تیتر امروز

اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور

این صد و سی و هفتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۱۷ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «پشت صحنه» با رئیس پیشین سازمان ملی جوانان

رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید

دیدارنیوز در برنامه «پشت صحنه» این بار میزبان رحیم عبادی، رئیس پیشین سازمان ملی جوانان بود. او معتقد است نسلی که روزی مخاطب سازمان ملی جوانان بود، امروز به میانسالی رسیده است.
علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد
گفت و گوی دیدار در برنامه «تیتر» با نماینده پیشین مجلس شورای اسلامی

علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد

«تیتر» در یکی دیگر از سری برنامه‌های خود و با توجه به اهمیت افزایش قیمت بنزین به سراغ یکی از نمایندگان پیشین مجلس و عضو کمیسیون انرژی رفت تا در مورد قیمت بنزین حقایق را برای مردم بگوید.
ابوالفضل ابوترابی می‌گوید دولت دیگر نیازی به ارائه لایحه ندارد و این اقدام در اختیار دولت قرار گرفته است

مخالفت یک نماینده با تغییر ساعت کشور/ گزارش دانشگاه آمریکایی نشان داد تاثیری ندارد

ابوالفضل ابوترابی، نماینده مجلس در مخالفت با تغییر ساعت رسمی کشور که از سوی دولت پزشکیان مطرح شده، گفت: گزارشات دانشگاه شیکاگو نشان می‌دهد که تغییر ساعت رسمی هیچ تأثیری ندارد و بار روانی و فیزیولوژی بدن که بهم می‌خورد می‌تواند خسارات روحی و روانی بیشتری به همراه داشته باشد. ضمن این که از لحاظ اقتصادی نیز تأثیری در کاهش مصرف برق مشاهده نمی‌شود.

کد خبر: ۱۸۲۸۸۵
۱۸:۱۹ - ۲۶ فروردين ۱۴۰۴

مخالفت یک نماینده با تغییر ساعت کشور/ گزارش دانشگاه آمریکایی نشان داد تاثیری ندارد

دیدارنیوز: یک نماینده مجلس گفت: وزارت نیرو در دولت احمدی‌نژاد و ابراهیم رئیسی اعلام کرد که تغییر ساعت هیچ تأثیری در کاهش مصرف انرژی ندارد، اما در دولت روحانی و اکنون وزارت نیرو می‌گوید که این موضوع مؤثر است. این نشان‌دهنده تعارضات است و اینکه به موضوع سیاسی نگاه می‌کنند.

ابوالفضل ابوترابی در گفت‌و‌گو با ایلنا، درباره تغییر رسمی ساعت کشور که از سوی دولت مطرح شده است، گفت: قانونی در ماده واحده سال ۱۴۰۱ مصوب شد که نیازی نیست ساعت رسمی تغییر پیدا کند. هیات وزیران اگر احیاناً دنبال ذخیره انرژی و کاهش مصرف است و ادعایی هم در این زمینه وجود داشته باشد می‌تواند به سازمان‌های مربوطه اجازه دهد که یک ساعت زودتر کارمندان را فرابخوانند.

این نماینده مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: در اصل موضوع ما اختلاف داریم و می‌گوییم چنین چیزی اصلاً صحت ندارد، چون در بحث وزارت نیرو در دولت احمدی‌نژاد و رئیسی اعلام شد که تغییر ساعت هیچ تأثیری در کاهش مصرف انرژی ندارد، اما دولت روحانی و اکنون وزارت نیرو می‌گویند که این موضوع مؤثر است. این نشان‌دهنده تعارضات است که به موضوع سیاسی نگاه می‌کنند؛ لذا ما وزارت نیرو را به طور کلی کنار گذاشتیم، بهترین مطالعات را دانشگاه شیکاگو دارد که به مدت ۱۱ سال به صورت مستمر انجام داده است.

وی ادامه داد: گزارشات دانشگاه شیکاگو نشان می‌دهد که تغییر ساعت رسمی هیچ تأثیری ندارد و بار روانی و فیزیولوژی بدن که بهم می‌خورد می‌تواند خسارات روحی و روانی بیشتری به همراه داشته باشد. ضمن این که از لحاظ اقتصادی نیز تأثیری در کاهش مصرف برق مشاهده نمی‌شود.

ابوترابی یادآور شد: با این حال، در قانون ۱۴۰۱ صراحتاً آمده است که هیئت وزیران می‌تواند کارمندان را زودتر فراخواند بدون اینکه ساعت کاری تغییر کند. کما اینکه در زمان رئیسی نیز در دو سال گذشته، کارمندان زودتر به محل کار خود می‌رفتند بدون اینکه ساعت رسمی تغییر کند. بنابراین، دولت دیگر نیازی به ارائه لایحه ندارد و این اقدام در اختیار دولت قرار گرفته است.

ارسال نظرات
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی : ۰
غیر قابل انتشار : ۰
افراسیاب
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۲:۴۷ - ۱۴۰۴/۰۱/۲۶
0
0
تغییر ساعت برای کارکنان دولت خصوصا کارمندانی که مجبورند صبح زود از خواب بیدار شوند باعث ایجاد خستگی و مشکلات جسمی در اثر کمبود واختلال خواب میشود که نه تنها هیچ اثری در کاهش مصرف انرژی ندارد حتی بازدهی و راندمان کاری کارمدان هم کم میشود . کار پسندیده و کارشناسی شده شهید رئیسی را با نظرات شخصی و سلیقه ای عده ای افراد به ظاهر کارشناس از بین نبریم .
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۱:۰۱ - ۱۴۰۴/۰۱/۲۷
0
0
مدیرعامل توانیر میگوید عدم تغییر ساعت درسال گذشته معادل یک نیروگاه هزارمگاوات ضرر داشته نماینده محترم استنادبه دانشگاه شیکاگومی کند؟خلاصه مامردم عادت کردیم به این مساپل .
امروز دوشنبه ۱۷ آذر
امروز دوشنبه ۱۷ آذر
امروز دوشنبه ۱۷ آذر
امروز دوشنبه ۱۷ آذر