‌کنند که در آن کمترین میزان دریافت ویتامین D از رژیم غذایی (۱۰ ng/mL) و بیشترین میزان آن (۸۰ ng/mL) مقایسه شد که نشان داد بالاترین میزان مصرف ویتامین D باعث کاهش ۲۵ درصدی خطر ابتلا به سرطان روده بزرگ می‌شود.

باوجود برخی شواهد ضدونقیض، مشخص شده کمبود ویتامین D ارتباطی قوی با افزایش خطر ابتلا به سرطان روده بزرگ دارد؛ زیرا نبود این ویتامین می‌تواند منجر به التهاب روده‌ای شود و این التهاب خودش ممکن است به پیشرفت سرطان روده بزرگ کمک کند.

ارسال نظرات
امروز دوشنبه ۱۷ آذر
امروز دوشنبه ۱۷ آذر
امروز دوشنبه ۱۷ آذر
امروز دوشنبه ۱۷ آذر